Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v52 CFW yokmu yardim lutfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzmburak
Üye
Konu Sahibi
5800 v52 CFW yokmu yardim lutfen
Aradaslar v52 icin C6 cfelw si yokmu dun vardi sistem modifikasyonlari bolumunde bulamadim bugun degismis indirmistim o zaman kurulum yapamadim jaf calismadi bi turlu adam akilli v52 ye uyumlu c6 cfw sini linkini verebilecek varmi kurulumuyla beraber
bu ikisi var şimdilik. fakat birazdaha bekle kararlı, herkesin yükleyip memnun kaldığı bir sürüm çıkınca yükle derim fakat tercih senin.
uzmburak
Üye
Konu Sahibi
eyvallah bide jafi calistirmiyorum bi anlatim vardi yuzde sifir hata diye inda bi emulatoru calistir diyodu calistirdim bi hata cijcak tamam de gec diyodu tamam dedim olmadi hi daha yaptim gene olmadi basa yukleme yolu yokmudur bide indiriyom klasor icinde fln cikiyo uc dort tane dosya cikiyo hepsinimi atcaz bazilarinimi atcaz klasor icindemi atcaz ayrintili anlatim yapan yok resimli gerek yok duzgunce anlatirsaniz sevinirim)
hasan_k_o
Üye
o konuda hiç bilgim yok bende ilk cfw yi geçen gün yükledim fakat o yeni cfw ler çıkınca nasıl yükleneceğini eklerler olmazsa farklı yollar deneyebilirsin.