5800 v50.0.0.5 Hacked

Sponsorlu Bağlantılar

scorpionhalifax

Üye
arkadaşım ben dediklerini yaptım tamam a ve d sürücüleri gözüktü ama son aşamada rom patcher açılmıyor... ilk baştaki yapılması gerekenlerden bağımsız olarak kendin neyi hangi sırayla yaptın onu yazabilir misin.. çünkü ilk listeyle senin yazdığın not bir araya gelince bazı zıtlıklar oluşuyor..

Aynen dediğin gibi oluyor arkadaşım, aynı yerde tıkanıp kaldım..

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben dediklerini yaptım tamam a ve d sürücüleri gözüktü ama son aşamada rom patcher açılmıyor... ilk baştaki yapılması gerekenlerden bağımsız olarak kendin neyi hangi sırayla yaptın onu yazabilir misin.. çünkü ilk listeyle senin yazdığın not bir araya gelince bazı zıtlıklar oluşuyor..

a_copy dosyalarini bilgisyar pc suit uzerinden depo diske kopyala tel ac kapat tamamdir

hunkaar

hunkaar

Üye
a_copy dosyalarini bilgisyar pc suit uzerinden depo diske kopyala tel ac kapat tamamdir

hacı nerdesin ya:oke: dostum ben x-plore ile direk a ya kopyaladım o 5 dosyayı ondan sonra dediğin gibi rom patcher ı açmayı denedim ama hiçbir tepki yok şimdi reset attım yine aynı ben diyorum ki tam olarak yaptıklarını ayrı bir liste halinde yazsan he..

korayharman

korayharman

Üye
Bu hack bir çok sitede yayınlandı ve başarısızlıkla sonuçlandı bir çok kullanıcı tarafından ve hellox resmi sitesinde v40 hackleyemediğini açıkladı

13th Jan 2010
5800 XpressMusic firmware version 40.x is UnHackable
We received many users report that 5800 XpressMusic latest released firmware version 40.0.005 is UnHackable!

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bilgi için teşekkürler Koray süpersin.. yne de her ihtimale karşı format atıp deneyeceğim. bilgi veririm mutlaka

--------------- Ekleme ---------------

pc suite modunda da x-plore'dan da kopyalanmıyor dosyalar (!)

techno_esh

techno_esh

Üye
    Konu Sahibi

isterseniz bir de bu rompatcher i deneyin unsigneddir

djmatrix

Üye
rompatcher kurulmuyor,sertifikaladğm halde erişim izni verilmiyor diyor...

scorpionhalifax

Üye
bu konu da kilitlendi sanırım, hackleyemeyecek miyiz bu telefonu ya?:hmmm

akimito

akimito

Üye
valla denileni yaptım hatta a ya dosyalarıda kopyaladım rompatch yükledim ama çalıştır diyince bir hareket yok neyse kapadım açtım teli nokia yazısı çıktı şuan........tel açtı

ama hacklendmi onu nasıl anlıcam bilemedim bak nadirin anlatımlarına göre yaptım sorunsuz işledi rom çalıştıramadım yada çalıştı ben anlamadım ama öle şeç yeşilli yap felan yok...

umarım olmuştur olmadıysada nadiri kutlarım

ayrıca adam yapmış hatta 2. kişide yapmış...eee ben neden 3. olmayayımm. :))
yazılanları uyguladım no porblem....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla denileni yaptım hatta a ya dosyalarıda kopyaladım rompatch yükledim ama çalıştır diyince bir hareket yok neyse kapadım açtım teli nokia yazısı çıktı şuan........tel açtı

ama hacklendmi onu nasıl anlıcam bilemedim bak nadirin anlatımlarına göre yaptım sorunsuz işledi rom çalıştıramadım yada çalıştı ben anlamadım ama öle şeç yeşilli yap felan yok...

umarım olmuştur olmadıysada nadiri kutlarım

ayrıca adam yapmış hatta 2. kişide yapmış...eee ben neden 3. olmayayımm. :))
yazılanları uyguladım no porblem....
hadi canım 3.cü kişi olmanı bekliyoruz..

hunkaar

hunkaar

Üye
a ya kopyalamayı ben de başarmıştım ama bundan sonrasında rom patcher ın her sürümünü denedim açmıyor... eğer rom patcher ı açamıyorsa zaten hacklenememiş demektir çünkü amaç rom patcher programıyla patch leri çalıştırmak... sanırım bu konuyu açan arkadaş da sadece a ya kopyalama yapmayı başarmış ve teli hacklediğini zannetmiş ama dediğim gibi rom patcher açılmadıktan sonra hack denen şeyden söz edilemez... burdan hacker lara tavsiyem olsun bu sorunu aşabilecek çözüm yeni bir rom patcher programıdır, hadi yazın bakalım:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yazarlar az kaldı..

Scudrox

Scudrox

Üye
Konu başlığını keşke v90.0.0.7 ya da v1000.12.12.09 falan yapsaymışsın bence daha çok ilgi çekerdi

bratuc

Üye
dört sayfa yorum var hala arkadaşlar resimleri koymamış... ama

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
ne bu sımdı ?

Üst Alt