StRey_
Üye
nsu açınca yeni sürüm yok der ama altta yeniden güncelle çıkar ona basacaksın..
Nemesis suite ile telefonun kodunu değiştirip v40'a yükselttim . Garanti tamirinde sorun olmasın diye orjinal product koda nasıl geri dönebilirim ??
PM atarsanız sevinirm.
yine nss den bataryanın arkasında olan kodu girebilirsin ..
Ben orjinal product codemı nerden bulacam tekrar bu sekılde güncelleme yaptım bi bilgisi olan varsa acil yardım etsın plz . . .
--------------- Ekleme ---------------
teli garantiye götürdügmde sorun cıkmasın ıstıom orjinal product codemı nerden bulacam kmse solemeyecekmı? ? ?
geriye dönüşü yok malesef kardeşimnadir abi ben navi koduyla yuklemiştim ama begenmedim eski halini istiyorum. nss den kodumu tekrar eski haline cevirdim tekrar guncellemek için ama zten son gncelleme mevcut diyo. yrdım edermisin

Software Updater'i açıyorum "<a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a>'in yeni sürümü var" diyor. Yüklüyorum yükleme işleminin sonunda internet bağlantınız yok diyor bir hata verip kapanıyor. "İnternet bağlantım yoksa az önce nasıl yeni sürümü indirdin be!" diyorum ama sorunu anlamadım. Başına böyle bir şey gelen var mı?