5800 v50 ve sorunlari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 ve sorunlari
ya arkadaslar 5800 telefonuma telefondan wifi ile guncelleme yaptm(v50 ) guncelleme yaptiktan sonra hard fomatta attim ama v50 bir kac onemli problemim war

1_telefonun sensoru anormallesti mesela telefonu dik tutuyorum ekran yatay olarak takili kalio sonra duzeliyo

2_telefonun sarji 1gunde bitiyor(onceden 2-2,5 gundu)

3_internet tarayicisi buyuk sitelerde kitleniyor (facebook....)

yardimci olursaniz sewinirim

kuvars10

Üye
Şarj problemı bende de ortaya çıktı bu sürümle birlikte.Nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
ya int araştrdm ama özüm bulamadım

saint7830

Üye
evet arkadaşım bende 5800 ı bir kaç önce aldım... v.31 di sanırım vardı, cep telefonumdan faturalı hattım üzerinden güncelleme yaptım. Yani *#0000# yaptım... Sonra güncelledim... bunu yaparkende yedek al ve telefonun şarjda takılı dursun... Ve kendi kendine yüklemeyi bitirdi... Sonra Hard format attım... Cillop gibi oldu... Hiç bir sorunum yok... Sizde bu şekilde atın, hem daha garantili oluyor.... Hadi kolay gelsin...

frosty

frosty

Üye
ya arkadaşlar bende v50 kurdum hard format attım hafıza kartını biçimlendirdim daha sonra oviden birşeyler yükledim harita felan uygulama bazı şeyleri galiba telefonun hafızasına kurmuş 50 mb boş yerim kalmış 35 mb kullanılan hafıza var benim sorum ben bu 35 mbtı c sürücüsünde bulamıyorum nerede bu dosyalar ayrıca bulursam hafıza kartına taşıyabilirmim.birde GPS 10 dk bekledim bulmadı . teşekkür ederim.

OğuzcanAbi

Üye
iphone izliyo 5800 rahat rahat video izlemio tüühhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...