5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

durmaa

Üye
Merhaba,

Benim telefonum kırmızı 5800 ancak acele ile mavi 5800'in v40.0 güncellemesini yükledim.
NAVIFIRM ile kırmızı v.40 güncellemesini aldım.
Phoenix ile telefona bağlanabiliyorum ancak Firmware Update dediğimde telefon modellerini getirmiyor.
Aynı şekilde JAF ile de güncellemede sorun yaşıyorum. ilgili konu başlıklarını çok kez okudum. Ancak aradaki basamaklarda sorun yaşıyorum. Şimdi bilgisayarıma bormat atıp herşeyi sıfırdan denesem mi diye düşünüyorum.
Fikri olan var mı?

:))))))

Sorun bendeymiş. yanlış dosyaları yüklemeye çalışmışım

Fun Clup sayfasındaki http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html exe uzantılı dosyayı kurup oradan yüklemeye yapmadı deneyince oldu :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaptığına sevindim..

onur.saw

onur.saw

Üye
Gerçekten güzel olmuş Konu için sağolun Devamını bekliyoruz ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bizde devamına katkıda bulunmanızı bekliyoruz..

osmanshen

Üye
arkadaşlar sa

bende 5800 red var navi koduyla kullanıyorum temalar dışında değişiklik yok gördüğüm kadarıyla. farklı kodla kullanmamın bir sakıncası var mıdır?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiç bir sakıncası yok kardeşim..daha iyi bol bol navigasyon yaparsın..

osmanshen

Üye
eywallah reis

madhax_616161

Üye
Selam arkadaslar..Ya benim bi sorunum var..Nemesis ile kırmızı 5800 a(pazar gunu aldım)0559083 bu kodu girdim..Ama hala yeni guncelleme bulunamıyor..Yardım edebilecek var mı acaba..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selam arkadaslar..Ya benim bi sorunum var..Nemesis ile kırmızı 5800 a(pazar gunu aldım)0559083 bu kodu girdim..Ama hala yeni guncelleme bulunamıyor..Yardım edebilecek var mı acaba..
ilk sayfadaki adımları aım adım yaparsan güncelleme çıkar...

kaburgali

Üye
ilk sayfadaki açıklamalarla navi koduyla güncellemeyi yaptım çok başarılı
bahsedilen bütün özellikler mevcut bu arada konunun 177 sayfa olduğu aklımın ucundan bile geçmedi çok şaşırdım
çok sabırlısın doğrusu nadir kardeş ilgin uğraşın için çok teşekkürler :))

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfadaki açıklamalarla navi koduyla güncellemeyi yaptım çok başarılı
bahsedilen bütün özellikler mevcut bu arada konunun 177 sayfa olduğu aklımın ucundan bile geçmedi çok şaşırdım
çok sabırlısın doğrusu nadir kardeş ilgin uğraşın için çok teşekkürler :))
Allah sabır veriyor işte..arkadaşlarda yardım edince böyle oluyor..benim konuların hepsi böyle çok sayfalı..

gigakaan

Üye
Arkadaşlar,özellikle Nadir bey,açılan konu ve burada ki arkadaşlara göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarında katkısı büyük onlara da teşekkür ederim.
Dünden beri 1.sayfadan başlayarak bu güncelleme işiyle uğraştım ve uğraşırkende elbet ufak tefek eksiklerim oldu,ama bu eksikleri 1. sayfadan bu son sayfaya gelene kadar okurken benim gibi hata alan arkadaşlara verilmiş cevaplarla çözüdm.Gözlerim bozuldu sanırım ama olsun buna değdi :)
Ben öncelikle ilk sayfada verilmiş olan kodların biriyle denedim,bu navigasyon olan,sonra beğenmedim gri olmasını,kırmızı code bulamadığım için maviyle tekrar güncelleştirme yaptım,siyah yada gri çıktı tam bilmiyorum :) Yine içime sinmedi ve bu sefer yine bu konuda ki sayfalar arasında birtane verilmiş code denedim,kırmızı oldu :)
Daha sonrada tekrar orjinal kodumu girdim ve telefonumu böyle kullanıyorum,Allaha şükür hiç bir hata yada eksik yok telefonda,format atmak zorunda kalmadım.
Bütün sorunlarıma çözüm olduğunuz için herkese,hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Ama bu sefer bir sorum var,sormak zorundayım :) ; Telefonumun kendi hafızası (5800xm Red ) ne kadardır? Güncellemeden önceki kullanılan hafızaya bakmadığım için pişmanım bir gariplik varmı anlıyamıyorum,şuan boş görünen 58.4 mb. bir kaç program ve 25-30 tane oyun var telde.toplam hafızasını söyliyebilirseniz kafamda birşeyler oluşur sanıyorum.
Tekrar teşekkürler efendim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
toplam hafızası 60 mb civarı olması lazım..

1xhusnux1

Üye
bilader ilk olarak NSS dediğin proğramı indridim dediklerini harfiyen yaptım.
daha sonra " " bunu indirdim daha sonra güncelleştirme aradı ve ;

yazılım sürümü
Mevcut : 31.0.101
güncelleştirme : 31.0.101

ama duyduma göre v40 çıkmış =) sanırm ben baya bi gerideyim nolacak bu :S

ayrıca deneme amaçlı yinede güncelleştirme yapayım dedim 130 küsür mb. dosya , indirdi

güncelleştirdi sora yeni pencere geldi son 15dk dedi daha sonra hoparlörden ses geldi işte usb tanımıyor diye

ardından hata verdi işte kurtarma vs vs. die bende Usb yi çıkardım taktım tanıyor

sonra 'de tamam diyorum . yine aynı şeyler tekrar edior Usb tanımıyor...

? :allalla::allalla::allalla::hmmm:hmmm:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynı sorunu defalarca çözdük önceki sayfalara bir bakman gerekiyor canım..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye

gigakaan

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar,tel.in kendi toplam hafızasına ulaşamıyodum :D bulamadım zalak gibi :)
Ama öğrendim şimdi teşekkürler.

okkesh888

Üye
nadir abi benim sorunum cok büyük sanırım,5800 ım var ve senin actıgın konudan v40 yazılımı yükledim ve dedigin gibi hard format atmaya calıştım sırasıyla dediginiz gibi yeşil tus kırmızı tus foto ve acma tusuna basılı tuttum. tel sadece titredi ve acılmadı.. normal sekilde acmaya calısıyorum acılmıo,sarja takıyorum sarjolmuyo,şimdi söyleyin bana ben ne yapayım,hafıza kartını cıkarıp da denedim yine olmadı,kac dakika sürüyoki telefonun ışıgının yanması,acaba sarjım bitmiş olabilir mi,yalvarırım yardım edin...

1xhusnux1

Üye
aynı sorunu defalarca çözdük önceki sayfalara bir bakman gerekiyor canım..

nadir kardeş ya bu versiyon sorunu v40 tamam gördüm güncelleştirme başladı 130 küsür mb dosya indi

sonra yazılım güncelleştriliyor son 15dk dio sonra sonra bağlantımı ne kesilior

bağlantı kurtarma başlığında pencere geliyor cihazınızla bağlantı kesildi diyor

usb cıkarın tel kapatıp acın sonra usb takıp tamam diyin diyor

harfiyen yapıorum aynı sorun tekrar çıkıyor. :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc telefonun donanımını yükleyemiyor..onu yapacaksın..

Üst Alt