5800 v50 sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
nokia club a götür 5 10 dakkada hallediyolar

ciritcioglu

Üye
v 50 de bu hatalar olabilir ama v40 sorunsuz diyen arkadaslar yapmayın lütfen v 40 da da bir çok hata var dı biz sorunları iletelim inşallah yeni bir sürümle bunlarda halledilir YANİ YENİ SÜRÜMMMMM AMA BU SEFER SORUNSUZ OLSUN

olcay.bozdemir

Üye
tekrardan v40 a geri dönebilirsn? yüklemeyi denedin mi? ben denediğim için biliyorum ki oluyor :D

Progressivity

Progressivity

Üye
v40 a geri yüklemeyi nasıl başardınız acaba biz olmuyor diye biliyoruz da

vefa56

Üye
ccavuss kardeş bana v.50 link arat mısın daha yükleyemedim ya :S

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
bnm telede dün atım v50 şarjı daha ii gidio aksine ama sensörler gerçekten delirtiyor adamı internette kasma yok kendi tarayıcısını kllanıyorum bnce noianıın yeni bir güncelleme yayınlayacaksa sesini biraz yükseltmesi lazım telefonun eğer böyle bişey mümkünse tabi birde içinden çıkıan beyaz kulaklık yerine başka bir kulaklık satın alsama yüksek olurmu ses ???

Progressivity

Progressivity

Üye
Philips yada Sony'nin yada daha profesyonel markaların ürettiği kaliteli kulaklıklardan alırsanız daha yüksek ve kaliteli ses almanız mümkün

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
saolun teşekkürler..

tewfickkk

Üye
yaw benm sorunumda telefonu açtığım zaman sim kart otomatik mesaj gönderirken telefon reset atıyor.hem bölyle oluyor.aslında sim karttada problem var oda başka telefonlardada denedim sürekli kısa mesaj gönderiyor diyip duruyor ne yapabilirim acaba?

Progressivity

Progressivity

Üye
telefonla ilgili bi problem değil sanırım hangi operatöre dahilseniz onların destek noktalarına gidip sorun bence

destroy116

destroy116

Üye
Bende öyle problemler çıkmadı sadece şarj süresi biraz düştü

antidote7777

Üye
aynı sorun bendede var arkadşlar zmn zmn taklp kalıyo ama v50 dn mi bilmyorm.v50 den öncede öle oluyodu.servisine götrsm çözm olrmu acaba:/

tewfickkk

Üye
tmm oparotörde problem var o kesn ama tel mesajı gnderirken reset atıyor

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
servise götür hiç uğraşma bi sorun varsa telde çözülür ztn.

cs15

Üye
bende 5800 xm var v50 kullanıyorum allaha şükür hiçbir sorunum yok .

blnt44

blnt44

Üye
bende yukledım hıc bır sorun yok sadece sarj cok az gıdıyor :( cozum pleas :(

zebirli

Üye
arkadaşlar bende telefonu wifi üzerinden güncelledikten sonra sistem hatası verdi ve şarj sadece 3 saat gitmeye başladı. daha sonra hard format attım yine aynı şekilde şarj sorunu devam etti..ama telefon üzerinde daha önceden hafıza kartında kurulu olan google maps vtap gibi programları kaldırıp hard format attıktan sonra şarj eski haline döndü nihayet.. bugün tam 1 gün oldu ve 1 diş dahi düşmedi sizde aynısını deneyebilirsiniz...inşallah işinize yarar

cgedikk

cgedikk

Üye
arkadaşlar bende nokia clup da v50 yüklettim ve wireless sorunu yaşıyorum. bağlanmıyor.bulunamadı hatası veriyor.hard format attım ama sorun hala devam ediyor. bilgisi olan arakadaşlar çözüm yollarını yazarsa sevinirim.saygılar..

Progressivity

Progressivity

Üye
wireless ne kadar uzaklıkta acaba çünkü versiyonlarda wireless çekim gücünü azaltmışlar biraz pilden tasarruf etmek için bikaç blok ötedeki ağlara zor bağlanıyor ve zırt pırt kesiliyor wireless

petrucci82

petrucci82

Üye
philips s 6000 ses sorunu çözer ..daha iyileri de var ama f-p açısından en uygun alet zevkle kullanıyorum