5800 Hack yapmak istiyorum jaf'ı yapamadım yardımlarınızı bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hack yapmak istiyorum jaf'ı yapamadım yardımlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar ben uzun zaman sonrasında biraz geçte olsa telefonuma hack işlemi yapmaya karar verdim. İstediğim hacklı bir fw değil orjinal fwmi hacklemek. Bunun için gerekli dosyaları buldum.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...siz-saf-kan-v52-v51-v50-surumleri-421449.html
şu konudaki V52 dosyalarını indirdim. Fakat bundan sonrasını nasıl yapacağımı Jaf ile nasıl atacağımı bilmiyorum. Ayrıca arkadaşlar bir klasörün içine kopyala diyor onuda yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. İnanın forumda bu konuyu çok aradım ve derdime derman olacak birşey bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)

hakanlarcan

hakanlarcan

Üye
Arkadasim oncelikle sadece o dedigin dosyayi indirmekle yetmez ayrica Navifirm isimli programi indirip telefon modeline uygun dosyalari indireceksin sonra o ilk indirdiginle Navifirmle indirdigin dosyalari gereken yere kopyalacaksin daha sonra jafi indirip kuracaksin ve yukleme yapacaksin peki nereye kopyalayacam ya da jafi nasil yukleyecem ya da jafi yukledikten sonra nasil telefona yukleme yapacam diyorsan hepsi forumda yaziyor!!!Basliklari Navifirm ve JAFla ilgili olanlara bak bulursun konularda hatta en ustte yaziyorlardi ¦)

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim oncelikle sadece o dedigin dosyayi indirmekle yetmez ayrica Navifirm isimli programi indirip telefon modeline uygun dosyalari indireceksin sonra o ilk indirdiginle Navifirmle indirdigin dosyalari gereken yere kopyalacaksin daha sonra jafi indirip kuracaksin ve yukleme yapacaksin peki nereye kopyalayacam ya da jafi nasil yukleyecem ya da jafi yukledikten sonra nasil telefona yukleme yapacam diyorsan hepsi forumda yaziyor!!!Basliklari Navifirm ve JAFla ilgili olanlara bak bulursun konularda hatta en ustte yaziyorlardi ¦)

Yardımın için çok teşekkürler kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt