cankadir
Üye
nokia 5800 hack-modifiye ( bi el atın)?
öncelikle iyi günler 10 senedir nerdeyse nokia telefon kullanıyorum şimdi 5800 telefon mevcut hack modifiye fw v.b terimlerin hiç birini bilmiyorum ( 4 yıllık lisans okuyorum seneye mezunum )
yani telefon bazında ne anlama geldiklerini bilmiyorum hack yapmaktan korkuyorum şu c6 bilmem ne yazanlardan hiç bir şey anlamıyorum benim isteğim her yüklediğim temanın ev ekranını kullanabilmek ... aslında forumda gezinirken çok güzel özelliklere rast geldim yani sorunsuz şekilde yüklerim ama niye yüklerim onuda bilmem geniş açıklamalı bi başlık açarasanız veya özellikle beni aydınlatırsanız sevinirim. takıldığım noktalar.
1 Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar = biz bu modları hacksiz telefona yükleyebilirmiyiz ayrıca geniş açıklaması
2 5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (= versiyon 2 ***** 6 anlamına geliyor sanırım biz bunu tam olarak neden yüklüyoruz süper hızlı olsun diye diyeceksiniz ama versiyon olarak mı yükliyecez ne yapcaz mod mu bilmiyorum yani özelliklerini ben ayarlayabilirsem kendim kafama göre versiyon dizeyim daha güzel olur bunu nasıl yaparım...
3 Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre = aga konu açarken türkçe yazın felan demişsinizde ful ne demek olsa herneyse ne demiş bu çocuk ben hiçbirşey anlamadım aslın da anladımda anlamam da büyük hata. ne işe yarıyo bu artıları neler .
4 sunrıse v2.1 rtl 3d 5800v52 c6v20 cfw |en kapsamlı cfw| = bu ne niye yüklenir versiyon mu modmu hackliyemi hacksizemi
yüklenir felan filan...
5 firimware = ayrıntılı anlatım
6 biri çıkıp al sana link burda yazıyo demesin ben bunların nasıl kurulduğunu değil ne işe yaradıklarını kelime anlamlarını neyin üzerine kurulacağını ben nasıl üzerinde düzenleme yapacağımı merak ediyorum .
biliyorum amma uzun oldu ama okuduktan sonra aslında cevabının ne kadar kısa olacağını anlıyacaksınız şimdiden teşekkürler . tekrar uyarıyorum biri çıkıp aga al bu linkte resimli anlatıyo felan demesin kendini küçük düşürür ben kelime manasıyla detayıyla istiyorum kurulum basit ...
yani telefon bazında ne anlama geldiklerini bilmiyorum hack yapmaktan korkuyorum şu c6 bilmem ne yazanlardan hiç bir şey anlamıyorum benim isteğim her yüklediğim temanın ev ekranını kullanabilmek ... aslında forumda gezinirken çok güzel özelliklere rast geldim yani sorunsuz şekilde yüklerim ama niye yüklerim onuda bilmem geniş açıklamalı bi başlık açarasanız veya özellikle beni aydınlatırsanız sevinirim. takıldığım noktalar.1 Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar = biz bu modları hacksiz telefona yükleyebilirmiyiz ayrıca geniş açıklaması
2 5800 C6V2 Süper Hız-Uzun batarya (= versiyon 2 ***** 6 anlamına geliyor sanırım biz bunu tam olarak neden yüklüyoruz süper hızlı olsun diye diyeceksiniz ama versiyon olarak mı yükliyecez ne yapcaz mod mu bilmiyorum yani özelliklerini ben ayarlayabilirsem kendim kafama göre versiyon dizeyim daha güzel olur bunu nasıl yaparım...

3 Ful sorunsuz 5800 v52 hack widget hs entegre = aga konu açarken türkçe yazın felan demişsinizde ful ne demek olsa herneyse ne demiş bu çocuk ben hiçbirşey anlamadım aslın da anladımda anlamam da büyük hata. ne işe yarıyo bu artıları neler .
4 sunrıse v2.1 rtl 3d 5800v52 c6v20 cfw |en kapsamlı cfw| = bu ne niye yüklenir versiyon mu modmu hackliyemi hacksizemi
yüklenir felan filan...5 firimware = ayrıntılı anlatım
6 biri çıkıp al sana link burda yazıyo demesin ben bunların nasıl kurulduğunu değil ne işe yaradıklarını kelime anlamlarını neyin üzerine kurulacağını ben nasıl üzerinde düzenleme yapacağımı merak ediyorum .
biliyorum amma uzun oldu ama okuduktan sonra aslında cevabının ne kadar kısa olacağını anlıyacaksınız şimdiden teşekkürler . tekrar uyarıyorum biri çıkıp aga al bu linkte resimli anlatıyo felan demesin kendini küçük düşürür ben kelime manasıyla detayıyla istiyorum kurulum basit ...

eyvallah sağol teşekkür ederim takıldığım yer olursa yine sorarım gerçekten çok iyi oldu...
.Ben kuLLanmıyoRum ama şimdiLik en iyi sunriSe diyorLar ama ondada biR süRü bug vaR