5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 07.07.2010 by Haydar **/GÜNCELLENDİ\ SAMSUNG WİDGET EV TEMALI FW**

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
burada açıkladığım gibi yapınca telin hackli oluyor ve istediğin proyu yukleyebiliyorsun :oke:

harikasın, bu hızla cevap vermen gerçekten çok sevindirdi ve gerçekten canı gönülden teşekkür ediyorum. işleme başlıyorum, Allah yardımcım olsun, sorun çıkarsa yazarım, yardımınıza müracaat ederim. zaman ve emeğiniz için tebrik ediyorum

--------------- Ekleme ---------------

sayın haydar ecevit veya diğer ilgili arkadaşlar, telefonun rengini seçtim ve flash butonuna tıkladım ve sonra açma düğmesine bir kez bastım, ancak status bölümünde searching for phone den sonra, Not Found !!! yazdı, bulamadı, ne yapmam lazım, yarım bırakabilirmiyim bu aşamada veya devam için ne etmeliyim

sayın haydar ecevit veya diğer ilgili arkadaşlar, telefonun rengini seçtim ve flash butonuna tıkladım ve sonra açma düğmesine bir kez bastım, ancak status bölümünde searching for phone den sonra, Not Found !!! yazdı, bulamadı, ne yapmam lazım, yarım bırakabilirmiyim bu aşamada veya devam için ne etmeliyim

açma düğmesine basınca yeni donanım bulundu diyor ve nokia usb rom bulundu diyor, ama otomatik olarak tanımıyor bu aygıtı (telefonu) ne yapmalıyım, kaldım ya

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
sende sağol kardeşim o sorunun nedenini söyliyeyim sana windows driveri yavaş yüklüyor ondan oluyor win7de driver yüklerken ilk windows updatei kontrol ediyor haliyle driveri yüklemesi zaman alıyor zaman alıncada program teli görmüyor eğer win7 kullanıyorsan yeni donanım bulundu dediğinde hemen tıkla açılan pencerede windows updatei atla yazar ona tıkla hızlıca yükler driverini buarada herhangi bir sorun olmaz meraketme

henes_42

henes_42

Üye
işletim sistemi windows XP, win7 değil, sadece bunu yapabilmek için xp yükledim pc.ye. nokia pc suite, nokia cable driver vs. yüklemem gereklimi öncesinden??? işlem yarım kaldı kesebilirmiyim

hatayı geçtim, şöyle geçtim, karşılaşan arkadaş olursa, kurduğum jaf setup 1.98.62 geri kaldırdım, RM-356_EMA.... dosyasını da çalıştırdım, uninstall yaptım, bilgisayarı yeniden başlattım, nokia cable driver indirip yükledim. sonra yükleme sırasını takip ettim ve yükledim, kurulum bitti.

araçlar menüsünde dosya yöneticisi ve Rompatcher+ ikisi çıktı, sizin söylediğiniz
-HIZLI TUSTAKIMI
-Install Server RP+
-Open4All RP+
-REC ISIGINI KAPA
bunlar gelmedi, rompatcher+ açmak isteyince Rompatcher Info, altta if you like this software, then support RP+ with o donation. diye bi yazı çıktı ve OK var, OK diyorum geri araçlar menüsüne dönüyor

sizin :
""""rompatcher araçlar menüsünde var ve çalıştırdığında hiç hata vermeden rompatcher programı açılıyorsa ok tuşuna basınca karşına
-HIZLI TUSTAKIMI
-Install Server RP+
-Open4All RP+
-REC ISIGINI KAPA

bunlar gelecek ''Install Server RP+'' ''Open4All RP+'' bu ikisine tıklayıp aktıfleştiriceksin zaten yeşil olur sol tarafta görürsün aktif oluncada zaten hacklemiş oluyorsun. eğer araçlardan rompatchera tıklayınca açılmaz ve hata verirse hatayı yaz yardımcı olurum kardeşim""""
sözünüzden cesaret alarak tekrar soruyorum, rompatcher+ aktif etmek için gerekli dosyaları nasıl bulabilirim, ne yapmam lazım. Teşekkürler

Ya ben çok özür diliyorum, kurulum için hafıza kartını çıkartın demiştiniz ve bende çıkartmıştım, onu takmayı unutmuşum, takınca rompatcher+ açtım ve okeyleyip yeşil yaptım iki dosyayı. mesele hafıza kartını takmayışım imiş. yazıyorumki bununla karşılaşan arkadaşlar olursa bilsinler. Haydar Ecevit beyde yeni düzenleme yaparken nokia cable driver kurulmasını en başta belirtir, kurulum bitince telefonu açmadan önce hafıza kartını takın diye ilgili yerede yazar, hem kendi rahat eder, hemde yaptığı iyilik ve güzelliğe güzellik katmış olur. iyiki varsınız, tebrik ediyor saygılar sunuyorum

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkürederim kardeşim h.kartını takın demeye gerekduymadım ama sorununu çözmüşsün güle güle kullan :oke: modifiyem hakkındada olumlu olumsuz görüşlerini bekliyorum tabiki tüm arkadaşlarımın

henes_42

henes_42

Üye
ben teşekkürederim kardeşim h.kartını takın demeye gerekduymadım ama sorununu çözmüşsün güle güle kullan :oke: modifiyem hakkındada olumlu olumsuz görüşlerini bekliyorum tabiki tüm arkadaşlarımın

yaklaşık 2 saattir inceliyorum, güzel bir çalışma olmuş, bunu en başta söyleyerek tebrik etmek istiyorum, ancak istediğim numaralara istediğim müziği atayamıyorum, numaraya müzik yükleyeceğim zaman sadece kayıtlı zil seslerini gösteriyor ve mp3 leri bulmuyor. eğer varda ben bulamadı isem özür dilerim araştırmam devam ediyor, fakat yok ise evet ciddi bir eksiklik bence, istediğimiz numaraya melodi (mp3) atayabilmemiz engellenmemeli. dikkate alırsanız sevinirim.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
o sorununun çözümünü söyliyeyim istediğin mp3ü ses dosyalarında digital klasörüne atarsan zil seslerinde görebilirisn(yada direk e: buraya yani hafıza kartı kök dizininede atabilirsin)

leomessi19

Üye
dediğin her şeyi eksiksiz yapıyorum fakat flash diyip evet diorum sonra telfonu açma tuşuna basıyorum ama hiçbir şey olmuyor local mode falan yazmıyor

henes_42

henes_42

Üye
o sorununun çözümünü söyliyeyim istediğin mp3ü ses dosyalarında digital klasörüne atarsan zil seslerinde görebilirisn(yada direk e: buraya yani hafıza kartı kök dizininede atabilirsin)

iyi çok güzel ama, mp3 leri dediğiniz yerlere kopyalayacak olursam bu kez müzik çalar görmeyecek, siz sadece e:\music klasöründeki müzikleri görecek şekilde ayarlamışsınız. bu kez bu sorunla karşılaşacağız, bu soruna mantıklı bi çözüm nasıl bulunabilir, eğer sizin yeniden bir çalışma yapmanız gerekiyorsa bu kadar çalışmadan sonra bir fedakarlık daha yapıp bunu sizden istirham ediyoruz. teşekkürler

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
sorunu şöyle çözersin mesela diyelim 4tane music klasöründe şarkıyı zil sesi yapmak istiyorsunya o 4 şarkıyı birde dediğim yere kopyala öyle çözersin diyelim birkaçgün sonra başka mp3 istiyosunya kopyaladığın 4taneyi siler istediğin müzikleri kopyalarsın öyle çözebilirsin :hmmm

senin dediğin gibi zil seslerini müzik çaları heryerde tarattırmasına izin verirsem orjinal fwdeki gibi ozaman tel yavaşlıyor

leomessi19

Üye
usta benim soruna da bir çözüm bulsan internetten usf driver gibi bir şey indirdim attım system32'ye hala Searching Phone Not Found Diyor

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
usta benim soruna da bir çözüm bulsan internetten usf driver gibi bir şey indirdim attım system32'ye hala Searching Phone Not Found Diyor

kardeşim ilk nokia pc suiti kur bilg.a sonra benim açıklamayı aynen uygula olur win7 kullanıyorsan aygıt bulduğunda sağ altta iletiye tıkla açılan ufak pencerede windows updatei atla yazan yer var mavi yazıyla ona tıkla driveri hızlıca yükler

tecman

Üye
Kardeşim eline sağlık güzel olmuş diğer FW lerde ovi sorunu vardı bu FW de yok hemen bağlandı.bazı arkadaşların eleştirileri olmuş, önemli olan nasıl yapıldığı değil işe yarayıp yaramadığıdır.

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim eline sağlık güzel olmuş diğer FW lerde ovi sorunu vardı bu FW de yok hemen bağlandı.bazı arkadaşların eleştirileri olmuş, önemli olan nasıl yapıldığı değil işe yarayıp yaramadığıdır.

sağol kardeşim güle güle kullan

henes_42

henes_42

Üye

kardeş aynı sorunu bende yaşadım ve şöyle aştım, kurduğum programları kaldırdım, sonra nokia pc suite ile nokia cable driver (bu çok önemli) kurdum, bilgisayarı yeniden başlattım, yeniden başlayınca nokia pc suite sağ altta otomatik çalıştı, onu kapattım, sonra yeniden modifiye porgramlarını kurdum ve yolu takip ettim. problemi ben böyle aştım. inşaallah sende aşarsın

leomessi19

Üye
hackli olması çok iyi olmuş bıkmıştım sertifikalandırmaktan v40 'ta klavyene sağlık :D

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
İlk başta Ellerine saglık Güzel olmus Suan kullanmaktayım Fakat dıkkatımı ceken 1-2 şey oldu bunlar bence bi sorundur ve gıderılmesı qerekılen şeyler ...

1- Bir şifreleme pro. ( normal fw kullanırken ) sorun yaratmıyordu fakat suan senın werdıgın Fw yı kullanmaktayım we Programda bi şifre belırledıkten sonra teli kapatıp actıgımda sıfreledıgım yer sıfresız oluyor . sonra tekrar sıfrelıyorum tekrar reset atıyorum durum yıne aynı ve bu boylede devam edıor . Yani bi şifre koydugun zaman teli ya hiç kapatmayacaksın :kop:

2- Ev ekranı temeasındakı temelar kart vizit olanı ... Editledıgımde mesala bekleme ekranında kart vızıt olmasını ıstemıyorum kısayol olarak bunu kaldırıyorum .. reset atıyorum tele fakat hemen acmıyorum bı sure sonra actıgımda ayarların eskı halıne donmus oldugunu gordum 4-5 defa denedım aynı sorun devam etmekte ama 1-2 defadır sorun yok :hmmm

haydar_ecevit

Üye
    Konu Sahibi
1-kullandığın programdandır çünkü banada öyle olmuştu pronun yeni versiyonu çıktığında sorun çözülüyor
2- kartvizit olayını anlamadım kartvizit derken? hangi ev ekranı temasını kullanıyorsun

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
1-kullandığın programdandır çünkü banada öyle olmuştu pronun yeni versiyonu çıktığında sorun çözülüyor
2- kartvizit olayını anlamadım kartvizit derken? hangi ev ekranı temasını kullanıyorsun

kullandıgım tema sound waves ev teması ise Rehber cubugu... Bu secımdeyken bekleme menusunde kart vizit modulu var ondan bahsedıyorum .

Birde '' ı '' harfınde sorun var sanırsam :hmmm

henes_42

henes_42

Üye
selam. yine ben. eve ikinci 5800 aldık, önceki telefona bu modifiyeyi geçtim, sorunsuz kullanıyorum, istediğim yazılımları yükleyebilmek güzel, bundan dolayı zaten teşekkür etmiştim, teşekkürümü tekrarlıyorum, modifiyeli hack yazılımını ikinci telefona da geçtim, yükledi ve açıldı, rompatcher+ tıkladığımda ok butonu geliyor, ona da tıklıyorum, ama önceki ekrana geri dönüyor.

""""rompatcher araçlar menüsünde var ve çalıştırdığında hiç hata vermeden rompatcher programı açılıyorsa ok tuşuna basınca karşına
-HIZLI TUSTAKIMI
-Install Server RP+
-Open4All RP+
-REC ISIGINI KAPA

bunlar gelecek ''Install Server RP+'' ''Open4All RP+'' bu ikisine tıklayıp aktıfleştiriceksin zaten yeşil olur yazınızı okudum. ancak dediğim gibi rompatcher+ tıklıyorum, rompatcher+ Info geliyor, altta ok var, ona tıklıyorum ama bi önceki ekrana dönüyor,hafıza kartı ve hat kartı ikisi de takılı. rompatcher+ çalıştırmak için ne yapmam lazım.

bir faydası olacak ise telefonu hafıza kartsız almıştım, eski telefonumun 4 gb.lik kartını taktım ve karta format atmadan eski bilgileri ile kullanmaktayım. belki kartı değiştirince olur diye modifiye ettiğim diğer telefonun 8 gb.lik kartını taktım ama yine de rompatcher+ çalışmadı. lütfen bi yardım edermisiniz.

Üst Alt