henes_42
Üye
burada açıkladığım gibi yapınca telin hackli oluyor ve istediğin proyu yukleyebiliyorsun![]()
harikasın, bu hızla cevap vermen gerçekten çok sevindirdi ve gerçekten canı gönülden teşekkür ediyorum. işleme başlıyorum, Allah yardımcım olsun, sorun çıkarsa yazarım, yardımınıza müracaat ederim. zaman ve emeğiniz için tebrik ediyorum
--------------- Ekleme ---------------
sayın haydar ecevit veya diğer ilgili arkadaşlar, telefonun rengini seçtim ve flash butonuna tıkladım ve sonra açma düğmesine bir kez bastım, ancak status bölümünde searching for phone den sonra, Not Found !!! yazdı, bulamadı, ne yapmam lazım, yarım bırakabilirmiyim bu aşamada veya devam için ne etmeliyim
sayın haydar ecevit veya diğer ilgili arkadaşlar, telefonun rengini seçtim ve flash butonuna tıkladım ve sonra açma düğmesine bir kez bastım, ancak status bölümünde searching for phone den sonra, Not Found !!! yazdı, bulamadı, ne yapmam lazım, yarım bırakabilirmiyim bu aşamada veya devam için ne etmeliyim
açma düğmesine basınca yeni donanım bulundu diyor ve nokia usb rom bulundu diyor, ama otomatik olarak tanımıyor bu aygıtı (telefonu) ne yapmalıyım, kaldım ya