5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

h_enes

Üye
Selam arkadaşlar, modifiyeyi uyguladım çok güzel oldu, teşekkür ederim. ancak yükleme sırasında bi çok sorunu bende yaşadım, ilk önce usb rom driver hatası, sonra hack için rompatcher aktivite etmek gibi. forumu okudum ve özellikle aynı sorunları yaşayan alper_42 rumuzlu kullancının da aynı sorunları yaşayıpda bulduğu çözümleri yazması benim sorunları çözmemde büyük kolaylık oldu.kendinine de çözümlerini paylaştığı için teşekkür ederim. ellerinize sğlık, hepinize saygılar.

(bu arada, konu içerisinde bazı kullanıcılara teşekkür butonu aracılığı ile teşekkür etmek istedim, ancak sadece konuyu açan Haydar Ecevit arkadaşa Teşekkür butonunu gördüm,diğer aradaki kullanıcılara ait teşekkür butonunu bulamadım, yoksa ara ara teşekkür butonuna tıklayarak teşekkürümü belirtmek istemiştim.)

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
bende sana teşekkür ederim kardeşim birbirimizi tamamlayarak bilgilerimizi paylaşarak faydalı olabiliyorsak nemutlu sende sağol

--------------- Ekleme ---------------

Tamamdır kardeşim. Sildim Süper Oldu eline koluna sağlık şuanki modifiyelerden telefonda en çok alan sağlayan firmware çok çok stabil. Eline sağlık

önemli değil sende sağol :oke:

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
haydar gardas ... senın fw tekrar ındırdım tekrar kurdum yıne aynı sorun '' ı harfelerı kucuk L gibi cıkıyor

Tm haydar gardaş :D yaptım başka bi fw ile karısmıs ama fena ortaya karısık bişi oldu guzelde oldu aslında 15 tane filan tema vardı :)

Tm haydar gardaş :D yaptım başka bi fw ile karısmıs ama fena ortaya karısık bişi oldu guzelde oldu aslında 15 tane filan tema vardı :)

henes_42

henes_42

Üye
bu işlem garantiyi etkilermi arkadaşlar, modifiyeli hack yazılımını geçince???

sekil_27

sekil_27

Üye
gerçekten ellerine saglıkkk.ya bana göre eski navigasyon programı daha iyiydi.mümkünse onuda dahil edebilrmisin bir dahaki modifiyeye.üzerinde gelen hiç bir seye benzemiyor.bir de gereksiz dil ve gereksiz olanlar(yardım,my nokia v.b kimsenin kullanmadıklarını silebilirmisinn.bence cok daha güzel olacak.GERCEKTEN HARİKA MODİFİYEN.....

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten ellerine saglıkkk.ya bana göre eski navigasyon programı daha iyiydi.mümkünse onuda dahil edebilrmisin bir dahaki modifiyeye.üzerinde gelen hiç bir seye benzemiyor.bir de gereksiz dil ve gereksiz olanlar(yardım,my nokia v.b kimsenin kullanmadıklarını silebilirmisinn.bence cok daha güzel olacak.GERCEKTEN HARİKA MODİFİYEN.....

teşekkürler güle güle kullan kardeşim söylediklerinin hiçbir zararı olmadığı için silme gereği duymadım üzerinde gelen mapsı kullanma 3.04beta çıktı onu yükle bence:evet:

emirkan25

emirkan25

Üye
teşekkür ederim eline emegine saglık ovide çalışıyo

UniqueDemon

Üye
Allah allah, sorun navigasyon programında mı ? Ben istanbulda oturuyorum navigasyonu bi açıyorum beni ankarada, bilmem ne caddesinde gösteriyor. Nedenini bilen varmı acaba. Firmware'de sorun olduğunu zannetmiyorumda neyde sorun var acaba ?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Allah allah, sorun navigasyon programında mı ? Ben istanbulda oturuyorum navigasyonu bi açıyorum beni ankarada, bilmem ne caddesinde gösteriyor. Nedenini bilen varmı acaba. Firmware'de sorun olduğunu zannetmiyorumda neyde sorun var acaba ?

onun nedeni gps uyduyla haberleşene kadar seni ankarada gösteriri ama uydudan sinyal gelipte yerin belirlendiğinde ozaman telde görürsün tam olarak nerde olduğunu

UniqueDemon

Üye
onun nedeni gps uyduyla haberleşene kadar seni ankarada gösteriri ama uydudan sinyal gelipte yerin belirlendiğinde ozaman telde görürsün tam olarak nerde olduğunu

Hmm, çevrimiçi (wireless) ile girmemden dolayı değil yani. Neyse o zaman ben gps açıyım beklesin sinyal gelene kadar.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Hmm, çevrimiçi (wireless) ile girmemden dolayı değil yani. Neyse o zaman ben gps açıyım beklesin sinyal gelene kadar.

yada senin için çok önemliyse birkez parayla uydu bilgisi aldır telefona ozaman anında uyduyla iletişime geçiyor eğer denemek istersen birkez öyle görmek adına yapabilirsin tabi tercih senin :oke:

UniqueDemon

Üye
yada senin için çok önemliyse birkez parayla uydu bilgisi aldır telefona ozaman anında uyduyla iletişime geçiyor eğer denemek istersen birkez öyle görmek adına yapabilirsin tabi tercih senin :oke:

Nasıl Aldıracam ? :D

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
yardımlı tümleşik ve şebeke tabanlı bunları açık tutucan ve sunucuyuda açık yani otomatik ayarlı olacak ozaman gps yazılımını açtığında tel otomatik olaran nete bağlanıp uydu bilgilerini alıcak yalnız paran gider haberin olsun kardeşim istersen deneyebilirsin senin kararın

UniqueDemon

Üye
yardımlı tümleşik ve şebeke tabanlı bunları açık tutucan ve sunucuyuda açık yani otomatik ayarlı olacak ozaman gps yazılımını açtığında tel otomatik olaran nete bağlanıp uydu bilgilerini alıcak yalnız paran gider haberin olsun kardeşim istersen deneyebilirsin senin kararın

Tamamdır kardeşim oldu şuan net olarak adresimi gösterdi.

ferox80

ferox80

Üye
Arkadaşım emeğine sağlık şimdi yükledim,gayet güzel oldu,çok başarılı ve açıklayıcı bir paylaşım olmuş,teşekkür ediyorum.,

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeşim

emirkan25

emirkan25

Üye
arkadaşım öncelikkle eline emegine saglık 5 tane hack yükledim kiminde ovi yok kiminde menülere zor giriyo ama bu çok kullanışlı olmuş yalnız galerideki gereksiz resimleri hala görüyorum bende bi yanlışlık olabilirmi bi yardım edermisin msn [email protected] teşekkürler

kardeşim eline emegine saglık bütün menüler kusursuz çalışıyo ama benim galeride gereksiz resimler hala duruyo yardımcı olursan sevinirim

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öncelikkle eline emegine saglık 5 tane hack yükledim kiminde ovi yok kiminde menülere zor giriyo ama bu çok kullanışlı olmuş yalnız galerideki gereksiz resimleri hala görüyorum bende bi yanlışlık olabilirmi bi yardım edermisin msn [email protected] teşekkürler

kardeşim eline emegine saglık bütün menüler kusursuz çalışıyo ama benim galeride gereksiz resimler hala duruyo yardımcı olursan sevinirim

ana başlıkta belirttiğim yerler haricindeyse gereksiz resimlerin ozaman görürsün yoksa görmezsin

Üst Alt