5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

janissary05

Üye
saol nadir kardeşim,sana mantıklı gelirmi bilmem ama sorun o 05.. le baslayan kodu yanlıs yazdım icin oldu,o kodları baska bir siteden almıstım oradakiler le nss programını yaptım,heralde o yuzden olmadı,bu sefer senin verdiğin kodlarla yaptım oldu,kinetic scrolling de gercekten güzel biseymis..

majestic_man

majestic_man

Üye
arkadaşlar bu code ları nokia nın sitesinde sorguluyorum hepsi v30 veya 31 de hiç 40 yazan yok :S nokia siteyi mi güncellemedi acaba ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saol nadir kardeşim,sana mantıklı gelirmi bilmem ama sorun o 05.. le baslayan kodu yanlıs yazdım icin oldu,o kodları baska bir siteden almıstım oradakiler le nss programını yaptım,heralde o yuzden olmadı,bu sefer senin verdiğin kodlarla yaptım oldu,kinetic scrolling de gercekten güzel biseymis..
birşey değil canım iyi günlerde kullan..
arkadaşlar bu code ları nokia nın sitesinde sorguluyorum hepsi v30 veya 31 de hiç 40 yazan yok :S nokia siteyi mi güncellemedi acaba ??

senin telefonunun koduna güncelleme çıkmamış aynı bendede böyle ilk sayfada verdiğim kodları dene nemesisle güncelleyeceksin..

JelixViewer1

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın ben yeniyimde telefonu dün aldım "Product Code" bunu nasıl bulabilirim?

clawiss

clawiss

Üye
arkadslarr bende kalan tahmini süre 15 dk diyo bitiyo orda olay:S...dewamı yok takıldı galiba bazen baqlantı koptu dıyo tekrar dene diyom olmuyo bise

oimlizkan

oimlizkan

Üye
Arkadaşlar merhaba. Siteye bugün üye oldum çok güzel paylaşımlar var hepinizden allah razı olsun. Bu V 40 güncellemeyide bu sitede duydum ancak güncelleme yapamıyorum. Hard format attım denedim yine olmadı. Bu konu daha önce geçtimi bilmiyorum ama sorunun kaynağı ne olabilir? Şu anki yazılım sürümüm V 31.0.101 yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

JelixViewer1

Üye
Böyle bir hata alıyorum sebebi nedir acaba arkadaşlar?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaşlar merhaba. Siteye bugün üye oldum çok güzel paylaşımlar var hepinizden allah razı olsun. Bu V 40 güncellemeyide bu sitede duydum ancak güncelleme yapamıyorum. Hard format attım denedim yine olmadı. Bu konu daha önce geçtimi bilmiyorum ama sorunun kaynağı ne olabilir? Şu anki yazılım sürümüm V 31.0.101 yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
İlk Önce Hoş Geldin forumumuza..Güncellemeyi yapman için Nokia 5530,5800 ve N97 Fun clubune gir..ordaki 9.msjda Nadir abimiz Anlattı..Ordaki gibi produt codeyi değiştir sonra nsu ile güncelle..

oimlizkan

oimlizkan

Üye
İlk Önce Hoş Geldin forumumuza..Güncellemeyi yapman için Nokia 5530,5800 ve N97 Fun clubune gir..ordaki 9.msjda Nadir abimiz Anlattı..Ordaki gibi produt codeyi değiştir sonra nsu ile güncelle..

Hoşbulduk... Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Böyle bir hata alıyorum sebebi nedir acaba arkadaşlar?

arkadasım bilgisayarın telefonu görmemişki..Tlefonu usbden bağladıktan sonra pc suiteyi seç..Bu hatayı almassın

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar kusura bakmayın ben yeniyimde telefonu dün aldım "Product Code" bunu nasıl bulabilirim?
NaviFırm Programını indir kur..yükseltmek istediğin versiyonu sec orda zaten product codeler var görürsün..onları nss ile değiştir..sonra nsu ile güncelle

--------------- Ekleme ---------------

arkadslarr bende kalan tahmini süre 15 dk diyo bitiyo orda olay:S...dewamı yok takıldı galiba bazen baqlantı koptu dıyo tekrar dene diyom olmuyo bise

Arkadasım senin kablonda sorun olabilir..Telefonun sarzının tam olduğuna dikkat et..usb kablonun dzgn calıstığını kontrol et..Yeni ßir kabloyla dene bakalım olcaqmı

JelixViewer1

Üye
Dediğini yaptım ama şimdide şöyle bir sorunla karşılaştım

oimlizkan

oimlizkan

Üye
Hallettim emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Orj. numarasınıda aynı şekilde girdim sanırım garanti kapsamın da da bi problem olmayacaktır bu sayede?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
jelixwiever1 arkadaşım en altta yeniden deneye basacaksın..

Perfect!

Üye
0591785 bu kodu yüklediğin navigasyon edition mu oluyor acaba ben yükledim.maps filan dedi.
navigasyon olup olmadığını nerden anlıcaz

pHuLsAdiNuRa

Üye
biriisi yardım edsin ben neden güncelleme yapamıyorum

Perfect!

Üye
bi yardım edin telefon navigasyon ed. oldu XM için hangi kodu indirmem gerekiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
daha ne istiyorsun işte navigasyon kullanacaksın..

red01

Üye
Nadir kardeş yardım edermisin vodafone internet üyeligim var telefonun kendi browseri ile sadece wap üzerinden internete girebiliyorum (Wireless denemedim) Vodafone internet ile denedigimde ise hiç bir baglantı yok sky fire oprena mini giib programları yükleyince ise programlar internete baglanamadı hatası veriyor onlar ise ne Vodafone internet nede Vodafone wap ile giriyo telefon V 31 di hard format attım olmadı V40 a yükselttim yine olmadı bunu nasıl çözücez lütfen yardım et kac gündür bunla ugraşıyorum.

Perfect!

Üye
ya ben navigasyon istemiyom ki işime yaramaz

viranufuk

viranufuk

Üye
ya valla arkadaşlar dünden beri v40 ı yükledim gaytte memnunu herkese tavsiye ederim bu arada 0570027 bu koddan yükledim sorunsuz yani nadir hocam yalnız ben bu navigasyonu kulanırken ses gelmiyor yani konuşmuyor her türlü ayarı yaptım yürüde zaten yoktu sürde vardı eski versiyonda. sürde türkçe kadını seçim sesi açmama rağmen gelmiyor

Üst Alt