yaw millet deli mi ne arkadaş bu işin şakası mı olur? çocuk galiba bunlar..Nadir abi neden kekliyorsun bizi hiç utanmıyor musun![]()

hiç güleceğim yoktu be Mümin..yaw millet deli mi ne arkadaş bu işin şakası mı olur? çocuk galiba bunlar..hiç güleceğim yoktu be Mümin..

Cankara55 kardeşim evet navigasyonun 3 ay ile sınırlı belkide 1 ay net bilmiyorum ama sınırlı olduğunu biliyorum
majestic_man kardeşim hiç uğraşma boşuna telefonunu servise götür daha öncede aynı şikayetle çok yazan oldu foruma telefonun ekranı değişecek
öyle yapacaksın zaten..açıklamalarda belirtmiştim..ya bu windows 7 de yapılmıyor ya işletim sistemi uygun değil diyor xp mode ile deniyim bi
pc yi yeniden başlat..nokia pc suite ile ilgili çalışan servisleri görev yöneticisinden kapat..yeniden dene..nemesis ile kodu değiştirdim. nsu güncellemeyi gördü, bir güzel indirdi. ama yüklerken 15 dakika kaldı diyor sonra cihaz kurtarma ekranı geliyor.
bu bilgisayar üzerinde bir türlü güncelleme yapamıyorum. daha önceleri eski telefonumda da aynı hatayla karşılaşıyordum ama bir türlü düzeltemedim.