5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

By'Se7en

By'Se7en

Üye

14 dakika kala bu hatayı verdi :S neden olabilir

Programın verdiği uyarıda olduğu gibi yeterli şarj ile güncelleme yap...
Modem Download esnasında sorun yaşadıysa Program yarıda keser...
USB Çoklayıcı gibi çin işi apartlar kullanmadan direk ana kart üzerindeki usb bağla (usb 2.0)
Güncelleme esnasında cihaza dokunma sarsma
Warsa Güvenlik duvarı anti v. vb devre dışı bırak öyle dene

--------------- Ekleme ---------------

sınırsız navigasyon..telefonu satmadığın ve nokia kesmediği sürece..

Telefon Lisans sordu navi sürümü yapınca maviye geri dönüş yapıyorum Çok Kırıldım çoooookkk...

hazardogan

hazardogan

Üye
By'Se7en arkadaşın dediği gibi yaptım ama yinede aynı hatayı almaktayım
sürekli olarak cihaz kurtarma kısmı çıkıyor karşıma
uzun süredir uğraşıyorum ama bi türlü yükleyebilmiş değilim
sanırım nokia bu sürümün yüklenmesini istemiyor
diğer sürümlerini yüklerken hiç bu kadar zorlandığımı ve uğraştığımı hatırlamıyorum
umarım bi şekilde yüklemeyi başarırım
konu ile ilgili olan ve msj atan arkadaşlara teşekkür ederim....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hazardoğan başka bir pc de dene..

hazardogan

hazardogan

Üye
vista
win 7
xp
hepsinde ve farklı pclerde denedim
evde 4 tane pc var ama nafile, saat biraz ilerlesinde başka arkadaşın pc de bi daha deneme yapayım..

murattuzun

murattuzun

Üye
öncelikle herkeze günaydın büyük bi hevesle başladım güncellemeye ama suan çok pişmanım. Çünkü v40 hacklenmiyo ne yaptımsa olmadı bu şekilde de ne program yükleyebiliyorum ne oyun seltifika ile birkaç program yükleyebildim ama eskisi gibi rahat olmuyo bu hack konusunda yardım edebilirmisiniz lütfen.

cabbar100

cabbar100

Üye
öncelikle herkeze günaydın büyük bi hevesle başladım güncellemeye ama suan çok pişmanım. Çünkü v40 hacklenmiyo ne yaptımsa olmadı bu şekilde de ne program yükleyebiliyorum ne oyun seltifika ile birkaç program yükleyebildim ama eskisi gibi rahat olmuyo bu hack konusunda yardım edebilirmisiniz lütfen.

Kardeşim çıkınca paylaşır paylaşımcı arkadaşlarımız :oke: Biraz sabret daha dün çıktı güncelleme yakında hacklerler.
Şurdan kendin de takip edebilirsin.

mvs29

mvs29

Üye
Programın verdiği uyarıda olduğu gibi yeterli şarj ile güncelleme yap...
Modem Download esnasında sorun yaşadıysa Program yarıda keser...
USB Çoklayıcı gibi çin işi apartlar kullanmadan direk ana kart üzerindeki usb bağla (usb 2.0)
Güncelleme esnasında cihaza dokunma sarsma
Warsa Güvenlik duvarı anti v. vb devre dışı bırak öyle dene

dediğin gibi yaptım ama 14 dakika kala telefon kapanıp acılıyor sonra bu ekran geliyor :S

murattuzun

murattuzun

Üye
sağol kardeşim merakla bekliyorum çok moralim bozuldu bu olaya

cabbar100

cabbar100

Üye
sağol kardeşim merakla bekliyorum çok moralim bozuldu bu olaya

Bozma moralini yaa :oke: sen güncellemişsin ne güzel. Ben daha güncellemedim(güncelleyemedim) navi koduyla yapacaktım sınırsız navigasyon oluyor diye By'Se7en olmuyor demiş. Benim kodada güncelleme çıkmasını bekliyorum :ağlarım:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hack olayı yakında halledilir arkadaşlar biraz bekleyin..

mvs29

mvs29

Üye
Nadir kardes su bizim olayada bi el atsan 14 dk kala telefon acılıp kapanıyor :S sonra yarıda kesiliyor işte

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nsu ile olmuyorsa phoenix ile yapın..

maktama

maktama

Üye
hah, bi phoneix'i öğrenmemiştim, onu da öğreneceğim demekki:) Araştırmaya başlayayım bari forumda:))) O 14. dakkada güncellemenin yarıda kesilmesi bende de var da daha önce yazdığım gibi...

mvs29

mvs29

Üye
Telefonunuzun modeline uygun data paketini indirin ve bilgisayarınıza kurun

bunu biraz acabilirmisiniz

Bosnalı86

Üye
navi kodu ile güncelleyen arkadaşlar,nadir abinin bi yerde anlatımı wardı konu ile ilgili,cities klasörü wermişti,onu hafıza kartına kopyalayıp teli yeniden başlatınca navigasyon sınırsız oluyordu,ben aylardır bu şekilde kullanmıştım,bugün tekrar yapıcam,ilgilenenler deneyebilir :oke:

Bu arada artık galeri kısmında,yani fotoğraflara bakarken seçeneklerden yeni klasör oluşturup,istediğimiz resim we wideoları oluşturduğumuz klasöre atıp ayırabiliyoruz,bu da beklediğimiz bi gelişmeydi sanırım :aha:

Arkadaşlar yeni güncelleme ile gelen yenilikleri resim olarak göstermeye çalıştım,deişiklikleri kırmızı çizgilerle işaretledim. uygulamalar bölümüne gelen yeni tel ayarları bölümünü göreceksiniz. bir takım hızlı ayar yapmaya yarayan bi uygulama,tema-zil sesi gibi :oke:

gölgeyele

Üye
arkadaşlar merhaba.biz bu telefonun acemisiyiz ve kabul etmek lazım ki yorumlarınız çok profosyonel.herkese teşekkürler.benim sorum hotmail.mesajları silerken sadece içeriğini siliyor klasörler kalıyor mu.tamamen silmenin imkanı var mı.bir de biz acemiler için tüm gereksinimleri karşılayabilecek (güvenilir!) bi konu başlığı tavsiye edermisiniz.

rwo

Üye
nadir abi bişey sormak istiyorum ya bu kinetik touch özelliği uygulamalar menüsünde felanda vardı sanki yazılımı ilk yüklendiğinde?rehberde felan hala var ama ana menülerde yok benmi heyecandan yanlış algıladım yoksa.

Bosnalı86

Üye
menülerde yok o özellik,sadece belirli list menülerde war,, örnek; rehber,mesajlar,müzikler,galeri,telefonun ayar menüleri vs. :oke:

Bu da gelen aramalar esnasındaki ekran görüntüsü. cewaplamak için sadece dokunmak yetmiyor,parmağınızla cewapla tuşunu soldan sağa doğru sürüklemeniz gerekiyor :oke:

aryscat

aryscat

Üye
akşam bi elektrik gitti bi bilgisayar dondu internet kafede. neredeyse telefon ölüyordu. :) neyse şimdi hallettim ... güzel olmuş...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
resimler güzelmiş ya..çok güzel olmuş güncelleme..

Üst Alt