5800 v40 da yeni özellikler (5800 satış patlaması yapacak)

Sponsorlu Bağlantılar

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım düzeldi güncellemeni yapabilirsin ve ondan sonra hard format at

byibo

byibo

Üye
arkadaslar ben yüklüyorum şuan 4.versionu özellikler hakında bahsedeceğim...

ysrkvs

ysrkvs

Üye
arkadaslar olayı tam olark anlatamadım heralde .. bnm su an versiyon 31 fakat msjlarda dzlme yok yavaslama deil olay karsıya yumusak harfleri atmıyor.. sıkıldım si ki l dim yazıyorm veya ğ yazmıyor .. bu v40 da dzldmi bunlar ..

O bi sorun degil gönderdiğin kişinin tlfnu türkçe dil destegi yok o yüzden öyle çıkıyor türkçe karakterler.

emir4ewer

Üye
tmm tesekkrler

terziler

terziler

Üye
arkadas ben neden göremiyorum güncellemeyi

--------------- Ekleme ---------------

:nono: NOKİAAAAAAAAA DUYMUYO SESİMİ DUYAN VARSA MESAJ ATSIN NEDEN GÜNCELLEMEYİ GÖREMİYORUM

Progressivity

Progressivity

Üye
5800 v40 çıkmıştır konusuna bak neden göremediğini bulabilirsin o konuda

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar ben bu işlerde yeniyim ama son yazılım güncellemesinden sonra telefonum mükemmel ötesi oldu gprs süper hızlı maps ışık hızı resmen wepte flash player eskidende vardı ama şimdi daha iyi ev ekranı kısa yolları iyi kinetic scroll iyi sizin anlıycanız ben çok memnunum

chass

chass

Üye
hasi hayırlısın bakalım arkadaşlar

s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
cidden cok guzel ozellıkler eklendı

hus_eyn

Üye
Herkese iyi akşamlar 1. sorum : kynetic scrollng ne demek oluyor ?
2.sorum : Holoxxx mu ne var o ne demek oluyor ?
3.sorum : Nokia cluplarda v.40 yükletebiliyormuyuz ve fiyatı ne kadar ?
5.sorum: V.31 v.40 Arasında ki farkları biri yazabilirmi bn suan v31 den gayet memnunum ve v.40 yüklersem bazı arkdaşlar sorunlardan bahsetmiş öneriyormusunuz?
6.sorum: Wifi ile nete baglanıp üniversitenin sitesinden ntlarıma bakmak istiyorum tam ssiteye giriyorum not sayfası açılıyor ama bazı sayfalar gözükmüyor neden acab hepsine cevap verebilecek bir kişi var mı ?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
    Konu Sahibi
1. soru:kynetic scrolling kinetik kaydırmadır parmağınızı asağı yukarı hareket ettirdiğinizde tıpkı ıphonelerdeki gibi hareket eder.
2.soru:hellox telefonu hackleme uygulamasıdır hackleme işlemiyle istediğin uygulamıyı telefonuna yükleyebilirsin...
3.soru:eğer telefonun garantiliyse ücretsizdir eğer garantili değilse 20 ytl gibi bi ücretle versiyon yüklettirebilirisin...
5.soru:ben kesinlikle öneriyorum telefonun kendine geldiğine inanıyorum ama gps te biraz sorun var bi kaç daikikayı buluyor uyduyu bulması ama yinde sen yüklet aradaki farkı görürsün..
6.soru:telefonun tarayıcısının yetmemesinden kaynaklanan bi sorun bunu skyfire ile çözebilirsin bu sitede s60 v5 uygulamalar internet/tarayıcı uygulamaları bölümünde bulabilirsin.. inş yardımcı olmuşumdur...

hus_eyn

Üye
1. soru:kynetic scrolling kinetik kaydırmadır parmağınızı asağı yukarı hareket ettirdiğinizde tıpkı ıphonelerdeki gibi hareket eder.
2.soru:hellox telefonu hackleme uygulamasıdır hackleme işlemiyle istediğin uygulamıyı telefonuna yükleyebilirsin...
3.soru:eğer telefonun garantiliyse ücretsizdir eğer garantili değilse 20 ytl gibi bi ücretle versiyon yüklettirebilirisin...
5.soru:ben kesinlikle öneriyorum telefonun kendine geldiğine inanıyorum ama gps te biraz sorun var bi kaç daikikayı buluyor uyduyu bulması ama yinde sen yüklet aradaki farkı görürsün..
6.soru:telefonun tarayıcısının yetmemesinden kaynaklanan bi sorun bunu skyfire ile çözebilirsin bu sitede s60 v5 uygulamalar internet/tarayıcı uygulamaları bölümünde bulabilirsin.. inş yardımcı olmuşumdur...

Bir arkadaş daha sağalsun yardımcı oldu ama senin bilgilerde gayet açık çok teşekkür ederim ....

1 soru daha sorucam şimdi skyfire nasıl yüklücem diyelim indirdim tlf usb kablosu ile attım onu ilk tlf kurucam sonra wifi üzerinden baglan diyorum yoksa yani wifi üzerinden skyfie nasıl ulaşırım yeni versiyonda başka kötülükler yoktur yani eksi yönleri bazı arkdaşlar var söyledide o yzden

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
    Konu Sahibi
bağlandığın wifi yi sececeksin ve bağlanacakasın yeni versiyon tek bir sorun bile yok bana göre çok memnunum...

yagizankar

Üye
WM7 TABANLI İŞLETİM SİSTEMİ MULTİ TOUCH AMA ADAM GİBİ I PHONE OLABİLİR 1 GB RAM 1GB ROM 8MP VE TÜM BU ÖZELLİKLER HTC HD3 E VAR İNŞALLAH AZ UCUZ FİYATA GELİR DE ELİMİZ TEL GÖRÜR :ehe:kop::aha:

darkmaster01

darkmaster01

Üye
benim v31 de mesaj yazma da yada menülerde donma sorunum yoktu, telefonu almadan önce çok arkadaştan bu şikayeti duydum 3 aydır kullanıyorum ama hiçbir sorun yaşamadım...
v40 güncelleştirmesini yaptım çok güzel eklemeler yapmışlar KULLANIM RAHATLIĞI AÇISINDAN... sanırım bazı arkadaşlar kanatlanacak telefon yada sizinle konuşacak bunu bekliyorsunuz daha ne olsun arkadaşlar, telefon daha dinamik bir hale geldi bu güncellemeyle bence harika bir güncelleştirme şimdi çok daha zevkli oldu telefonu kullanmak...

Bet101

Üye
bende 5800 kullanıorum telefonu bı nedenden servıse gonderdım bu yenı guncellemelerı yapmıslar kaydırma ozellıklerı fılan var ve daha bır cok ozellık telefonun degerı bı nebze daha arttı gozumde:d

nurdoganagar

Üye
arkadaşlar nokia ovi suite yükleyemiyorum 5800'a neden acaba

samsung_12

Üye
v40 varda hiç bi özellik yok hatta nokia kendisi güncelledi ama bi fark göremedim

mche

Üye
v40 yükledim ovinin yeni sürümünde sorunmu var anlamadım uyduyu bulmuyor bi türlü v30 da ovinin eski versiyonu gayet güzel çalışıyordu bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba

edip34

Üye

RM-356 dp v 13.0 (MCU SW 50.0.005) for Europe

Published 2010/04/19 Size 166.2 MB servise git yüklet garantiden :)

Üst Alt