5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam güncellede önemli değil..

eylulde

eylulde

Üye
yaa millet nemesis ile değiştirdiğini zannediyor orda write a basmayı unutuyor...oraya o kodu yazmak yetmiyor ki write a basmak gerekiyor..bu küçük işlem yüzünden burda uğraşıp duruyoruz..

değiştirdim. hatta flasla kontrol ettiğimde navi kodu yazıyor.
ama güncelleme bulamıyorum.
ilginize teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende ona şaşırıyorum bulmaması mümkün değil çünkü Navi koduyla güncelleme gözümün önünde duruyor..yine nemesis suite ile ilgili bir problem var..

gsad

Üye
arkadaşlar az önce telefona son sürümü yukledim menüdeki download klasörü kayboldu ne yapmalıyım geri getirmek için bi de neden sadece o klasör kayboldu diğerlereinde bi sorun yokken sadece o gitti

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım soruna cevap vermiştim onun geri gelmesi mümkün değil telefondan silinen şey geri getirilmez..diğer klasörler gitmedi çünkü zaten telefonda olan klasörler o klasör sonradan eklediğin için gider çünkü güncelleme bir nevi formattır..

gsad

Üye
peki abi o klasörün yokluğu bi sorun yaratır mı sence bi de hiç bi değişiklik göremedim abi ev ekranı değişmiş felan diyorlardı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki abi o klasörün yokluğu bi sorun yaratır mı sence bi de hiç bi değişiklik göremedim abi ev ekranı değişmiş felan diyorlardı
hayır kesinlikle bir sorun olmaz..telefona hard format atmamışsın..güncelleme sonrası format atmazsan güncellemedeki değişiklikleri göremezsin..

gsad

Üye
hayır kesinlikle bir sorun olmaz..telefona hard format atmamışsın..güncelleme sonrası format atmazsan güncellemedeki değişiklikleri göremezsin..
tmm nadir abi çok teşekkür ederim

eylulde

eylulde

Üye
şimdide diğer kodla (red code) güncelleme denedim.
yine bulamadı.

aynı forumda bir arkadaşın verdiği 0559083 code ilede denedim.
bulamıyor.
bir çok arkadaş yeni güncellemeyi yüklediğine göre, acaba cihazımdamı bir problem var.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada hangi kodlara geldiğini belirttim biraz önce arkadaş o kodlarla yüklediğini belirtmiş..bence sen nemesis i tam yapamıyorsun..

eylulde

eylulde

Üye
ilk sayfada hangi kodlara geldiğini belirttim biraz önce arkadaş o kodlarla yüklediğini belirtmiş..bence sen nemesis i tam yapamıyorsun..
nadir bey, tabiki teknik bilgim sizinki kadar fazla değil.
bu arada çalışmalarınızı takdir ediyorum.
fakat nemesisle değiştirdikten sonra flash la kontrol ettiğimde değiştirdiğim product code orada yazıyor.
yani hata yok sanırım
saygılar...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim ama ilginç bir durum başka kodlar denediniz mi?

aypay_16

aypay_16

Üye
nns ile kodu degıstıremıyorum guncellleme yapmıyor lutfen yardım

maktama

maktama

Üye
Nadir usta, sen her 2-3 saatte bir otomatik olarak yukarıda standart olarak verdiğin cevaplardan birini yapıştır buraya:))
Yahu arkadaşlar, ne olur biraz okuyun, azcık araştırın. Soru sormadan önce forumun başından ortasında biraz okuyun bari hiç olmazsa.
Nadir usta, sana da kolay gelsin vallahi, ben olsam kafayı yemiştim:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet haklısın bizim millet okumadan hazır yemek istiyor ama yapacak birşey yok..ben alıştım artık...

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
:D:D

dony415

Üye
ne değişikler oldu acaba deneyen warmi.ayrıca mumincoskun tesekkurler ilgilendigin icin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada değişiklikleri vermiştim..

Üst Alt