bigboss35
Üye
5800 v40 radyo sorunu yaşayanlar çözümü burada :))
arkadaslar 5800 tel aldığımda v31 yükli idi.daha sonra v40 yükleyince haliyle radyo uçtu.telefonum 5800 red.ancak nokia ovi suite ten yazılım güncelleştirmelerine geldiğinizde var olan yazılıma güncel yazılım arıyor.yeni yazılım bulamıyor fakat orada bi ibare var yazılımında problem olduğunu düşünüyorsanız tekrar yükleyin diye rast gele yükledim tekrar v40 ı.yükleme işlemi bitince telefona *#7370# ile hard format attım daha sonra hemen radyoyu çalıştırdım ve bir haftadır uzun bir zamandır denedim tekrar donma olacakmı die ama olmadı
umarım radyo problemi yaşayan arkadaşlar bu şekilde düzeltebilirler inannın bende suan donma olmuyor ama rds sinyali yine düzelmedi bunuda söyleyeyim umarım işinize yarar.
umarım radyo problemi yaşayan arkadaşlar bu şekilde düzeltebilirler inannın bende suan donma olmuyor ama rds sinyali yine düzelmedi bunuda söyleyeyim umarım işinize yarar.

yapmayın lütfen. bi şeyleri bilmek 5 mesajı olmakla ya da moderatör olmakla olmaz. mutlaka herkesin bilmediği şeyler vardır. sen bunun çözümünü bilirsin nadir hocamda başka bir şeyin çözümünü bilir. büyütecek bir şey yok