5800 v5 orjinal hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre23583

emre23583

Üye
    Konu Sahibi
5800 v5 orjinal hack
arkadaşlar....işin erbablarına,üstadlara sesleniyorum.... :)
cok sade,orjinaline dokunulmamıs ama hackli de olacak bir 5800 v5 FW si ne ihtiyacım war...yardımcı olursanız cok minnettar kalıcam...tşkler şimdiden...

(konuyu dogru yere mı actım,bir istek bölümü war mıydı bilmiyorum ama kusura bakmayın artık :)

• Beğen
Tepkiler: smoke_eye

huzun34

Üye
arkadaslar benim tel 5800 black v40 navi firmi çalıştırdığımda bende RED çıkmıyor bi arkadasın resimdede verdiği gibi BLUE çıkıyor BLUE olarak devam edersem telde bir sorun çıkma ihtimali olabilirmi size sormadan denemek istemedim bir yol gosterirseniz çok memnun olurum emeğiniz için tşk.ler

daniel_23

daniel_23

Üye
arkadaslar benim tel 5800 black v40 navi firmi çalıştırdığımda bende RED çıkmıyor bi arkadasın resimdede verdiği gibi BLUE çıkıyor BLUE olarak devam edersem telde bir sorun çıkma ihtimali olabilirmi size sormadan denemek istemedim bir yol gosterirseniz çok memnun olurum emeğiniz için tşk.ler
sorun çıkmaz sadece tema farkı var, ama benim gibi rahatsız oluyorsan benim konularıma bi bak orda hangi kodu kullanırsan hangi renk olur, ayrıca anlatım var :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
o zaman kendin hackle . sadece rompatcheri monte et firmware içerisine.

dediklerimi

Nokia Editor ve Siscontent programları ile yapabilirsin.

blackpunk

Üye
la bune :ağlarım:

huzun34

Üye
ok. oleyse arkadaslar bi denicem İNŞ: tel bozmam ama sizlerin yardımına cok ihtiyacım olucak sizden ricam beni yanlız bırakmamanız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt