5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güvenlik duvarı ayarlarını devredışı bırak. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Ben product kodunu değiştiremedim NSS "Read Error" veriyor.

ilk baştaki uyarıları okursan yaparsın..

kkarabekir

Üye
sonunda oldu euro 2 red 0559066 kodu ile türkçe başım göğe erdi nadir abi yaptıkların unutulmayacak erzuruma yolun düşerse beklerim cağ kebap ısmarlayacağım sana :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonunda oldu euro 2 red 0559066 kodu ile türkçe başım göğe erdi nadir abi yaptıkların unutulmayacak erzuruma yolun düşerse beklerim cağ kebap ısmarlayacağım sana :)

2 sene önce düşmüştü yolum..:ehe:ehe

ERKANTEZCAN

Üye
nss görmüyorsa hiç kapama açma ile ile ugraşmayın. bilgisayar nokia nın update programını kurun sonra güncellmeyi deneyin olmayacaktır. program kurulurken gerekli driverleri bigiyara yerleştiriyor. sonra programı kapatın. ardından nss çalıştırın. sonra gerekeni yaptıktan sonra nss kapatın. ardından tekrar nokia uptad programını çalıştırın. bu işleri yarken hiç bir sekilde kapama açma yada kablo çekemeye gerek yok. bu arada nokia updata kurulurekn firewalla engellememeli.
nss için teşekkürle bu arada

ayhanseda

Üye
Ben yüklemeye çalışıyorum Nssdene product code değiştirdim ve internettende de güncelleşitrmeyi indirdim teli usbden bağlayınca software updater çalşıyor güncelleştirmeye gelince telefonum kapanıyor ve görev yöneticeden nokia işlemlerini durdurup, tekrar denememe rağmen yine aynısı gibi teli kapatıyor. Ne yapmamı öneririsiniz?

asison

Üye
arkadaşım code yüzünden telefonum yüncellendi ama mavi oldu onu nasıl düzelticem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yukardaki kodu nemesisle değiştir..nsu yu aç aşağıda yeniden güncelle çıkar..

ayhanseda

Üye
Bana da yardım edebilir misiniz?

Progressivity

Progressivity

Üye
Bana da yardım edebilir misiniz?

Your Uninstaller v.b bir programla telefondaki bütün nokia uygulamalarını ve nemesisi kaldır registry dosyalarını da sil tekrardan kur en baştan birde öyle dene en fazla 45dk nı alır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0587676 kodunu nemesisle değiştirirsen yeniden güncelle çıkar ortada bir yerde..

MMeMeTT_45

MMeMeTT_45

Üye
ben telefonu *#0000#yaptım ordan güncelledim fakat hiçbir fark göremedim..sizce bu neden?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o tam güncelleme değil..Nokia Software Updater ile güncelleyeceksin..

MMeMeTT_45

MMeMeTT_45

Üye
hadi yaa:S:S öle de yapıcaktım ama pc de kurdum NSU ama şebekeye bağlı bi nedenden dolayı die bi hata werdi..

--------------- Ekleme ---------------

ama menüde azalma fln war msjda da aynı şey oluyor yan çewirdiğinde büyük ekran klavye çııkıo ovi nin ücretsiz haritasını da indirdi ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen bilirsin..

MMeMeTT_45

MMeMeTT_45

Üye
sen yapmıştın galiba ne gibi değişmeler oldu bahsedermisin biraz?

ultrali85

Üye
arkadaşlar bu v40 güncellemesi çıktıda neden yararlanamıyorum...nokia software updater a takıom telefonumu (nokia 5800) usb ile ama bende yüklü olan v31 i son sürüm olarak gösteriyor...v40 sürümüyle ilgili hiçbirşey söylemiyor...nokia neden herkese v40 güncelleme bildirimini göndermiyor... (bu arada telefonumu 1 haftadır almışım) beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim... :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu v40 güncellemesi çıktıda neden yararlanamıyorum...<a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> a takıom telefonumu (nokia 5800) usb ile ama bende yüklü olan v31 i son sürüm olarak gösteriyor...v40 sürümüyle ilgili hiçbirşey söylemiyor...nokia neden herkese v40 güncelleme bildirimini göndermiyor... (bu arada telefonumu 1 haftadır almışım) beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim... :ağlarım::ağlarım::ağlarım:
neler yapılacağı ilk sayfada anlatılıyor..

Üst Alt