5800 v40 radyo sorunu yaşayanlar çözümü burada :))

Sponsorlu Bağlantılar

skol72

skol72

Üye
arkadasım kullandığım ovi suitenin suan en son versiyonu bir öncekindede aynıydı.telefonu pc ya bağla ovi suiteyi aç araçlar kısmından yazılım güncelleştirmelerine gel ovi suite nin telefonun yeni yazılımlarını arıcak.telefonunda v40 yüklü ise CİHAZ YAZILIM SÜRÜMÜ V40.0.005 YÜKLENDİ.BUNUNLA İLGİLİ SORUNUNUZ VARSA YENİDEN YÜKLEYİN KULLANABİLİRSİNİZ diye bir ibare çıkacak ve ona tıklayacaksın arkadasım.

işte sorun burada senin kırmızı ile bold yazdığın kısım bende yok.güncellemelere geldiğinde en üstte ovi süite iconuyle sürümü sağ tarafındada varsa güncelleme yoksa yeni güncelleme yok yazıyor bir altında da telin iconu ile birlikte aynı üstte ovi süitte ne yazdıysam o mevcut açılan bu pencerede başka birşey çıkmıyor.paylaşım için teşekkürler

gokkurt

gokkurt

Üye
bigboss haklısın, ben de bu konuyu farklı bi yerde okudum ve çözüm yoktu. bigboss'un verdiği konuda buldum çözümü. ancak bu nadir'in bildiklerini paylaşmadığı anlamına gelmez.pek çoğumuz onun verdiği çözümlerle sorunlarımızı giderdik. herkese emeğinden dolayı teşekkürler

sado826

sado826

Üye
dediginiz ibare bendede çıkmıor acep problem nedir nemesisle güncellemiştimde ben

bigboss35

bigboss35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben güncellemeyi nsu ile yaptım.ovi suitte ne zaman güncelleştirme aratsam yukarıda yazdığım ibareyi soruyor.güncellemede problem olduğunu düşünüyorsanız tekrar yükleyin diyor.sizde neden çıkmıyor biliyorum ama ben bu şekilde radyoda donma sorununu çözdüm araştırıp gerekli cevabı vericem.

wolworin

wolworin

Üye
5800 v40 radyoda elle arama yapılırken donuyor ve açılmıyor

WitchKing

Üye
bende bu sorunla hiç karşılaşmadım ama heryerde v40-v50 donan radyo problemi diyolar demekki bu problemi yaşayan herkese dandik ürün vermişler.

Progressivity

Progressivity

Üye
ürünle hiç bir alakası yok sorun şu ki radyoda donma sorununu sen yaşamamış olabilirsin ama birçok kişinin telefonunda yazılıma bağlı olarak bu sorun var bunun verilen ürünün dadikliğiyle bi alakası yok yazılımsal bir sorun çünkü v31 te tıkır tıkır çalışıyordu radyo saatlerce

hmzclk

hmzclk

Üye
V 31 e dönme şansımız yokmu arkadaşlar.

hariy

Üye
fakat orada bi ibare var yazılımında problem olduğunu düşünüyorsanız tekrar yükleyin diye rast gele yükledim tekrar v40 ı.yükleme işlemi bitince telefona *#7370# ile hard format attım daha sonra hemen radyoyu çalıştırdım ve bir haftadır uzun bir zamandır denedim tekrar donma olacakmı die ama olmadı:heyo: umarım radyo problemi yaşayan arkadaşlar bu şekilde düzeltebilirler

bende bu çıkmıyor, acaba çözüm bulanlar yardımcı olabilir mi

--------------- Ekleme ---------------

biliniyordu zaten..yinede teşekkürler..

bir daha izah edebilir misiniz, ya da izah ettiğiniz yere yönlendirir misiniz,

teşekkürler

radyoarabesk

Üye
arkadaslar rds calışıyor ama nasıl çalışıyor bende v50 yuklu bir turlu rds calışmadı ama bir sekilde calışıyor bu rds nasıl derseniz bluetoothla veri alış verişi yapılırken kesinlikle calışıyor bluetooth veri almayı deneyin aynı zamanda radyoyu acın bakalım ama tabiki cozum degil bende denedim o şekilde calışıyor saygılar

tektabancam

Üye
nasıl çözüyon kardeşim ben 6 kez servise verdim 3 kez parça degiştirdiler tam 6 kez güncel yazılım yüklediler hala donuyor hala donuyor eğer donma yapıyorsa verin servise böyle yazılım ile güncelleme ile beklemeyin nokia su sorunu bilgisi olmadıgını belirterek inkar ediyor yani kimse bu konuda şikayetde bulunmamış e tabi biz dev bir şirketin sorununu kendimiz çözmeye kalkarsak onlarda bu konudan haberdar olmazlar işlerine bölesi gelir verin servise derim yoksa cihazlar elimizde patlayacak

Üst Alt