5800 v50.0.0.5 Hacked

Sponsorlu Bağlantılar

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50.0.0.5 Hacked

Arkadaşlar gözünüz aydın 5800 yeni versiyon (v40.0.05) hacklenmiştir..aşağıdaki adımları uygulayın..bazılarınız yapamayabilir tam bilmeyenler girişmesin..

adım 1) aşağıdaki eklentiyi indirin
adım 2) sisx klasöründeki sisxleri sertifikalayın..
adım 3) sertifikaladığınız bu sisxleri telefonunuza kurun ve FP2 BOX u seçin..
adım 4) x-plore ı açın ve MapDrives_v1.01 ı çalıştırın..
adım 5) x-plore ile rardan çıkan klasördeki Copy_to_A bulunan (rar dosyası içinde) bütün dosyaları A sürücüsüne kopyalayın..
adım 6) ROMPatcher_v1.01 i çalıştırın ve 3 ve 4 patchleri yeşil modda aktif edin..
adım 7) iyi günlerde kullanın..

hack 5800 & n97 by aminstedio.zip

Not:Konu Nadir3391 den alıntıdır. ama ben bişey ler eklemek istiyorum konu kilitlenmiş.
Ben de ilk başta hackleyemedim ama sonradan başardım.
İlk başta anlatılanları adım adım yapıyosunuz sonra tel. açıp kapatınca A ve H diye driver lar çıkıyor.
Sonra pc suite ile telefonu pc suite modunda baglayıp bilgisayarım/5800 yolunu izleyince depo hafıza diye gözükecek olan hafızaya kopyalıyosunuz
Copy_to_A da bulunan dosyaları tmm tel. hacked
Not2:Bende de
FP2 BOX diye birşey çıkmadı.
Adminlerimizden ricam konuyu sabitlemeleridir.
Bir teşekkürü çok görmeyiniz lütfen...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Pardon başlıgı yanlış yazmışım eğer adminlerimiz 5800 v40.0.0.5 olarak düzeltirlerse sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: adkumikli, pasante, Wrestlings ve 8 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar gözünüz aydın 5800 yeni versiyon hacklenmiştir..aşağıdaki adımları uygulayın..bazılarınız yapamayabilir tam bilmeyenler girişmesin..
adım 1) aşağıdaki eklentiyi indirin
adım 2) sisx klasöründeki sisxleri sertifikalayın..
adım 3) sertifikaladığınız bu sisxleri telefonunuza kurun ve FP2 BOX u seçin..
adım 4) x-plore ı açın ve MapDrives_v1.01 ı çalıştırın..
adım 5) x-plore ile rardan çıkan klasördeki Copy_to_A bulunan (rar dosyası içinde) bütün dosyaları A sürücüsüne kopyalayın..
adım 6) ROMPatcher_v1.01 i çalıştırın ve 3 ve 4 patchleri yeşil modda aktif edin..
adım 7) iyi günlerde kullanın..

hack 5800 & n97 by aminstedio.zip

Not:Konu Nadir3391 den alıntıdır. ama ben bişey ler eklemek istiyorum konu kilitlenmiş.
Ben de ilk başta hackleyemedim ama sonradan başardım.
İlk başta anlatılanları adım adım yapıyosunuz sonra tel. açıp kapatınca A ve H diye driver lar çıkıyor.
Sonra pc suite ile telefonu pc suite modunda baglayıp bilgisayarım/5800 yolunu izleyince depo hafıza diye gözükecek olan hafızaya kopyalıyosunuz Copy_to_A da bulunan dosyaları tmm tel. hacked
Not2:Bende de FP2 BOX diye birşey çıkmadı.
Adminlerimizden ricam konuyu sabitlemeleridir.
Bir teşekkürü çok görmeyiniz lütfen...:oke:

Pardon başlıgı yanlış yazmışım eğer adminlerimiz düzeltirlerse sevinirim..
ah canım gerçekten yaptın mı bir resim falan ekle konuyu yeniden açtırıyım..bazı beceriksizler yüzünden kapattırmıştım..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teşekkür mü ? Hayret ya pes doğrusu !

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konuyu ben vereli bir hafta oluyor canım..yapamayanlar yüzünden kapattırmıştım..

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
Evet yaptım resimleri ekliyecem hemen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam bekliyorum...

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
birde konu başlığı garip.. v40 yeni çıktı v50 neyin nesi diye şaşırdım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
resimler noldu?

vj_sinan

vj_sinan

Üye
ya bu hack mack ne işe yarıyo
????????????????????????????????????

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ah kardeşim telefondan bana bir kanıt ver lütfen..telefon resmi çekemez misin? bazılarına kapak yapmak için..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birkaç kişi denesin bakalım doğruysa konumu açtırırım tekrar..

osnakli

osnakli

Üye
Arkadaşlar bir emek var herkese teşekkür ederim ama ben hack olayını anlamıyorum.bi kaç program için strese girmye inan ki değmiyor.zaten telefonun şarj problemi var birde böyle progrmalr yükleyip kendimizi strese sokmya değer mi.hackledikten sonra en değerli program nedir sizce kullanmaya değer.

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir emek var herkese teşekkür ederim ama ben hack olayını anlamıyorum.bi kaç program için strese girmye inan ki değmiyor.zaten telefonun şarj problemi var birde böyle progrmalr yükleyip kendimizi strese sokmya değer mi.hackledikten sonra en değerli program nedir sizce kullanmaya değer.
Ama hacklenmeyince de birsürü hata veriyo program yüklerken imzalatsan bile uygulama erişimine izin verilmedi diyo zırt diyo bırt diyo s60v1 deki gibi bütün programlar yüklensin biz de hacklemeyelim

ya bu hack mack ne işe yarıyo
????????????????????????????????????
Arkadaşım hacklemeden telefona istediğin programı zor yüklersin hackledikten sonra kolaylıkla yüklersin

teşekkür mü ? Hayret ya pes doğrusu !

Neden teşekkür isteyemez miyim Ayrıca herkez istiyo..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hack gerekiyor arkadaşlar..bazı çok istediğimiz programlar hack istiyor..siz yapmayabilirsiniz ama yapanlara da engel olmayalım..

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
hunkaar

hunkaar

Üye
arkadaşım ben dediklerini yaptım tamam a ve d sürücüleri gözüktü ama son aşamada rom patcher açılmıyor... ilk baştaki yapılması gerekenlerden bağımsız olarak kendin neyi hangi sırayla yaptın onu yazabilir misin.. çünkü ilk listeyle senin yazdığın not bir araya gelince bazı zıtlıklar oluşuyor..

Takipçi Satın Al

Üst Alt