5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

UniqueDemon

Üye
Arkadaşlar Bunu kuran varmı, sonradan buda diğer firmware'ler gibi hata vermesin ? 2 gün içinnde 5. kez firmware kuracam. Sağlammı yani ?

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada modifiye firmware linki çalışmıyo...

henes_42

henes_42

Üye
Arkadaşlar Bunu kuran varmı, sonradan buda diğer firmware'ler gibi hata vermesin ? 2 gün içinnde 5. kez firmware kuracam. Sağlammı yani ?

evet arkadaşım çalışıyor, güzel, ben kuralı sanırım 4 gün oldu, rompatcher+ da güzel çalışıyor, gördüğümde hoşuma gitmeyen tek şey şu an için *#0000# yapılıp sürüm öğrenildiğinde haydar bey ismini yazmış, haklı olarak kendisi reklamını yapacak,bu hakkı ama ne bilim görünce ??? yoksa kendisini tebrik ediyorum güzel bir çalışma yapmış,

ayrıca dün gece 2. telefona yüklediğimde rompatcher+ çalıştıramadım demiştim, farklı hafıza kartı taktığım içinmiş, hafıza kartını biçimlendirip telefonu yeniden başlatınca o sorunda kalktı, şu an sanırım 2 telefonuna birden yükleyen tek kişiyim bu modifiyeyi. inşaallah pişman olmam, şu an itibariyle güzel ve tavsiye edebilirim.

UniqueDemon

Üye

evet arkadaşım çalışıyor, güzel, ben kuralı sanırım 4 gün oldu, rompatcher+ da güzel çalışıyor, gördüğümde hoşuma gitmeyen tek şey şu an için *#0000# yapılıp sürüm öğrenildiğinde haydar bey ismini yazmış, haklı olarak kendisi reklamını yapacak,bu hakkı ama ne bilim görünce ??? yoksa kendisini tebrik ediyorum güzel bir çalışma yapmış,

ayrıca dün gece 2. telefona yüklediğimde rompatcher+ çalıştıramadım demiştim, farklı hafıza kartı taktığım içinmiş, hafıza kartını biçimlendirip telefonu yeniden başlatınca o sorunda kalktı, şu an sanırım 2 telefonuna birden yükleyen tek kişiyim bu modifiyeyi. inşaallah pişman olmam, şu an itibariyle güzel ve tavsiye edebilirim.

Hmm. Elinizde Firmware Dosyası varsa yükleyebilirmisiniz. Burdaki Link kırık sanırım..

henes_42

henes_42

Üye
Hmm. Elinizde Firmware Dosyası varsa yükleyebilirmisiniz. Burdaki Link kırık sanırım..

tabiki, ancak ben rapide atıyorum buyrun linki, yardımcı olabildiysem sevinirim

UniqueDemon

Üye
Çok teşekkürler. Sanırım Rofs2 Dosyası modifiyeli değil. Sadece Rofs3 dosyası ?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
selam. yine ben. eve ikinci 5800 aldık, önceki telefona bu modifiyeyi geçtim, sorunsuz kullanıyorum, istediğim yazılımları yükleyebilmek güzel, bundan dolayı zaten teşekkür etmiştim, teşekkürümü tekrarlıyorum, modifiyeli hack yazılımını ikinci telefona da geçtim, yükledi ve açıldı, rompatcher+ tıkladığımda ok butonu geliyor, ona da tıklıyorum, ama önceki ekrana geri dönüyor.

""""rompatcher araçlar menüsünde var ve çalıştırdığında hiç hata vermeden rompatcher programı açılıyorsa ok tuşuna basınca karşına
-HIZLI TUSTAKIMI
-Install Server RP+
-Open4All RP+
-REC ISIGINI KAPA

bunlar gelecek ''Install Server RP+'' ''Open4All RP+'' bu ikisine tıklayıp aktıfleştiriceksin zaten yeşil olur yazınızı okudum. ancak dediğim gibi rompatcher+ tıklıyorum, rompatcher+ Info geliyor, altta ok var, ona tıklıyorum ama bi önceki ekrana dönüyor,hafıza kartı ve hat kartı ikisi de takılı. rompatcher+ çalıştırmak için ne yapmam lazım.

bir faydası olacak ise telefonu hafıza kartsız almıştım, eski telefonumun 4 gb.lik kartını taktım ve karta format atmadan eski bilgileri ile kullanmaktayım. belki kartı değiştirince olur diye modifiye ettiğim diğer telefonun 8 gb.lik kartını taktım ama yine de rompatcher+ çalışmadı. lütfen bi yardım edermisiniz.

hafiza kartını tak ve hard format at düzelecektir

kullandıgım tema sound waves ev teması ise Rehber cubugu... Bu secımdeyken bekleme menusunde kart vizit modulu var ondan bahsedıyorum .

Birde '' ı '' harfınde sorun var sanırsam :hmmm

ı harfinde bir problem yok ben baktım zaten ben diller filan hiç oynama yapmadım orjinal bıraktım. sound waves temasıda benim fwmde yoktu sen sonradan yüklemişin rehber çubuğu ev temasında ise bir rehber var birde kısa yollar var kart vizit yok :hmmm
resim koyarsan iyi olur

okadar emek verdim bari reklamımı yapayım ama dimi kardeşim ama birdahaki versiyonda yazmam :oke:

buarada ben giremedim sen link vermişsin teşekkür ederim bende link yeniledim ana sayfada

henes_42

henes_42

Üye
Sayın Haydar ECEVİT, modifiye işlemini hangi program veya programlar aracılığı ile yapabiliyoruz, sadece program ismi verebilirmisin, çok teşekkür ederim.

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
eline saglık teşekkürler

UniqueDemon

Üye
Sayın Haydar ECEVİT, modifiye işlemini hangi program veya programlar aracılığı ile yapabiliyoruz, sadece program ismi verebilirmisin, çok teşekkür ederim.
Bu burda yapılacak muhabbetmi ? Ama söyleyeyim. "Nokia Firmware Editor"

Bu arada haydar kardeşim şimdi kuruyorum. İnşallah beklediğim gibidir. Tek bir sorum var şu ışıklar yanmıyo demişsiniz ya onun yanmasını nasıl sağlayabilirim.

henes_42

henes_42

Üye

Bu arada haydar kardeşim şimdi kuruyorum. İnşallah beklediğim gibidir. Tek bir sorum var şu ışıklar yanmıyo demişsiniz ya onun yanmasını nasıl sağlayabilirim.

Çok teşekkür ederim, sadece programın ismi diye belirtmiştim ve söylemişsiniz, sağolun, ancak özür dilerim, programın ismini sormanın ne zararı var ki hemen bu burada yapılacak muhabbetmi??? üslubuna girilmesi. programın adını sormak hata ise özür dilerim, ancak programın ismini sormayı, söylemeyi de başka yönlere çekmeyin lütfen. böyle gereksiz üzücü sözlerle sevdiğim sitenizden soğutmayın rica ediyorum,

UniqueDemon

Üye
Çok teşekkür ederim, sadece programın ismi diye belirtmiştim ve söylemişsiniz, sağolun, ancak özür dilerim, programın ismini sormanın ne zararı var ki hemen bu burada yapılacak muhabbetmi??? üslubuna girilmesi. programın adını sormak hata ise özür dilerim, ancak programın ismini sormayı, söylemeyi de başka yönlere çekmeyin lütfen. böyle gereksiz üzücü sözlerle sevdiğim sitenizden soğutmayın rica ediyorum,

Yok siz yanlış anladınız. Demek istediğim sadece bir sayfa ileride, "kendi firmwareni kendin yap " diye bir konu vardı. Orda resimli olarak anlatılıyordu. Gereksiz yere konu kabartılmış gibi göründü. Sizi üzdüysem özür dilerim.

Buyrun Konu Linki :
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0-rel-5-telefonlar-icin-5800-ozel-311331.html

henes_42

henes_42

Üye
nezaketiniz için gerçekten teşekkür ediyorum, bende sayfalarda arama yapıyordum ki siz cevap vermişsiniz. ilginize teşekkürler ve başarılar diliyorum. verdiğim kuru gürültü için ÖZÜR DİLERİM

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi

light control programıyla ışıkların yanmasını sağlayabilirsin ama tavsiye etmem batarya gidiyor boşuna

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
--SON İŞLEM--
- OGM JAF PKEY Emulator v5.exe programı XP ve XPden önceki işletim sistemlerinde düzgün çalışmakta ama Vista ve Windows7 de sorun çıkarmakta o yüzden wista ve windows 7 kullanıcıları
programı sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk modunu xp servis3 değiştirmelidirler.

demiş sin aga açık ve net ama bende xp servisv3 yok 2 var.Sorun çıkarırmı?çıkarırsa ne yapmalıyım güncellemelerde yok ben vista home basic kullanıyorum ve ürün lisanslı orjinal

UniqueDemon

Üye
light control programıyla ışıkların yanmasını sağlayabilirsin ama tavsiye etmem batarya gidiyor boşuna

Hmm modifiye yapmayı biliyorum. Nokia editör ile hangi dosyayı silersem bunun içinden tekrar ışıklar yanar. (Emeğe saygım var hiçbirşeyi değiştirmem sadece şu ışıklar göze hoş geliyor onu açmam lazım )

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
--SON İŞLEM--
- OGM JAF PKEY Emulator v5.exe programı XP ve XPden önceki işletim sistemlerinde düzgün çalışmakta ama Vista ve Windows7 de sorun çıkarmakta o yüzden wista ve windows 7 kullanıcıları
programı sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk modunu xp servis3 değiştirmelidirler.

demiş sin aga açık ve net ama bende xp servisv3 yok 2 var.Sorun çıkarırmı?çıkarırsa ne yapmalıyım güncellemelerde yok ben vista home basic kullanıyorum ve ürün lisanslı orjinal

sorun çıkartmaz ama bence orjinalmiş güncellemelerini yapsan senin yararına olur

Hmm modifiye yapmayı biliyorum. Nokia editör ile hangi dosyayı silersem bunun içinden tekrar ışıklar yanar. (Emeğe saygım var hiçbirşeyi değiştirmem sadece şu ışıklar göze hoş geliyor onu açmam lazım )

private--10282bc4--rules--tubeactivityactions.rul dosyasını silersen ışıklar yanar ama kardeşim yanlış en ufak birşey yaparda aksilik olursa ben karışmam mesuluyet kabuletmem

henes_42

henes_42

Üye
Sayın Haydar ECEVİT, öncelikle emeğin için teşekkürler. modifiye programının adını sormuştum sağolsun UniqueDemon rumuzlu arkadaşımız Nokia Firmware Editor olarak söyledi, sitede bulup indirdim ve sizin hazırlamış olduğunuz FW üzerinde değişiklik yaptım, yaptığım ise ;
1- müzik dosyaları (mp3) ler için hafıza kartında music klasörünün zorunlu olmasını iptal ettim, tüm hafıza kartındaki müzikleri görebiliyor,
2- rehberimdeki numaralara zil sesi olarak mp3 ayarlamak istediğimde sizin zorunlu kıldığınız music klasörünü görmüyordu, başka yerlere mp3 kopyalayarak yapabileceğim konusunda yardımcı olmuştunuz tşk.ler, yaptığım değişiklikte bunu da kaldırdım ve artık hafıza kartındaki tüm mp3 leri görüyor ve istediğimi olduğu yerden zil sesi yapabiliyorum.

gerçekten kaliteli insanlarmışsınız ki, öncelikle emeğinizi paylaşıyorsunuz, ardından da nasıl yaptığını bilgi cimriliği yaparak sadece ben bileyim edasında olmayıp paylaşabiliyorsunuz. bu özelliğinizi gerçekten takdir ettim. umarım herşey gönlünüzce olur, sağolun

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Haydar ECEVİT, öncelikle emeğin için teşekkürler. modifiye programının adını sormuştum sağolsun UniqueDemon rumuzlu arkadaşımız Nokia Firmware Editor olarak söyledi, sitede bulup indirdim ve sizin hazırlamış olduğunuz FW üzerinde değişiklik yaptım, yaptığım ise ;
1- müzik dosyaları (mp3) ler için hafıza kartında music klasörünün zorunlu olmasını iptal ettim, tüm hafıza kartındaki müzikleri görebiliyor,
2- rehberimdeki numaralara zil sesi olarak mp3 ayarlamak istediğimde sizin zorunlu kıldığınız music klasörünü görmüyordu, başka yerlere mp3 kopyalayarak yapabileceğim konusunda yardımcı olmuştunuz tşk.ler, yaptığım değişiklikte bunu da kaldırdım ve artık hafıza kartındaki tüm mp3 leri görüyor ve istediğimi olduğu yerden zil sesi yapabiliyorum.

gerçekten kaliteli insanlarmışsınız ki, öncelikle emeğinizi paylaşıyorsunuz, ardından da nasıl yaptığını bilgi cimriliği yaparak sadece ben bileyim edasında olmayıp paylaşabiliyorsunuz. bu özelliğinizi gerçekten takdir ettim. umarım herşey gönlünüzce olur, sağolun

bişeydeğil tabiki paylaşırım ama yaptığın değişikliklerden sonra inş. yavaşlama olmaz sende sağol

UniqueDemon

Üye
private--10282bc4--rules--tubeactivityactions.rul dosyasını silersen ışıklar yanar ama kardeşim yanlış en ufak birşey yaparda aksilik olursa ben karışmam mesuluyet kabuletmem

Tamamdır kardeşim. Sildim Süper Oldu eline koluna sağlık şuanki modifiyelerden telefonda en çok alan sağlayan firmware çok çok stabil. Eline sağlık

Üst Alt