5800 v50 sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

sahinerin

Üye
Arkadaşlar ben v50 yükledikten sonra herhangibir uygulamada mesela bir sitede haber okurken bir dakika ekrana dokunmayayım tuşları kilitleyip ev ekranına atıyor oto tuş kilidini kaldırmama rağmen bu sorun geçmedi.deli olacam help meeee

exper006

Üye
Benim bizzat bildiğim iki arkadaşım da kendi v50 ye yükseltti ve sorun yaşıyorlar cihaz zaten garantili servise götürüp güvenli bir şekilde yükletin v50 yi olsun bitsin

tanerap

Üye
Arkadaşlar Bende Telefondan Güncelledim Telefonumu Fakat Böyle Sorunlarım Yok sensör Kullanmıyorum Telefonu Yavaşlattığını Düşünenlerdenim Tek Derdim Şarjımım 1 günde Bitmesi Her Gece Dolduruyorum

Progressivity

Progressivity

Üye
bu v50 deki sensör beni delirticek ya nasıl hantal nasıl ağır çalışıyo bazen çok gıcık ediyo adamı

frowell

frowell

Üye
ya arkadaslar 5800 telefonuma telefondan wifi ile guncelleme yaptm(v50 ) guncelleme yaptiktan sonra hard fomatta attim ama v50 bir kac onemli problemim war
Maxicep.com - 5800 v50 ve sorunlari
1_telefonun sensoru anormallesti mesela telefonu dik tutuyorum ekran yatay olarak takili kalio sonra duzeliyo

2_telefonun sarji 1gunde bitiyor(onceden 2-2,5 gundu)

3_internet tarayicisi buyuk sitelerde kitleniyor (facebook....)

yardimci olursaniz sewinirim

Arkadaşım ben kurdum v50 yi dediğin hataları gördum pil sorunu bataryayı tam bitmeden şarj etme ve ettinmi tam et şarj dolduğu zaman çıkar bekleme yapma --diğer sorunların için ben kendime modifiyeli sade bir firmware yükledim o hatalarda gitti fakat kamera,hızı,müziklerde ki bul seçeneği sorunu hala devam ediyor.bunu Nokianın düzeltmesi lazım :oke:

resmigenc

resmigenc

Üye
aynen yaaaaaaaaaa telefon kafayı yedi sensörler bi alem aramalr bi alem

ysf.akc

Üye
arkadaşlar sizde neden böyle bi sorun oldu bilmiorum ama ben ilk çıktığı gün pcden güncelledim,nişanlımsa telden direk güncelledi..biz herhangi bi sorunla karşılaşmadık

sibel_071

Üye
Çok berbat oldu telefon hiç böyle birşey beklemiyordum internet hemen hemen 6 7. sn yede donuyor :(

gegeme

gegeme

Üye
Telefonu v50 ye yüklediğimden beri bi sorunla karşılaşmadım wireless ten kendim yükledim sorunsuz bi şekilde şarj süresinden şikayetçi olmuş arkadaşlar v50 den sonra herhengi bi azalma görmedim ve telin hızlandığını düşünüyorum.İnternette donma yaşayan arkadaşlarda çerezlerini düzenli olarak silebilirler.Diğer sorunlar içinse telefonu aldığım yer nokia servisleri yerine teleservis adlı bi kuruma yönlendirmişti şarj sorunum için Türkiye deki tek akıllı telefon servisi demişti gitmek nasip olmadı ama dediğine göre garantili bir şekilde hallediyorlarmış.:megafon::megafon::megafon::megafon:

tbatikan

tbatikan

Üye
v50 bende de sorun yaptı bir üst sürümü ne zamn çıkacak.. kurtulsak bu v50 den....

atahan0014

Üye
radyo da takılıyo

nbp75

nbp75

Üye
dün bende v50 ye geçtim.ama bende müzik çalarda kütüphaneyi yenile seçeneğiyle müzik taratıyorum.sonra telefon 7 tane müzik buluyor ve telefon donuyor.7 tane müzik kütüphaneye geçmiyor.lütfen bana biri yardım etsin

kartal158

kartal158

Üye
v51 güncelle