5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

mucahid2004

Üye
telefona hard format atacaksın..

radyo sorunu için versiyon yüklediğim an attım ancak radyo donması çok yaşamıyorum bazen oluyor ama rds kesinlikle yok yani kanalbilgisi yok

werux

werux

Üye
yapınca nolcak yha

fth_1988

Üye
0573740: Euro2 Black
0573812: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0586819: Euro2 Navi
0559066: Euro2 RED
0570026: Euro2 RED BENE

NNS ile uygun olan kodu telinize yükleyin nokia sowfware updater ile güncelleştirme yapıyor başka programa gerek yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

majestictr22

Üye
0570026: Euro2 RED BENE ile güncelledim sağol arkadaşım teşekkürler kimse yardımcı olmamıştı kod için tşkler

--------------- Ekleme ---------------

birşey sorucam ben red yükledim ama bluedaki gibi geçişler filan var güncelleyince hepsimi öyle oluyor tellerin yoksa eskisi gibimi olması gerekirdi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelleyince hepsi öyle olur..

fth_1988

Üye
telin nokia software updater la guncelleme yapmamasinin tek sebebi tel code un nokianin kendi listesnde gozukmemesinden kaynaklanio mesela benim tel codumuma nokia sitesinden baktigmda v20 gozukuodu:! Anlican nokiadn kaynaklanan bi sorun ama dogru tel kodu guncelleme yapan icin yeterli bu kadar karmasik hale nie getirilio anlamiorum

mito1172

mito1172

Üye
garantisii biten vatandaşı yolmak için bu karmaşık hale getiriliyoor dostum

BumbeLWee

BumbeLWee

Üye
yüklemeye başladığında 137mb'ta bitmesi gerekiyordu tam oldu bi baktım dewam edio şimdi 155mb'de bişey yapmalı mıyım sizce?:bilmm

fth_1988

Üye
yüklemeye başladığında 137mb'ta bitmesi gerekiyordu tam oldu bi baktım dewam edio şimdi 155mb'de bişey yapmalı mıyım sizce?:bilmm
bende de öle olmuştu tekrar başa dönüp güncelliyor

arkadaşlar v40 güncellemesi yaptım ama menü geçişlerinde herhangi bir değişiklik olmadı netten izlediğim videolarda menü tuşuna bastığından ekran ortadan ikiye ayrılıp açıo ama bende yok bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

fth_1988

Üye
o zaman beklemeye dewam ediorum 3 saat oldu yüklemeye başlayalı 172mb'de :(
çok uzun sürmüş seninki yaw benimki okadar sürmedi iptal edip baştan başlat sonuçta severdan indirio teline zarar vermez ...bide tavsiyem güncellemeden önce hafıza kartını biçimlendir yedekğini aldıktan sora tabi ozaman daha sağlıklı oluo hard formata gerek kalmıo soft format yeterli...

mito1172

mito1172

Üye

arkadaşlar v40 güncellemesi yaptım ama menü geçişlerinde herhangi bir değişiklik olmadı netten izlediğim videolarda menü tuşuna bastığından ekran ortadan ikiye ayrılıp açıo ama bende yok bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
menü ayarlar kişiseli tıkla ordan temaları tıkla sonra geneli tıkla temanının üstündeyken seçenekler de tema efektlerini aç bukadar:evet:

turgutbjk07

Üye
s.a kardeslerim bu v40 dediğiniz seyi ben nası yükleyebilirim .yeni aldım teli yardımcı olursanız sevinirim

sadullah07

Üye
tşk

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

kopeli_

Üye
güzel paylaşım

Üst Alt