5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
abicim cevabın için tsk. yalnız adım gibi eminim herseyi yedekledim; belkide versiyon yukseltmeden dolayı bir sorun vardır diye sordum. öyle diyosan gitmiştir zaten...
Versiyon yüklerken görmediğim için bilemicem ama yedeklemeyle versiyonun bi alakası yoq..yedeklerken bir sorun olmus olabilir..ama fazla sorun yapmaya gerek yoq çnki k.baqma ama gitmstr..

karloff

Üye
Şu anda attım hard formatın, farkını göreceğiz.

Tekrar teşekkürler

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Hafıza kartınıda biçimlendirde tam verimi gör :D ii günlerde kullan kardes..

niccor13

niccor13

Üye
Versiyon yüklerken görmediğim için bilemicem ama yedeklemeyle versiyonun bi alakası yoq..yedeklerken bir sorun olmus olabilir..ama fazla sorun yapmaya gerek yoq çnki k.baqma ama gitmstr..

Abi noki diye bir program buldum. pc suite ile yedeklenen backup dosyalarını açıyor. ben açınca bütün yedeklerimi ve mesajlarımı dahi gördüm. fakat geri yüklemiyor tabi o ayrı mesele

orhaan48

orhaan48

Üye
ben güncelleme yaptım mükemmel oldu yalnız benim düştüğüm hataya düşmeyin önce verilerinizi yedekleyin ben sonradan tekrar müzik ve duvar kağıtları yüklemek zorunda kaldım ama bunları yedekleyerek yaparsanız mükemmel oluyor

acunhann

Üye
:S bn npcam ya:S

--------------- Ekleme ---------------

canım kardeşim nemesissle kodu 0587676 yapıyorsun..sonra ile takıp güncelliyorsun..bunu ilk sayfada anlattım zaten..

Tmm dstm ben bnları yptm saat sabahn 5 i hala arastırıorm bak mal oldm iice %56 da geri sarıo ve bunu kendim yapmak zorndaym alanyada nokia bayi yok antalyaya gitmem lazm phoneix hakknda yardmcı olablirsen sevinirm ordaki linkler ölü ben phonexi den anlamam dersende canın saolsn bi şekilde yapcaz artk

asil_unal

asil_unal

Üye
WALLA sonunda yaptım nemesiste aslında read a bastım mı benim telin kodu gelmeden yenisini yazıyodum ondan kaynaklanmış sorun yaptım teşekkürler o kadarda sitem ettik affola;)(biraz zor oldu ama yaptık)

yunusandgs

Üye
WALLA sonunda yaptım nemesiste aslında read a bastım mı benim telin kodu gelmeden yenisini yazıyodum ondan kaynaklanmış sorun yaptım teşekkürler o kadarda sitem ettik affola;)(biraz zor oldu ama yaptık)

Dstm bana anlatırmısın ben de yaptm telefon güncellemeyi buluo ama %56 da geri sarıo sende olmadı mı kısa bi özetle anlatırmsn

sagoenteresan

Üye
s.a. ben bu güncellemeleri sertifika işlerini falan yapamıorum yahu cafede bunları yapmak neredeyse imkansız en azından bu güncellemeleri yapabilcek bi imkan yok mu nokiaclub malatyada varmı onuda bilemiorum resmen aciz kaldım diebilirim

operatörünüz cihazınızın en son sürümünü onaylamamış olabilir falan diyor anlamadım gittiİ:S

sanırım yaptım ama yedek falan almadım yazık oldu tüm emeklere yedeklere of of :S umarım sorunsuz olur

sanırım yaptım ama yedek falan almadım yazık oldu tüm emeklere yedeklere of of :S umarım sorunsuz olur

Şimdi çıldıracam yha kalan süre 15dk dio sonra hata verio her defasında bu pc suiti yüklemekten bıktım cafede iş yapmak ne zor yha

Şimdi çıldıracam yha kalan süre 15dk dio sonra hata verio her defasında bu pc suiti yüklemekten bıktım cafede iş yapmak ne zor yha

yunusandgs

Üye
Ben anlamıorm harbi güncellemeyi buluo telfon ama %56 da geri sarıo aynı şekilde olan var mı :S

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Abi noki diye bir program buldum. pc suite ile yedeklenen backup dosyalarını açıyor. ben açınca bütün yedeklerimi ve mesajlarımı dahi gördüm. fakat geri yüklemiyor tabi o ayrı mesele
Hım bilmiorm o programı :S eğr msjları dhi gördüysn geri yedekleme yaprkn sorn cıkms olablr tekrar yedekle baqalm gelebilir..

arkadaslar güncellemesi yarıda kalan arkadaslar yeni temiz bir bilgisayarda nss ile produt codeyi euro navi kodu ile telefonu yapın..yani telefonun profut codesi euro navi olsn ondan sonra nsu ile direk güncelleme gözükecektir vede hiçbir sorun cıkmayacaktır..bn bu yolla yaptm vede hiç tıkanmadı..

yunusandgs

Üye
Çk saol şimdi deniorm

acunhann

Üye
Hım bilmiorm o programı :S eğr msjları dhi gördüysn geri yedekleme yaprkn sorn cıkms olablr tekrar yedekle baqalm gelebilir..

arkadaslar güncellemesi yarıda kalan arkadaslar yeni temiz bir bilgisayarda nss ile produt codeyi euro navi kodu ile telefonu yapın..yani telefonun profut codesi euro navi olsn ondan sonra nsu ile direk güncelleme gözükecektir vede hiçbir sorun cıkmayacaktır..bn bu yolla yaptm vede hiç tıkanmadı..

Dstm benim telefon kırmızı çizgili olandan Ben euro navi red imi seçim böle mi diosn ? yoksa sadece euro navi mi ?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Dstm benim telefon kırmızı çizgili olandan Ben euro navi red imi seçim böle mi diosn ? yoksa sadece euro navi mi ?
evd arkadasım oda olur..kırmızı teli olanlar isterlerse euro navi red'i secebilir..mavi olanlar euro navi blue'yi secebilirler..sadece navi olanıda secebilirsiniz..Kısacası arkadasım zaten nss ile v40 bastınmı ordan euro navi,red,blue kodlarını yaparsanz direk gözükecektir..

Çk saol şimdi deniorm
Tmm arkadasm dene sonucunu bekliyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vayy Alim yalnız kalmışsın..işim çok yetişemiyorum..sen bildiğin kadarıyla yardım et ben bakarım..:oke:

aliçoooo

aliçoooo

Üye
vayy Alim yalnız kalmışsın..işim çok yetişemiyorum..sen bildiğin kadarıyla yardım et ben bakarım..:oke:
Eved abi ya öle oldu biraz ama olsn idare ediyorum..bilmediğim ßirsey olursa sen devreye girersin :eheßnmde okul hayatı fln pek ilgilenemiom :D

ispirizm

ispirizm

Üye
teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için...

ben skyfre kurdum face deki videoları falan açıyorum, fakat bi sorunum var hiç bir videodan ses alamıyorum.
youtube den de face dende izlediğim videolarda ses gelmiyor. ne yapmalıyım acaba?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için...

ben kurdum face deki videoları falan açıyorum, fakat bi sorunum var hiç bir videodan ses alamıyorum.
youtube den de face dende izlediğim videolarda ses gelmiyor. ne yapmalıyım acaba?
Sky firenin sesi kapalı olabilir..yatay modda sol altta acılısta ses logosu var ona baq kapalı olabilir o..sol alt köşeden seceneklere bas ordan mute audi'ye basmısda olabilirsin..tekrar seceneklerden unmute audio'ya basarsan ses acılacaktır..

ispirizm

ispirizm

Üye
ali saolasın ilgilendiğin için, seslerin hepsi açık görünüyor. unmute seçili ama ses hiç birşekilde gelmiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunuzun yazılım v31 ise ses çıkmaz..

Üst Alt