5800 v40 da yeni özellikler (5800 satış patlaması yapacak)

Sponsorlu Bağlantılar

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 da yeni özellikler (5800 satış patlaması yapacak)
Arkadaşlar yabancı sitelerde söylentiler hatta nokiadan mail aldıklarına dahil yazılar dolaşıyor 5800 v40 Update i ile şikayetci olunan ekran teması ve kinetik kaydırma özelliği başta olmak üzere yığınla özellik eklediğine dahir ve resimler yazıalr baya bulunmakta bazıları :

ocağın basına doğru çıkacağı tahmin ediliyor.. inş çabuk olur nokia ...:oke:

kaynak:donanımhaber

• Beğen
Tepkiler: shadon, FemoX, little_wolf ve 2 diğerleri

aryscat

aryscat

Üye
Bekliyoruz bakalım... Gerçi resimlere fake diyen çok ama... Umut fakirin ekmeği...

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
    Konu Sahibi
evt çok fake diyen var ama ocağı bekleyip görücez...

darkarts

darkarts

Üye
bu gerçekmi yoksa temennimi bilmem ama son güncellemeden sonra,telefon iyice kendinden geçti kendi kendine kapanıp açılmalar,kitlenmeler aranma esnasında sesin gidip gelmesi,bunlarda cabası update'i çabuk çıkarsalar iyi olur yoksa süper sağlam bi mail döşenicem,nokia nın N sinden girip A sından çıkıcam yetti artık iphone um olmasa çoktan yere vurmuştum kahrolası telefonu.:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu gerçekmi yoksa temennimi bilmem ama son güncellemeden sonra,telefon iyice kendinden geçti kendi kendine kapanıp açılmalar,kitlenmeler aranma esnasında sesin gidip gelmesi,bunlarda cabası update'i çabuk çıkarsalar iyi olur yoksa süper sağlam bi mail döşenicem,nokia nın N sinden girip A sından çıkıcam yetti artık iphone um olmasa çoktan yere vurmuştum kahrolası telefonu.:)
katılıyorum nokia geçiştirme telefonlar yapıyor adam gibi yapmıyor...:ehe:ehe:ehe

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
    Konu Sahibi
nokia inş herkesi utandıracak inş çabuk çıkar su güncelleme adam gibi bişiler yapsınlar artık yaaa :D:D artık umutlanmak istemioz icraat istiyoz yaww :D

fbforever

fbforever

Üye
kimse kimseyi kandırmasın çıkmadan hiçbişeye inanmayın

(bu resimler fake yada yeni surum cıkmıyacak demiorum)

Progressivity

Progressivity

Üye
bu resimler zaten daha önceki v40 konusunda verilmişti ek bir açıklama olmadıgı için konuyu pek gerekli bulmadım açıkçası

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Nokia v40'ı çıkarır yada Symbian'ı modifiye etme girişimlerine yakında başlanır. Symbian artık gözden çıkmaya başlamışken güzel telefonlar yapıyor nokia ama işletim sistemi hala rezalet. Ya bir devrim yapmalı yada önümüze çöp gibi bir sistem atmamalı. Bu telefonların (Özellikle 5800 :D) hakettiği sistem bu değil.

petrucci82

petrucci82

Üye
nokia kesinlikle symbiandan vazgeçmeli..umarım eski aletleri de yeni tercih ettiği işletim sistemiyle de çalıştırmanın bir yolu olur...yoksa biz elimizdeki çöpe atılmış bir işletim sistemiyle kalakalacağız..ya da symbian artık şöle köklü bir atılım yapar da şu caaanım telefonu (5800) adam gibi kullanırız..örn:web tarayıcısı için flash player...kinetic scrolll..ev ekranı kısayollarında artış ve yine kinetic scroll...ve bence en büyük eksik ki bunu başka yazılım şirketleri de yapmalı..adam gibi bir gps yazılımı..garmin biraz sıktı sanki...nebilim bir igo tom tom hiç fena olmazdı...

death993

Üye
ben bu güncelleşirtmeyi yükledikten sonra münüdeki indirlinler menüsü gitti

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
güncelleştirmeyi yükleyenler varmı nasıl ?

padisah_58

padisah_58

Üye
var evet v31 e daha güzel daha kullnışlı ama telefonda donmalar ve kapanmalar başladı v40dan sonra..:((

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
    Konu Sahibi
bnce gayet güzel 10 numara olmuş kynetic scrolling bekliodum gelmiş..

petrucci82

petrucci82

Üye
bi demenüye koysalar mış yaaa şşu kinetic zımbırtısını

melih06628

melih06628

Üye
Süper olmuş yeni yükledim. Müzik çalarken seslerde düzelmeler olmuş :oke: 10 Numara...

caprice77

caprice77

Üye
arkadaşlar v40 yükledikten sonra telefon restart etmeye başladı bendemi problem var genelde varmı.

musty38

musty38

Üye
v40 gayet başarılı bence arkadaşlar fark ettinizmi tuşlar kilitliyken telefon çalınca cevap şekli değişmiş ayrıca sessizdeyken titreşim çalışmıyordu artık düzelmiş

Progressivity

Progressivity

Üye
satış patlaması yaptı hakkaten v31 satış patlaması yaptırdı 5800 a v40 ta bunu devam ettircektir artık birçok cep telefoncusunda 5800 geldi gibisinden yazılar görmeye başladım :D

petrucci82

petrucci82

Üye
süper alet gayet memnunum..karımla aramıza girdi resmen:)

Üst Alt