yanlış yapmasan yapardın..neyse götür onlar uğraşsın..hiç bişiyi yanlış yapmadım walla götürecem teknik servise onlar uğraşınlar ne yazıkki anlayamadım belki yazılanları..
hafıza akrtına pc de format at..nadir kardeş küçük bi sorum olcak sana tele format attıktan sonra hafıza kartındaki bazı programlar gitti ama bunlar yükleme dosyalarında mevcut oraya da girince tel. takılıp kalıyor ne silebiliyorum ne de tekrar kurabiliyorum bilgin varsa şimdiden teşekkürler
bu sorun bugün çok oldu en iyisi nokia shopta güncellettir..Ya benim anlamadgm şu benim nsu v40 olan güncellemeyi buluo ama %56 da geri sarıo bunun için çözüm öneren var rmı ?
napabilirim ki ben nasıl yapılacağını anlattım..Nokia shop yok ki burda en yakın 100 km de var :S
sağol canım ah herkes senin gibi davransa..ama bizim millet okumaz pat diye dalar maalesef sonra insanı canından bezdirirler..Konuyu baştan beri okumaya çalıştım ve çoğunu okudum. Bu yaklaşık 2-3 saatimi aldı (arada olaya direk dalan arkadaşların mesajlarınıda okumak zorunda kaldım, lütfen biraz okuyun) ama Nadir kardeşimizin anlatım sayesinde 1-2 küçük pürüze rağmen sürüm yükseltmesini yaptım.
Yardımı olan herkese çok teşekkür ediyorum
Konuyu baştan beri okumaya çalıştım ve çoğunu okudum. Bu yaklaşık 2-3 saatimi aldı (arada olaya direk dalan arkadaşların mesajlarınıda okumak zorunda kaldım, lütfen biraz okuyun) ama Nadir kardeşimizin anlatım sayesinde 1-2 küçük pürüze rağmen sürüm yükseltmesini yaptım.
Yardımı olan herkese çok teşekkür ediyorum
Hard Format at arkadasım..eğer atmassan 2-3 güne su sorunum var neden acaba demeni istemeyiz..hem ayrıca su anda sen verimini ve farqını anlıyamassın..Format at ve farqı görYükseltmeden sonra dikkatimi çekenleri paylaşmak istiyorum
1-Gelen aramada kinetik scrolling sadece hızlı arama listenizden gelen aramalarda etkin. aksi halde arama rehberinizden olsa bile normal tuşla cevaplıyorsunuz.
2-hızlı arama listenizde kinetik scrolling uygulaması mevcut.
3-Kısayollar çok kullanışlı ve telefona güzel bir hava katmış.
Telefonu güncelledikten sonra hard veya soft format atmadım, herşey şu anda normal çalışıyor görünüyor.
Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler

Demekki mesajları yedeklememissin kardes..yedeklerken msjları secmeyi unutmussundur o yzdn geri yüklememişdir..Kısacası gitti kardesm..nadir abi versiyon yukselttikten sonra yedeklerimi geri yüklemeye çalıştım. mesajlarım hariç herşey geri yüklendi. mesajlar gittimi yani?
Hard Format at arkadasım..eğer atmassan 2-3 güne su sorunum var neden acaba demeni istemeyiz..hem ayrıca su anda sen verimini ve farqını anlıyamassın..Format at ve farqı gör
--------------- Ekleme ---------------
Demekki mesajları yedeklememissin kardes..yedeklerken msjları secmeyi unutmussundur o yzdn geri yüklememişdir..Kısacası gitti kardesm..