5800 v40 da yeni özellikler (5800 satış patlaması yapacak)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar öyle sorunları yaşamamak için hafız kartını biçimlendirip programları yeniden kurun..

cabbar007

cabbar007

Üye
hocam her şeyi denedim dediğiniz gibi ama çözüm olmadı sonra farkettim temel yapınca hiçbir şey olmuyor

hk066

hk066

Üye
dosrum ben yükledim gayette memnunum

ysrkvs

ysrkvs

Üye
bende bi kaç gün önce yükledim. baya iyileştirmeler olmuş fakat yeni ev ekranını ben begenmedim eskisi gibi kullanmaya devam ediyorm.

asygtr

Üye
v40 çıktı yeterince güzel ve sorunlar kayboldu..

emir4ewer

Üye
arkadaslar bir sorum olacak türkçe karakterlerde deişme varmı acaba msjlar düzldimi ?_

ysrkvs

ysrkvs

Üye
msjlar zaten düzgündü?v31de düzeldi o türkçe karakter sorunu artık yavaşlama olmuyor.

cabbar007

cabbar007

Üye
evet

elturcoz

Üye
ya beyler gavurların satış paketinde masaüstü standı tv çıkışı felan var bizm tellerde yok fiyat indirildiği için mi ve nokia ilk türkiyeye ne kadardan kapı açmıştı hatırlayan var mı yaa:):)

Sehzade

Üye
ya beyler gavurların satış paketinde masaüstü standı tv çıkışı felan var bizm tellerde yok fiyat indirildiği için mi ve nokia ilk türkiyeye ne kadardan kapı açmıştı hatırlayan var mı yaa:):)
birader yazın 888 tl idi fiyat fiyat dusunce yedek kalem tv kablosu vs. gibi ek olan seyleri cıkardı fiyat dustu:)

emir4ewer

Üye
yavaslama demiyorum karsıya atarken türkçe karakterleri ayrı ayrı yolluyor bu dzldimi

fbforever

fbforever

Üye
v31de düzelmemişmiydi o :S

petrucci82

petrucci82

Üye
var evet v31 e daha güzel daha kullnışlı ama telefonda donmalar ve kapanmalar başladı v40dan sonra..:((
şöle bir iki gün kullan..sonra kartı telefonu komple formatla ..düzelir.ben yükledikten sonra yarım saat kendine gelmedi telefon..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
v40 da yeni hiç bişe göremedim :D:D:D:ehe

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
    Konu Sahibi
kynetic scrollng ev ekranı ve msj yazarken donmalar halleoldu bu kdrı yetmezmi daha ne bekliyordunuz?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
msj yazmada donma yoktu ztn benım 31 dyken

fbforever

fbforever

Üye
Telefon hızlandı (hard format attım ondanda olabilir) ama HelloOX problemi var o yüzden pişmanım v40 yüklediğime...

emir4ewer

Üye
arkadaslar olayı tam olark anlatamadım heralde .. bnm su an versiyon 31 fakat msjlarda dzlme yok yavaslama deil olay karsıya yumusak harfleri atmıyor.. sıkıldım si ki l dim yazıyorm veya ğ yazmıyor .. bu v40 da dzldmi bunlar ..

Üst Alt