nokia 5800 hack-modifiye ( bi el atın)?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cankadir

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 hack-modifiye ( bi el atın)?
öncelikle iyi günler 10 senedir nerdeyse nokia telefon kullanıyorum şimdi 5800 telefon mevcut hack modifiye fw v.b terimlerin hiç birini bilmiyorum ( 4 yıllık lisans okuyorum seneye mezunum ) :d: yani telefon bazında ne anlama geldiklerini bilmiyorum hack yapmaktan korkuyorum şu c6 bilmem ne yazanlardan hiç bir şey anlamıyorum benim isteğim her yüklediğim temanın ev ekranını kullanabilmek ... aslında forumda gezinirken çok güzel özelliklere rast geldim yani sorunsuz şekilde yüklerim ama niye yüklerim onuda bilmem geniş açıklamalı bi başlık açarasanız veya özellikle beni aydınlatırsanız sevinirim. takıldığım noktalar.
1 Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar = biz bu modları hacksiz telefona yükleyebilirmiyiz ayrıca geniş açıklaması
2 5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (= versiyon 2 ***** 6 anlamına geliyor sanırım biz bunu tam olarak neden yüklüyoruz süper hızlı olsun diye diyeceksiniz ama versiyon olarak mı yükliyecez ne yapcaz mod mu bilmiyorum yani özelliklerini ben ayarlayabilirsem kendim kafama göre versiyon dizeyim daha güzel olur bunu nasıl yaparım...:megafon:
3 Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre = aga konu açarken türkçe yazın felan demişsinizde ful ne demek olsa herneyse ne demiş bu çocuk ben hiçbirşey anlamadım aslın da anladımda anlamam da büyük hata. ne işe yarıyo bu artıları neler .
4 sunrıse v2.1 rtl 3d 5800v52 c6v20 cfw |en kapsamlı cfw| = bu ne niye yüklenir versiyon mu modmu hackliyemi hacksizemi :kop: yüklenir felan filan...
5 firimware = ayrıntılı anlatım
6 biri çıkıp al sana link burda yazıyo demesin ben bunların nasıl kurulduğunu değil ne işe yaradıklarını kelime anlamlarını neyin üzerine kurulacağını ben nasıl üzerinde düzenleme yapacağımı merak ediyorum .

biliyorum amma uzun oldu ama okuduktan sonra aslında cevabının ne kadar kısa olacağını anlıyacaksınız şimdiden teşekkürler . tekrar uyarıyorum biri çıkıp aga al bu linkte resimli anlatıyo felan demesin kendini küçük düşürür ben kelime manasıyla detayıyla istiyorum kurulum basit ...

jayjay16

jayjay16

Üye
dostum bildiklerimi açıklıyayım öncelikle ;

fw: firmware (bir şirketin ürününü daha güzel ve özellikli yapmak için çıkardığı yeni yazılımdır.(örneğin nokia nın en son çıkardığı v52.))

cfw: custom firmware (yani insanların kendi isteklerine göre düzenlediği firmware (yazılım) demektir.)

1 modları hacksiz telefona yüklemeyezsin çünkü hacksiz telefonun sistem dosyalarını göremezsin.bunun için telefonu hackleyip rompatcher adlı programla patch yükleyip sistem dosyarını görebilirsin.böylece mod atabilirsin.

2 5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya demelerinin sebebi cfw yi yeniden yapanın belli özellikleri ekleyerek veya çıkararak cfw nin hem hızlı hem de bataryasının uzun gitmesini sağlaıştır.ayrıca bu mod değil , cfw dir.zaten konulara girdiğinde nasıl ve hangi proglamla yükleyeceğini anlatmışlardır.

3 işte bu da 2 de bahsettiği gibi bi cfw.arkadaş kendi çabalarıyla orjinaline bazı programlar ve özellikler eklemiş. sorunsuz demesi de ; genelde böyle cfw lerde (yani insanların orjinal fw lerin üstünde oynamasında) bazı hatalar olur.aradaş bu hatalar yok demek istemiş ve bu cfw kendinden hackliymiş.

4 iste bu da cfw.kendinden hackli ve bazı yeni özellikler mevcut.

5 zaten yukarıda anlattım :)

6 gerekli olanların kelime anlamlarını zaten açıkladım.fw lerin üzerinde nasıl oynayacağını bilmiyorum ama forumda mevcut.cfw ler orjinal fw nin üzerine jaf ya da phoneix programlarının yardımıyla kurulur.(hangi cfw yi yüklemek istersen konun içinde neyin nasıl yapılacağı anlatılmıştır zaten bazılarının yüklemesi farklıdır çünkü.)

Benim bildiklerim bu kadar dostum umarım işine yaramıştır. Hadi kolay gelsin.. :)

cankadir

Üye
    Konu Sahibi
dostum bildiklerimi açıklıyayım öncelikle ;

fw: firmware (bir şirketin ürününü daha güzel ve özellikli yapmak için çıkardığı yeni yazılımdır.(örneğin nokia nın en son çıkardığı v52.))

cfw: custom firmware (yani insanların kendi isteklerine göre düzenlediği firmware (yazılım) demektir.)

1 modları hacksiz telefona yüklemeyezsin çünkü hacksiz telefonun sistem dosyalarını göremezsin.bunun için telefonu hackleyip rompatcher adlı programla patch yükleyip sistem dosyarını görebilirsin.böylece mod atabilirsin.

2 5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya demelerinin sebebi cfw yi yeniden yapanın belli özellikleri ekleyerek veya çıkararak cfw nin hem hızlı hem de bataryasının uzun gitmesini sağlaıştır.ayrıca bu mod değil , cfw dir.zaten konulara girdiğinde nasıl ve hangi proglamla yükleyeceğini anlatmışlardır.

3 işte bu da 2 de bahsettiği gibi bi cfw.arkadaş kendi çabalarıyla orjinaline bazı programlar ve özellikler eklemiş. sorunsuz demesi de ; genelde böyle cfw lerde (yani insanların orjinal fw lerin üstünde oynamasında) bazı hatalar olur.aradaş bu hatalar yok demek istemiş ve bu cfw kendinden hackliymiş.

4 iste bu da cfw.kendinden hackli ve bazı yeni özellikler mevcut.

5 zaten yukarıda anlattım :)

6 gerekli olanların kelime anlamlarını zaten açıkladım.fw lerin üzerinde nasıl oynayacağını bilmiyorum ama forumda mevcut.cfw ler orjinal fw nin üzerine jaf ya da phoneix programlarının yardımıyla kurulur.(hangi cfw yi yüklemek istersen konun içinde neyin nasıl yapılacağı anlatılmıştır zaten bazılarının yüklemesi farklıdır çünkü.)

Benim bildiklerim bu kadar dostum umarım işine yaramıştır. Hadi kolay gelsin.. :)

:bigstar: eyvallah sağol teşekkür ederim takıldığım yer olursa yine sorarım gerçekten çok iyi oldu...
şu fw ler telefonu hackli yapmak gibi bişey mi yoksa hackli yaptıktan sonra kullanılan bişey mi ayrıca bir sürü bunların değişik değişik isimleri olan var marka gibi hangisini tavsiye edersin ...:naughty:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Fw teLefonu daha özgüR kuLLanmak gibi bişi deniLebiLir ^^. Marka oLarak bakarSak heRkeS kendi hoşuna giden özeLLİkLeri koyaRak yapıyoR fw yi yani heRkesin kendi maRkaSı vaR ^^. hackLe iStediğini yükLe sertifika hataSına sonn :D .Ben kuLLanmıyoRum ama şimdiLik en iyi sunriSe diyorLar ama ondada biR süRü bug vaR :).

cankadir

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu hacklemeye çalıştım şu anda açılmıyor nasıl eski haline getirebilirim onun peşindeyim bu fw leri yüklerken acaba kendi telefonumuzun sürümüne denk olması gerekiyomuydu v.52 ise v52 fw gibi...

Utk4n*

Utk4n*

Üye
teLefonun v52 iSe biR düşüğünü biLe yükLerSen teLefon açıLmaz v52 iSe v52 yükLeyecekSin :).

cankadir

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şimdi ne yapacam başka bir v52 bulup yüklesem düzelir mi?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
düzeLir kardeSim. teLefonuna bişi oLmadı meRak etme.

jayjay16

jayjay16

Üye
:bigstar: eyvallah sağol teşekkür ederim takıldığım yer olursa yine sorarım gerçekten çok iyi oldu...
şu fw ler telefonu hackli yapmak gibi bişey mi yoksa hackli yaptıktan sonra kullanılan bişey mi ayrıca bir sürü bunların değişik değişik isimleri olan var marka gibi hangisini tavsiye edersin ...:naughty:

dostum cfw atmak için hack e falan gerek yok.sadece insaların yaptığı yeni yazılımdır.bunu yüklersen telefonun hackli olur.ben http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...x-v3-orjinal-4x4-4x5-en-stabil-fw-425992.html bunu kullanıyorum gayette memnunum.zaten konuda hangi programı nasıl kullanacağın mevcut.korkma bende ilk başta korkmuştum bişey olur mu diye ama hiç bişi olmadı gayette memnunum:oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş şimdi ne yapacam başka bir v52 bulup yüklesem düzelir mi?

dostum http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html bu konuda anlatılmış nasıl düzelteceğin telefonunu.hack ile uğraşma direk yeni cfw at gitsin.hem değişiklik olur hem de hack li olur telefonun :naughty:

cankadir

Üye
    Konu Sahibi
sağol sorunu çözmüştüm yeni cfw atmıştın yinede teşşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...