techno_esh
Üye
5800 v50.0.0.5 Hacked
Arkadaşlar gözünüz aydın 5800 yeni versiyon (v40.0.05) hacklenmiştir..aşağıdaki adımları uygulayın..bazılarınız yapamayabilir tam bilmeyenler girişmesin..
adım 1) aşağıdaki eklentiyi indirin
adım 2) sisx klasöründeki sisxleri sertifikalayın..
adım 3) sertifikaladığınız bu sisxleri telefonunuza kurun ve FP2 BOX u seçin..
adım 4) x-plore ı açın ve MapDrives_v1.01 ı çalıştırın..
adım 5) x-plore ile rardan çıkan klasördeki Copy_to_A bulunan (rar dosyası içinde) bütün dosyaları A sürücüsüne kopyalayın..
adım 6) ROMPatcher_v1.01 i çalıştırın ve 3 ve 4 patchleri yeşil modda aktif edin..
adım 7) iyi günlerde kullanın..
hack 5800 & n97 by aminstedio.zip
Not:Konu Nadir3391 den alıntıdır. ama ben bişey ler eklemek istiyorum konu kilitlenmiş.
Ben de ilk başta hackleyemedim ama sonradan başardım.
İlk başta anlatılanları adım adım yapıyosunuz sonra tel. açıp kapatınca A ve H diye driver lar çıkıyor.
Sonra pc suite ile telefonu pc suite modunda baglayıp bilgisayarım/5800 yolunu izleyince depo hafıza diye gözükecek olan hafızaya kopyalıyosunuz Copy_to_A da bulunan dosyaları tmm tel. hacked
Not2:Bende de FP2 BOX diye birşey çıkmadı.
Adminlerimizden ricam konuyu sabitlemeleridir.
Bir teşekkürü çok görmeyiniz lütfen...
--------------- Ekleme ---------------
Pardon başlıgı yanlış yazmışım eğer adminlerimiz 5800 v40.0.0.5 olarak düzeltirlerse sevinirim..
Arkadaşlar gözünüz aydın 5800 yeni versiyon (v40.0.05) hacklenmiştir..aşağıdaki adımları uygulayın..bazılarınız yapamayabilir tam bilmeyenler girişmesin..
adım 1) aşağıdaki eklentiyi indirin
adım 2) sisx klasöründeki sisxleri sertifikalayın..
adım 3) sertifikaladığınız bu sisxleri telefonunuza kurun ve FP2 BOX u seçin..
adım 4) x-plore ı açın ve MapDrives_v1.01 ı çalıştırın..
adım 5) x-plore ile rardan çıkan klasördeki Copy_to_A bulunan (rar dosyası içinde) bütün dosyaları A sürücüsüne kopyalayın..
adım 6) ROMPatcher_v1.01 i çalıştırın ve 3 ve 4 patchleri yeşil modda aktif edin..
adım 7) iyi günlerde kullanın..
hack 5800 & n97 by aminstedio.zip
Not:Konu Nadir3391 den alıntıdır. ama ben bişey ler eklemek istiyorum konu kilitlenmiş.
Ben de ilk başta hackleyemedim ama sonradan başardım.
İlk başta anlatılanları adım adım yapıyosunuz sonra tel. açıp kapatınca A ve H diye driver lar çıkıyor.
Sonra pc suite ile telefonu pc suite modunda baglayıp bilgisayarım/5800 yolunu izleyince depo hafıza diye gözükecek olan hafızaya kopyalıyosunuz Copy_to_A da bulunan dosyaları tmm tel. hacked
Not2:Bende de FP2 BOX diye birşey çıkmadı.
Adminlerimizden ricam konuyu sabitlemeleridir.
Bir teşekkürü çok görmeyiniz lütfen...

--------------- Ekleme ---------------
Pardon başlıgı yanlış yazmışım eğer adminlerimiz 5800 v40.0.0.5 olarak düzeltirlerse sevinirim..