5800 v50 sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 sorunlar
ya arkadaslar 5800 telefonuma telefondan wifi ile guncelleme yaptm(v50 ) guncelleme yaptiktan sonra hard fomatta attim ama v50 bir kac onemli problemim war
Maxicep.com - 5800 v50 ve sorunlari
1_telefonun sensoru anormallesti mesela telefonu dik tutuyorum ekran yatay olarak takili kalio sonra duzeliyo

2_telefonun sarji 1gunde bitiyor(onceden 2-2,5 gundu)

3_internet tarayicisi buyuk sitelerde kitleniyor (facebook....)

yardimci olursaniz sewinirim

• Beğen
Tepkiler: tesadf

ArslanArif

ArslanArif

Üye
gerçekten öyle v40 dan daha beter çıktı pişman oldum yüklediğime oysa ne umutlarla güncellemiştim:off:

yiğitsaraç

Üye
bende kurduktan sonra sistem hatası dedi sonra tamam dedim sorada güncelleme basarılı dedi ben böle işin bişeyini anlamadım

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
yaw telefon çok berbat oldu int bakamıom hemen kitlenio günde 2 kez şarj ediyorum sensör salaklaştı

ByOrkO

ByOrkO

Üye
arkdaşlar ben kurdm gayet güzel tek sıkıntım hack yapamadım.HelloOX u kurdum sertifika falan tamam.fakat HelloOX installing root cert de kalıyor bar hareketli fakat bi ilerleme yok
yardmlar içn saolun...

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
tlefondanmı kurdun yoksa pc denmi çünkü genelde telden kuranlar sorunlu heralde

turacı77

Üye
arkadaslar benm 5800 da websitelerini dolaşırken sitedeki resimleri açmıyor. ovi store dakileri bile göremiyorum. ve webde dolaşırken yetersiz hafıza diyip duruyor. varmı bir bilgisi olan ?

ccavuss

ccavuss

Üye
arkadaslar sarjın cabuk bitmesinin nedenlerinden biri v5 te uygulamaları kapatmak biraz daha dikkat istiyor. yani sizin kapattığını sandığınız uyguluma alttan açık kalmış olabiliyor.
bu yüzden direk çekmak yerine seceneklerden cıkmayı deneyin.

tesadf

tesadf

Üye
ya arkadaslar 5800 telefonuma telefondan wifi ile guncelleme yaptm(v50 ) guncelleme yaptiktan sonra hard fomatta attim ama v50 bir kac onemli problemim war
maxicep.com - 5800 v50 ve sorunlari
1_telefonun sensoru anormallesti mesela telefonu dik tutuyorum ekran yatay olarak takili kalio sonra duzeliyo

2_telefonun sarji 1gunde bitiyor(onceden 2-2,5 gundu)

3_internet tarayicisi buyuk sitelerde kitleniyor (facebook....)

yardimci olursaniz sewinirim

off ya off aynı problem bende de var :( keşke eski v40 da kalsaydım. :((

scuf

scuf

Üye
bende şu an sorun yok arkadaşlar 2 gün önce kurdum v50 yi şu an için bir problem yok gibi sadece arasıra kendi internet tarayıcısı donuyor ve ağır çalışıyor onun dışında yukarıda bahsettiğiniz sorunlar yok şarjı 3 gün önce doldurdum şu an bitmek üzere ama 3 gün dayandı bana özellikle şarjı harcayan özellikleri kısın ( aydınlatma vs ) ve açık kalan uygulamaları kapatmayı unutmayın .

astraufuk

Üye
ne v50 ne v100 farketmez nokianın dönemi hakikaten kapandı...hiç bi özelliği yok deyip sevmediğimiz ericssonda bile bu kadar sorun yaşamamıştım gidip alıcam c.tesi darala verdi nokiaaaa

die4me

Üye
arkadaslar bence kendnz yüklemeyn serwise yükletin. çok sorn çıkıo kendnz yaptgnzda. serwste ücretsiz hemde. telefon çıkalı 2 sene olmadııı için garanti belgesi bile istemıorlar suan. ben 2 defa iç ekranı deiştrdm bu haftada doknmatk ekranı deiştrcem. hiç belge fln istemıolar. sürüm yükletmede aynı şekilde. bence problem yasayan arkadaslarım servise götürsün bi an önce.. ben yüklettm serwiste v.50 gayet güzel.. v.40 dan çok çok daha hızlı. harita sensör mesaj yazımı vs. gayet hızlı.. benden tawsiye :)

hub

Üye
Ben de kendim yükledim. Ve şarj konusunda oldukça şikayetçiyim. Pek fazla uygulama kullanmıyorum. (sadece skyfire) Fakat yine de şarjım 1 gün zor gidiyor. Sensör anormalleşti ama alıştım nihayet. İnternette gezerken arada donmalar yaşıyorum. Örneğin skyfire dan video izlerken kendiliğinden donup kapanabiliyor skyfire. Umarım yeni versiyon çabuk gelir ve bu sorunlar gider.

Progressivity

Progressivity

Üye
aynı şekilde sensör acayip embesilleşti ve kendi internet tarayıcısında takılmalar var keşke de geçmeseymişim v50'ye inş bi an önce yeni bi firmware yayınlarlar bu sensör beni deli edicek yoksa bi yandan yapalım derken bi yandan illa batırıyolar ya :S

petrucci82

petrucci82

Üye
v50 ye hayır...servise versem acaba v40 yükleyebilirler mi?flash atamıyorum çok denedim beceremedim..acaba servis döndürür mü v40 a...

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
ya servise versek bi daha v50 yükletsek düzelirmi

petrucci82

petrucci82

Üye
ya servise versek bi daha v50 yükletsek düzelirmi
sanmam v50 bu işte..serviste yüklese nsu ile de yüklesen wi-fi ile de yüklesen v50 bukadar..ben şimdi v40 dönmek istiyorum acaba servis bunu halledebilir mi...sensör beni deli ediyor...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
v40 hiçkimse düşüremiyor..ben çok denedim,çok araştırdım olmuyor..

Progressivity

Progressivity

Üye
nokia yı anlamak mümkün değil vallahi :s

lügre

Üye
ya arkadaşlar bendeki 5800 v21 ben bunu v40 yada v50 ye yükseltemiyorum aslında çok kez denedim ama olmuyo pc suite de denedim cihazınız zaten güncel diyo yardımcı olun deli oldum