5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uff ya bu problemden nefret ediyorum..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
0570027 kodu dene birde

--------------- Ekleme ---------------

hocam farklı dil koduyla denesin birde öyle deneyelim ?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
siz daha iyi bilirsiniz ama denemekte hayır vardır:D:D

die4me

Üye
0559083: Euro2 Turkey RED bnm 5800 kırmızı bu kodu kullancam sanrm çıkmısmıdır acaba ??

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
ona daha gelmedi 0570027 bunu kullan

sivasli5800

Üye
kod asamasını gectım.yenı surumu bulup ındırıyo telefona yukleme sırasında kopuyo dıyo ne yaptıysam olmuyo..
kestım umudu..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zannetmiyorum bir dene çıktıysa güncellersin çıkmadıysa ilk sayfada verdiğim kodu denersin..

die4me

Üye
onu kullansam ne değişir acaba? farkedermi bişe ? ? telefona uygun olmasını istiyormda :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kod asamasını gectım.yenı surumu bulup ındırıyo telefona yukleme sırasında kopuyo dıyo ne yaptıysam olmuyo..
kestım umudu..
bu aşamadan sonra yapacak birşey yok..başka pc de dene diyeceğim ama sen zorlanırsın en iyi yarın bir teknik servise götür güncellettir...

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
birşey olmaz bildiğim kadarıyla

sivasli5800

Üye
bu aşamadan sonra yapacak birşey yok..başka pc de dene diyeceğim ama sen zorlanırsın en iyi yarın bir teknik servise götür güncellettir...

tesekurler arkadaslar ugrastıgınız ıcın dedıgın gıbı yaparım nadır saolun tekrar..

die4me

Üye
ama bi arkadaş temayı fln kaybedebilceimi deişceini fln yazms yukarda o yüzden kararsız kaldm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sende sağol hemşerim..

--------------- Ekleme ---------------

ama bi arkadaş temayı fln kaybedebilceimi deişceini fln yazms yukarda o yüzden kararsız kaldm
ya canım tema neyki sitede dolu sen güncelle önemli olan gelen yeni özellikler..

die4me

Üye
0591785..Turkey black..
0587676 Navi kodu..

0570027

peki o zmaan bunlardan hangisni yazim :)

viranufuk

viranufuk

Üye
viranufuk kardeşim hayırlı olsun gelince sürümüne bakarsın güncelleme gerekli ise yardımcı oluruz.
davulist sitede ben nokia nın kendi map lerini verdim onları kur..
sağol baba teşekürler yarın kısmetse elimde olur inşallah v40 yüklüdür

_wasili_

Üye
Nokia 5800 XM V.40.0.005

Arkadaşlar yeni versiyonu forumda yazdığı gibi yükledim. Aşağıdaki fotoğraflarıda ben çektim. Bence güzel olmuş yeni versiyon.

Ana ekranda rehber görünümü yaptığınızda kısayollar altta çıkıyor ve yukardaki kısma istediğiniz kadar kişi ekleyebiliyorsunuz. Parmağınızla iki yana kaydırarak kişilere bakabiliyorsunuz.Aşağıdaki resim1 den ana ekranı görebilirsiniz.

RESİM-1

Aşağıdaki resim2 ve resim3 Kinetic Scrolling özelliğinin resmi rehberde veya resimlerde iphoneda olduğu gibi parmağınızla aşağı ve yukarı ilerleyebiliyorsunuz. V31 de aşağı inmek için rehberde veya menude bir yeri tıklayıp aşağıya doğru gidiyorduk bu sefer mouseun scroll özellii gibi parmağınızl ekranda bir noktayı tutup sağa sola yukarı aşağıya çekerek ters yönde ilerleme sağlayabiliyorsunuz.

RESİM-2

RESİM-3

Klavye konusunda da bazı değişiklikler var versiyon 40 da büyük QWERTY klavyeye ekran düz konumdayken ulaşamıyorsunuz.
Düz konumda:
-el yazısı
-Küçük QWERTY klavye
- Alfasayısal tuş takımına ulaşabiliyorsunuz. (RESİM4)

RESİM-4

Yatay ekranda ise:
-el yazısı
-Küçük QWERTY klavye
-Büyük QWERTY klavye ulaşabiliyorsunuz. (RESİM5)

Alfasayısal klavye modunda düz ekranda duran telefonu yatay konuma getirdiğinizde telefonun otomatik olarak büyük QWERTY klavye moduna geçiyor.

RESİM-5

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın..

Progressivity

Progressivity

Üye
saolasın sözlü ifade olarak anlamayan arkadaşlar için güzel bir anlatım olmuş

Üst Alt