h_enes
Üye
Selam arkadaşlar, modifiyeyi uyguladım çok güzel oldu, teşekkür ederim. ancak yükleme sırasında bi çok sorunu bende yaşadım, ilk önce usb rom driver hatası, sonra hack için rompatcher aktivite etmek gibi. forumu okudum ve özellikle aynı sorunları yaşayan alper_42 rumuzlu kullancının da aynı sorunları yaşayıpda bulduğu çözümleri yazması benim sorunları çözmemde büyük kolaylık oldu.kendinine de çözümlerini paylaştığı için teşekkür ederim. ellerinize sğlık, hepinize saygılar.
(bu arada, konu içerisinde bazı kullanıcılara teşekkür butonu aracılığı ile teşekkür etmek istedim, ancak sadece konuyu açan Haydar Ecevit arkadaşa Teşekkür butonunu gördüm,diğer aradaki kullanıcılara ait teşekkür butonunu bulamadım, yoksa ara ara teşekkür butonuna tıklayarak teşekkürümü belirtmek istemiştim.)
(bu arada, konu içerisinde bazı kullanıcılara teşekkür butonu aracılığı ile teşekkür etmek istedim, ancak sadece konuyu açan Haydar Ecevit arkadaşa Teşekkür butonunu gördüm,diğer aradaki kullanıcılara ait teşekkür butonunu bulamadım, yoksa ara ara teşekkür butonuna tıklayarak teşekkürümü belirtmek istemiştim.)

yaptım başka bi fw ile karısmıs ama fena ortaya karısık bişi oldu guzelde oldu aslında 15 tane filan tema vardı