5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım istesem valla böylesi olmazdı fakat şu parmak kullanımı ve 6 ikon ev ekran temalarını koyabilirmisin lütfen...teşekürler...

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
arkadaşlar windows 7 kullanıyorum jaf proğramını bir türlü çalıştıramadım lütfen yardım

last-shoot

last-shoot

Üye
Teşekkürler

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar windows 7 kullanıyorum jaf proğramını bir türlü çalıştıramadım lütfen yardım

uygulamada sağ tıkla özelliklerden uyumluluk sekmesinden winxpi seç uygula de çalışıcaktır. birdahaki fw yapışımda 6ikonuda koyarım arkadaşlar

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
ilgine teşekkür haydar kardeş dediğiniz gibi yaptım seçeneklerde XP yok SP2 ve SP3 var SP2 ile denedim Jaf.exe dosyası yok gibi bir uyarı aldım. Birde telefonu kapalı olarak mı USB den bağlıyoruz ?

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
sp3 yap kardeş evet tel kapalı olacak

RESİVANT

Üye
beyler şu flashlamayı anlatırmısınız office kurarken sertfika hatası alıyorm bunu nasıl düzelticez bi anlatın lütfen :S

sek00

sek00

Üye
Sagolasın

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
milestone

milestone

Üye
Hocam rompatcheri bulamıyorum.. daha önceki yaptığım tel hack işleminde uygulamaların içinde olurdu, sertifikasız program yükleyeceğim lakin rom patcheri bulamıyorum,

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
ana menüde araçlar klasörünün içinde rompatcher :oke:

milestone

milestone

Üye
Hocam,çok ilginç bir durum lakin dediğin yerde de yok,neyse bidaha formatlayıp yeniden hackleyeyim...teşekkürler

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
benim verdğm modifiyeyle flashlamışsan kesinlikle dediğim yerde rompatcher var arkadaşım :hmmm

milestone

milestone

Üye
Evet senin verdiğinle yaptıydım ama hata yaptım sanırım biryerde..birde sorum olacak bendeki telefon 5800 black,navifirmden red için olan dosyaları indirsem ve kullansam sorun olurmu? Red'in teması daha çok hoşuma gidiyor...teşekkürler

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
olur tabi zaten benim dosyanın içinden 5530 teması çıkıyorya onu tel hafızasına kur temalardan seç istediğin şekilde olucak bende böyle kullanıyorum

milestone

milestone

Üye
hocam yeniden hackledim,,,

-önce navifirmden telefonuma uygun yazılımı indirdim ve ilk sayfada verdiğin "RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx" isimli dosyayıda bunun içine ekledim

- sonra yukarıdakileri sırasıyla bilgisayarda bulunan "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" ve "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356" dosyaların içine attım

- flash işi bittikten sonra telefonu açtım,hard format atılmış gibi konum tarih saat sordu bunları girdikten sonra telefonu inceledim rompatcher yine yok, ilk mesajının sonunda yazdığın gibi flashtan sonra telefona birde hard frmat attım rom patcher yine yok hocam

- Rompatcher+ yazılıma eklendi -- BENDE YOK
Maxicep.com - 5800 v50 Hackli Modifiye yazılımı 30.04.2010 by Haydar - İlk kurulumda ve her format sonrası çıkan My Nokia Ekranı ve Nokia SMS gönderimi kapatıldı--GÖNDERİYOR
- Açılış animasyonu nokia birleşen eller kaldırıldı açılışta güzel bir resim ve ses eklendi -- ELLER HALA VAR
- Ekran tepkileri ve sensörler iyileştirildi. Dik yatay geçişlerindeki uzun süreli beklemeler düzeltildi-- SANKİ TELEFON DAHADA AĞIRLAŞTI
- Tuş takımı titreşimi kapatıldı - HALA TİTRİYOR
- Conversations eklendi(çok güzel bir uygulamadır msnde yazışırmış gibi smsleşin)-- BUNUDA BULAMADIM
- özel menü klasörleri eklendi(kendiniz isteğinize göre değiştirebilirsiniz) -- BUDA YOK
- Nokia RnD Filebrowser eklendi -- BUDA YOK
- 2 adet güzel tema eklendi(ayrıca 5530un temasıda dosyada mevcut) -- TEMALARDA YOK
- Tema efekti eklendi Swerve 2 adında güzel bir efekttir -- MAALESEF BUDA YOK

Arkadaşlar kendi yapmış olduğum fwdir sizlerle paylaşmak istedim isteyen kullanabilir ben kullanıyorum
tel gayet hızlıdır hiçbir problemle yok :evet: lütfen yazılımı flashladıktan sonra hard format atınız ve yazılımı flashlamadan önce
nokia pc suit ile yedek alınız rehber filan için
Bunlarda navifirm ile indirdiğim dosya isimleri

RM356_0559373_50.0.005_001.dcp
RM356_0559373_50.0.005_001.vpl
RM356_0559373_50.0.005_001_signature
RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3.fpsx
RM-356_50.0.005_prd.core.C00
RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02

bunlara ek olarak ilk sayfada linkini verdiğin "RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx" isimli dosyayı ekledim

hocam nerde hata yapıyorum anlamadım bir yardımcı olursan çok sevinicem,

darkwily

darkwily

Üye
bunLArı nasıL atıcaz tLf. ark.Lar biLmemek ayıp değiL öğrenmemek ayıp fakat görüyorum ki kimseninde kaLe aLdığı yok bikaç kişi daha sormuş ama cvp geLmemiş madem payLaştın ark. ve konu açtın ozmn konuna sahip çık ve nasıL yükLenir anLat ki bizde biLgiLeneLim bunun hakkında

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
bilg.da yüklü bütün fwleri kaldırıp alttaki dosyayı kurun

sonra benim verdiğim rof3 dosyasını C:\Program Files\Co n Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
buraya kopyalayın jaf ile flashlayın(jaf emusu kullanarak)

--------------- Ekleme ---------------

bunLArı nasıL atıcaz tLf. ark.Lar biLmemek ayıp değiL öğrenmemek ayıp fakat görüyorum ki kimseninde kaLe aLdığı yok bikaç kişi daha sormuş ama cvp geLmemiş madem payLaştın ark. ve konu açtın ozmn konuna sahip çık ve nasıL yükLenir anLat ki bizde biLgiLeneLim bunun hakkında

ark.ım forumda defalarca anlatılmış buzamana kadar nasıl bilgilenemedin:allalla: tekrarlamanın anlamı olmadığı için anlatmadım ama yapamazsanda anlatırım sorundeğil

nutty001

Üye
arkadasım bunu nasıl yukleyebiliriz acaba

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar güncelledim yüklenişini anlattım

Üst Alt