5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Bosnalı86

Üye
güzel demek az olur Nadir abi,süper oldu walla,sanki telefonu değiştirip farklı bi modele geçiş yaptık gibi bişey resmen :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vay be iPhone gibi mi olmuş..

fatih_reis

fatih_reis

Üye
Hackleme Nasıl Yapacağız Peki Bilgisi Olan Varmı Hack Oluyor Mu bu versiyonda..

S@H!N

Üye
nadir hocam bu işte acemiyim şöyle yazılanlara baktımda olay az bişey karıştırılmış gibi geldi bana anladığım şu:

telefonu pc suit diye pc bağlayacam NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr çalıştıracam tek bu pro. çalışır durumda olacak pcde sonra güncel yazılımı bulacak güncelle diyecem ve güncelleyecek öylemi. eğer güncel yazılımı bulmazsa fan clubde 9. mesajda anlattığınız Nemesis Service Suite olayını yapacam telefonum kızmızı 5800 oradaki kodda red olanını uygulayıp NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr ile tekrar güncelle dediğimde görecek görmeyenler böyle yapacak sanırım demi. bide kafama takılan bi noktada nokia mapi sınırsız nasıl kullanıcaz ? size zahmet bu soruları bi burada cevaplayın veya bu 1. msj yazarsanız diğer arkadaşlarada kolaylık olur diye düşünüyorum forumu kullanamayan arkadaşlar var ve 35 sayfa okuma derdi olmaz yoksa tek tek sayfaları okumuş olacaklar.

birde tel üzerindeki tüm pro. kaldırıpmı işleme başlayayım hafıza kartı telde takılı kalsın mı ??

suat61

suat61

Üye
emeğine sağlık kardeş. saol..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir hocam bu işte acemiyim şöyle yazılanlara baktımda olay az bişey karıştırılmış gibi geldi bana anladığım şu:

telefonu pc suit diye pc bağlayacam NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr çalıştıracam tek bu pro. çalışır durumda olacak pcde sonra güncel yazılımı bulacak güncelle diyecem ve güncelleyecek öylemi. eğer güncel yazılımı bulmazsa fan clubde 9. mesajda anlattığınız Nemesis Service Suite olayını yapacam telefonum kızmızı 5800 oradaki kodda red olanını uygulayıp NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr ile tekrar güncelle dediğimde görecek görmeyenler böyle yapacak sanırım demi. bide kafama takılan bi noktada nokia mapi sınırsız nasıl kullanıcaz ? size zahmet bu soruları bi burada cevaplayın veya bu 1. msj yazarsanız diğer arkadaşlarada kolaylık olur diye düşünüyorum forumu kullanamayan arkadaşlar var ve 35 sayfa okuma derdi olmaz yoksa tek tek sayfaları okumuş olacaklar.

birde tel üzerindeki tüm pro. kaldırıpmı işleme başlayayım hafıza kartı telde takılı kalsın mı ??
aynen dediğin gibi olacak..navigasyonu sınırsız yapmak için 9.cu mesajda verdiğim navi kodunu ekleyip yeni güncelleştirmeyi öyle yükle...farketmez hafıza kartını ister çıkar ister dursun bir zararı yok ona birşey olmaz..programlarda dursun..

S@H!N

Üye
tamam hocam tşk ederim :) bugün zaten sınavım var son sınavım 17:00 da sınavdan sonra bu işi yapacam önce 9. msj yazılanları red kodu girecem orada sonrada nsu ile inşallah sorunsuz kurucam ve bedava nokia map kullanırım inşallah tekrar tşk ederim ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
red kodu değil navi kodunu gir..

S@H!N

Üye
aman hocam yanlış etmeyelimde :)

0587676: Euro2-Turkey Navi

bu kod yani demi

hsyntce

hsyntce

Üye
Ya arkadaşlar product kodu nasıl değiştiricez bi türlü yapamadım bende yeniyim daha nsu dan bulmuyo güncelleştirmeyi şu ana kdar okuduğum şeyleri yaptım zaten phoenix nmesis pc suite filan hepsi yklü pc de ama kullanmaı bilmiyorum nemesis ile phoenix i birisi ayrıntılı anlatabilirmi? bnm telefon mavi bunun kodu nedir son sürüm için hangi programla nerden değiştirilince buluyo şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

mvs29

mvs29

Üye

burda kaldı :S yardım edin lütfen :S

mustiki212

Üye
Ya arkadaşlar product kodu nasıl değiştiricez bi türlü yapamadım bende yeniyim daha nsu dan bulmuyo güncelleştirmeyi şu ana kdar okuduğum şeyleri yaptım zaten phoenix nmesis pc suite filan hepsi yklü pc de ama kullanmaı bilmiyorum nemesis ile phoenix i birisi ayrıntılı anlatabilirmi? bnm telefon mavi bunun kodu nedir son sürüm için hangi programla nerden değiştirilince buluyo şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

hocam nss yi indir..direk..kurarken virtual olan ilk seçeneği seç..kurduktan sonra telefonu usb den çıkar..
nssyi çalıştır.telefonu usb ye bağla pc suite modunda..
sağ üstte bir büyüteç var ona tıkla..
oradan device info kısmı var üzerinde telefon resmi ona tıkla..
scan tuşuna bas..
telefon bilgileri gelir..bilgileriin hemen sağında boş kutucuklar var...oradan

product codenin hizasındaki kkutucuğu işaretle..
bu kodu biyerde sakla orijinal kodun budur.eğer daha önceden değiştirmediysen..

read tuşuna bas bi kod geldi

0559083 red euro2 turkish
0587676 Euro2 Turkey Navi

kırmızı ise üstekini sınırsız navigasyon için alttakinin kodunu boşluk bırakmadan ..

senin kodunun olduğu yere yaz .sonra write de write yanıp sönecek ..

üstte telefon simgesinin yanıda flash var oraya gir..gene altta scan var ona tıkla product code bilgisi çıkacak soldaki boş yerde kontorol et doğruysa çık..

sonra nokia software uptdateden güncellemeyi yap..bu kadar..

mvs29

mvs29

Üye
firmvare update de bulmuyor ne yapmam gerek :S

hsyntce

hsyntce

Üye
Dediklerinin hepsini yaptım daha önceden zaten ama read dediğinde eror veriyor red değil bnm telefon blue kardeşim... phoenixle de yapmaya çalıştım ama deminki arkadaşın attığı print screen deki gibi kaldı bndede..

mvs29

mvs29

Üye
Nadir3391 kardes bi el at şu işe ya :S orda kaldık nss 14 phonix orda :S yok mu anlayan bilen :S

amiriliyaz

Üye
evet bu gun cikmis ben dum denedim yoktu, simdi yine denedim 40 cikmis, ama sarjim az di, biraz sarz edeyim, yenisini kurucam, bide bu kinetik crolling mi, neydi, nedir bu ?

By'Se7en

By'Se7en

Üye
NADİR sen şuan NAVİ sürümünü mü ? Kullanıyorsun ?
Kullanıyorsan Ben nerede Ben nerede yanlış yaptım :d: ALLAHIM :D

hsyntce

hsyntce

Üye
evet bu gun cikmis ben dum denedim yoktu, simdi yine denedim 40 cikmis, ama sarjim az di, biraz sarz edeyim, yenisini kurucam, bide bu kinetik crolling mi, neydi, nedir bu ?

Bende dün denedim bulmadı son srümü bugün de hiç denemdim eve gidince bi deniyicem sen dün denemişmiydin hiç?

mvs29

mvs29

Üye
ben nss ile denedim 14 dakka kala usb bağlantısı koptu dedi telefon acıldı kapandı phonixle telefonu görmedi:S ne olacak benim halim

hsyntce

hsyntce

Üye
Bi yazılım yapıolar onuda adam gibi yapamıyolar ya sürümü görmüo yada başka bişey hala çözemediler şu güncelleme sorununu ya millet uğraşıp duruo yok product kod yk nemesis filan bn analamadımki bu nsu ne işe yarıo o zmn...

Üst Alt