5800 v51 hack format

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar100

cabbar100

Üye
Takipçinim s.h.a :islik

baba3232

baba3232

Üye
s.h.a kardeşim çok çok teşekkürler hackli yazılımı telefonuma jafla sorunsuz bir şekilde attım hem hackli hem son sürüm tlf ve acayip hızlı menüler falan anlatamam benim tel nokia 5800 xm black nav edit beyaz temayla geldi özellikle çok beğendim temayı.

s.h.a.

Üye
    Konu Sahibi
s.h.a kardeşim çok çok teşekkürler hackli yazılımı telefonuma jafla sorunsuz bir şekilde attım hem hackli hem son sürüm tlf ve acayip hızlı menüler falan anlatamam benim tel nokia 5800 xm black nav edit beyaz temayla geldi özellikle çok beğendim temayı.

bundan sonraki cfw daha güzel olacak:d:

wave geçmezsem tabi şu an 3-4 gün beklemeyi düşünüyorum nolcak bakalım :)

BurtiBurak

Üye
hocam benimki black sorun olurmu?

ten258

Üye
teşekkür ederim kardeş artık telefon sevislerde sürünmeyecek sana şükranlarımı sunurım

djmatrix

Üye
ark lar bende OVİ ye girmiyor,nedn acaba????

emr-erock

emr-erock

Üye
link kırık

_venom

Üye
arkadaşım hotfile den silinmiş link kırık ama yinede sağol

mıttık

Üye
merhabalar 5800 xm i verdiğiniz dosyayla hackledim fakat telefon yine normal v51 gibi hiçbir fark yok yine dosylar sertifika hatası veriyor ne yapabilirim...

llovell

llovell

Üye
Arkadaslar v51 de bı cok problemım var bu yayınlanan hack acıklarımı kapattıo mesela galerı sımgesıne tıklıom acılmıo ama galerı sımgesının sol trafına tıklayınca acılıo 3-4 sımgede bole oluo

bu yayınlanan dosyalar onlarımı duzeltıo

SessizCrew

SessizCrew

Üye
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

DELİRDİM yahu bu hatayı verip duruyor. ne yapmalıyım ? driverları guncelledim yukledım herşey tamam fakat nedir bu

--------------- Ekleme ---------------

yokmu arkadaşlar bunun çözümü yahuuuu

henes_42

henes_42

Üye
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

DELİRDİM yahu bu hatayı verip duruyor. ne yapmalıyım ? driverları guncelledim yukledım herşey tamam fakat nedir bu

yokmu arkadaşlar bunun çözümü yahuuuu
arkadaşım seçimlerin hatalı. mesela telefon için euro 2 turkey olarak seçeceksin, factory set, normal mod kutucuklarını işaretliycen, crt 308 işaretini kaldıracaksın, en başta sol altta PHONE MOD bölümünde OFFLINE seçerek bu işlemlere başlıycaksın. bir dene

cesur24

cesur24

Üye
Dosyaların boyutu 166mb e tel hafızası zaten 86 mb nasıl alcak denemedim indiriyorumda sorun olmuyormu bu

balistik07

balistik07

Üye
şimdi biz telimize helloox2 yi sertifikalayıp kursak olmuyomu tele illaha hack için bu yöntemmi lazım ?

arkadaşlar bir sorum olucaktı şimdi bende 5800 war v51.0.006 ben buna helloox2 yi sertifikalayıp atsam
kursam etsem patchleri aktif etsem bu şekilde hack olmuıyo mu illlaha sizin yaptıgınız gibi jaf falan ugraşmak mı lazım?

mmanyak

mmanyak

Üye
şimdi biz telimize helloox2 yi sertifikalayıp kursak olmuyomu tele illaha hack için bu yöntemmi lazım ?

arkadaşlar bir sorum olucaktı şimdi bende 5800 war v51.0.006 ben buna helloox2 yi sertifikalayıp atsam
kursam etsem patchleri aktif etsem bu şekilde hack olmuıyo mu illlaha sizin yaptıgınız gibi jaf falan ugraşmak mı lazım?

evet bende cevabını bekliyorum bu sorunun
öylesini yapmak daha kolay olacak çünkü..

balistik07

balistik07

Üye
evet bende cevabını bekliyorum bu sorunun
öylesini yapmak daha kolay olacak çünkü..

kardeşim telefonunun yazılım versiyonu V40 veya üstüyse helloox işe yaramıyor. hackli yazılım yüklemen lazım sitede araştır bulursun kendine en uygun olanı yükle :oke:

e1ektronick

e1ektronick

Üye
RM-356_51.0.006_prd.rofs2.rar dosyasinin yuklu oldugu hotfile sunucusunun linki calismiyor s.h.a.

bu dosyayi sana zahmet ben diger arkadaslar icin yuklersen cok seviniriz.

bende biktim bu sertifika olayindan, lutfen son defa yuklersen bu dosyayi cok makbule gecer bizim icin.

yada dosya ufak boyutlu birsey ise winrar ile 2-3MB parcalara bol ve yoneticiden konu altina yerlestirmesini soyle, onemli olan bu hack parcasi herhalde. lutfen hocam sade bi hack istiyordum ve sizin konu basligini gordum ama link silinmis yardim ederseniz seviniriz.

mrt.hn

Üye
konuyu açan arkadaş linki yenilersen çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

maddock

Üye
Link çalışmıyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..... :ağlarım:

Üst Alt