Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v40 da yeni özellikler (5800 satış patlaması yapacak)
arkdasım bu guncellemeyı nokıa merkezınden yaptırabılırmıyız
cabbar007
Üye
evet
elturcoz
Üye
ya beyler gavurların satış paketinde masaüstü standı tv çıkışı felan var bizm tellerde yok fiyat indirildiği için mi ve nokia ilk türkiyeye ne kadardan kapı açmıştı hatırlayan var mı yaa
ya beyler gavurların satış paketinde masaüstü standı tv çıkışı felan var bizm tellerde yok fiyat indirildiği için mi ve nokia ilk türkiyeye ne kadardan kapı açmıştı hatırlayan var mı yaa
şöle bir iki gün kullan..sonra kartı telefonu komple formatla ..düzelir.ben yükledikten sonra yarım saat kendine gelmedi telefon..
Cs***MaN
Üye
v40 da yeni hiç bişe göremedim
sercan_54_54
Üye
Konu Sahibi
kynetic scrollng ev ekranı ve msj yazarken donmalar halleoldu bu kdrı yetmezmi daha ne bekliyordunuz?
Cs***MaN
Üye
msj yazmada donma yoktu ztn benım 31 dyken
fbforever
Üye
Telefon hızlandı (hard format attım ondanda olabilir) ama HelloOX problemi var o yüzden pişmanım v40 yüklediğime...
emir4ewer
Üye
arkadaslar olayı tam olark anlatamadım heralde .. bnm su an versiyon 31 fakat msjlarda dzlme yok yavaslama deil olay karsıya yumusak harfleri atmıyor.. sıkıldım si ki l dim yazıyorm veya ğ yazmıyor .. bu v40 da dzldmi bunlar ..