5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet güncellenir..dur sana kırmzı kodu vereyim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0559083 Turkey Red..bunu nemesisle değiştir..güncel sürüm mevcut diyecek ama sen altta yeniden güncelle diyeceksin..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dene bakalım..

akinao

Üye
arkadaşlar radyo sorunu için nokia ya mail atmıştım dün telefonla aradılar tekrar güncelleme yapmamı söylediler o şekilde düzelebileceğini belirttiler eğer düzelmezse o zaman servise getirmeniz gerek dediler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla ben bugün denedim radyo gayet stabildi..2 defa güncelleyince bir sorun kalmadı..

e-njoy

e-njoy

Üye
Abi yapıyorum yapıyorum olmuo o koda ne yazcaz o kırmızının kini yazdım ama bi yardım.Bisiler yazıo error fln dio.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada rsimli anlattım..daha nasıl anlatabilirim ki? ordaki adımları tek tek hatasız yaparsan bir sorun yaşamazsın..

akinao

Üye
valla ben bugün denedim radyo gayet stabildi..2 defa güncelleyince bir sorun kalmadı..
evet ben de biraz önce yaptım herhangi bir sorun yaşamadım radyoda daha uzun kapsamlı deneyeceğim ama

e-njoy

e-njoy

Üye
Aynen dediklerini yapıorm abi ama olmuyor kırmızı kod yerine baska kod denesem sorun yaratırmı garantide fln ?

--------------- Ekleme ---------------

En yeni yazılım mevcut dio kafayı yicem.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0587676 bunu dene..en yeni yazılım mevcut der sen hemen altta yeniden güncelle çıkar ona basacaksın..

e-njoy

e-njoy

Üye
Abi yapıorm olmuyor.Programı açıorm büyüteşe tıklıorm o phoneye tıklıorm sora read diorm enable diorm kodu yazıorm, write diorm biraz bekleyip çıkıorm sonra uptaderi açıorm cihazı buluo ama yeni yazılım güncel dio:(

omerduman

Üye
saool kardes

edipedy

Üye
Arkadaşlar nokia servisleri bu yazılımı ücretsiz şekilde yapıyor. Hiç uğraşmanıza gerek yok program kur kaldır. Tek şart telefonunuzun garantili olması.

e-njoy

e-njoy

Üye
Arkadaşlar nokia servisleri bu yazılımı ücretsiz şekilde yapıyor. Hiç uğraşmanıza gerek yok program kur kaldır. Tek şart telefonunuzun garantili olması.

Aldığım yer turkcell bayi gitsem yaparlar mı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gitte yaptır bakalım..

ertu55

ertu55

Üye
nadir nsu çalıştırıyorum tel başlıyo güncellemeye 10 15 saniye sonra tel kapanıyor ben vazgeçicem yoksa telden olacaz sen ne dersin 2,3 kod denedim olmuyo hard format atıp denedim oda yemedi ne yapcaz boşver gitsin sağol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen bilirsin..

ertu55

ertu55

Üye
nadir tekrar format attım güncelledi ama yine aynı sorun var rehber hafızası boşken ekranda tıkladığım zaman giriyor rehberi doldurduğum zaman girer gibi oluyor ama girmiyor rehber hafızası sim deyken giriyor ama kartvizit yok diyor anlamadım senide uğraştırıyoruz teşekkürler yardımların için.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım rehberi aç aşağıdaki seçeneklerden ayarları seç kullanılan hafızayı sim seç..rehber menüsüne dön..simdeki kayıtlar gözüküyorsa onların hepsini seçip telefon hafızasına kopyala..sonra tekrar seçneklerden ayarlara girip kullanılan hafızayı telefon seç..

Üst Alt