5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

amiriliyaz

Üye
valla ben okia software updater ile guncelledim , ama pek degisik bisey gormedim, bide bu cinetic scrollin nedir arkadaslar

micager

Üye
Bi yazılım yapıolar onuda adam gibi yapamıyolar ya sürümü görmüo yada başka bişey hala çözemediler şu güncelleme sorununu ya millet uğraşıp duruo yok product kod yk nemesis filan bn analamadımki bu nsu ne işe yarıo o zmn...

Arkadaşım cahil cahil konuşma, bu güncelleme türk operatörlerinden henüz onay almadığın için, türkiyeye satılan telefonlarda guncelleme yapılmaz. Nokia neden risk alsın güncellemeyi tüm dünyada yapsın?
Resmi onay ne zaman gelirse, şimdiki ürün kodunla yaparsın güncellemeni.
Kodu değiştiriyorsun ki başka ülkedeymişsin gibi güncelleme yapasın.

amiriliyaz

Üye
bide garmin kuruyorum , garmine girip hemen cikiyor

S@H!N

Üye
Bi yazılım yapıolar onuda adam gibi yapamıyolar ya sürümü görmüo yada başka bişey hala çözemediler şu güncelleme sorununu ya millet uğraşıp duruo yok product kod yk nemesis filan bn analamadımki bu nsu ne işe yarıo o zmn...

Kardes bi arka sayfada benim acikladigim ve nadir hocamin onayladigi msj var onu oku anlarsin ne oldugunu nadir hocamin dedigini yaparsan bu isi halledersin ok.

35 sayfada ok

hsyntce

hsyntce

Üye
Kardes bi arka sayfada benim acikladigim ve nadir hocamin onayladigi msj var onu oku anlarsin ne oldugunu nadir hocamin dedigini yaparsan bu isi halledersin ok.

35 sayfada ok

dediğini yaptım ama scan dediğinde altta error veriyo nese bidaha denicem tekrar sağol.Güncellemeden snra kodu orjinal e çevirince bişey farketmiyo dimi? Yardmınm için sağol ayrıca...

mvs29

mvs29

Üye
şükür kavusturana evdeki pc olmadı cafedeki arkdas saolsun ^^

amiriliyaz

Üye
ya lutfen biri bana bu cinetic scrollin nedir ? anlatabilirmi

Bosnalı86

Üye
vay be iPhone gibi mi olmuş..

Tam olarak olmasa da büyük bi yüzde ile iphone kadar olmuş abi,tek eksik menüde kinetik kaydırma olmaması,o kadar da olsun yani,iphone'dan bi farkımız,tarzımız olsun :yuru:aha:

--------------- Ekleme ---------------

amiriliyaz sen bu wersiyonu yüklemedin mi daha ?

amiriliyaz

Üye
yukledim, de biri bana bir kac resim gosterebilir mi nasil kaydiricam, deniyorum ama olmuyor

Bosnalı86

Üye
rehbere gir şimdi,herhangi bi ismin üzerine parmağını koy,aşayı ya da yukarı doğru ittir bırak,kinetic scrollingin ne olduğunu anlayacaksın :oke:

bu arada sadece rehberde deil,tüm liste menülerde geçerli bu olay,mesajlar,müzik listesi,fotograf galerisi gibi :aha:

amiriliyaz

Üye
e bu zaten vardi, ben her zaman oyle kullaniyordum :D:D 31.0.101

S@H!N

Üye
yukledim, de biri bana bir kac resim gosterebilir mi nasil kaydiricam, deniyorum ama olmuyor

arkadaşım eğer güncellemede sorun olmadıysa ve bu özellik sende olmuyorsa yanlış hatırlamıyorsam geçmiş sayfalarda bununla ilgili bi yazı yazmışlardı geçmiş sayfaları oku o sorunun çözümü var sanırım hard format mı ne atıyorsun ve yeni özellikleri öyle kullanmaya başlıyorsun gibisinden bi yazı yazmıştı bi arkadaş ve bi başka arkadaşta bunu yapmış özellikler öyle açılmıştı sen bi geçmiş sayfaları incele ok ;)

e bu zaten vardi, ben her zaman oyle kullaniyordum :D:D 31.0.101

o özellik o sürümde yok arkadaşım şu videodan bak bakalım o özelliğe ne olduğunu gör eleman rehbere giriyor aşağı doğru ne kadar hızlı ittirirse o kadar hızlı bi şekilde aşağıya iniyor ve yavaşlıyor dikkat et ok ;)

By'Se7en

By'Se7en

Üye
Geçler Yaguşuklular Arkadaşlar :)
ilk denememde "NSS" ile maviye çevirdim sonra Ömürboyu navigasyon cazip geldi :D
Dedim madem yaptık şunu bide navi yapalım Bismillah dedim başladım baktım "Nokia Software Updater" download çok kısa sürdü yani eski mavi olanın dosyalarınını okuyor indirme gereği duymuyor kurdu bitirdi bekledim mecburen navi oldu ama çakma :D ve hafıza kartımdaki haritaları okudu lisans kontrolü yaptı dedi Sen 3 kağıt yapıyorsun senin lisans falanca gün bitmiş dedim nasıl olur az evel değiştirdim...

Şimdi tel hard format attım hafıza kartını biçimlendirdim ve çıkardım....
"Nokia Software Updater" ın indirdiği dosyaları bulup temizledim... HEDEF : "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\www.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-356"

Şimdi 0 dan kurulum yapıyorum az şarj olsun tel :) Canını okuduk forum olarak telefonların hadi hayırlısı kurulum bitsin yeni map leri indireceğim sonucu paylaşıcağım bakalım...

Bosnalı86

Üye
arkadaşım eğer güncellemede sorun olmadıysa ve bu özellik sende olmuyorsa yanlış hatırlamıyorsam geçmiş sayfalarda bununla ilgili bi yazı yazmışlardı geçmiş sayfaları oku o sorunun çözümü var sanırım hard format mı ne atıyorsun ve yeni özellikleri öyle kullanmaya başlıyorsun gibisinden bi yazı yazmıştı bi arkadaş ve bi başka arkadaşta bunu yapmış özellikler öyle açılmıştı sen bi geçmiş sayfaları incele ok ;)

*#7370# sorununu halleder dostum :oke:

S@H!N

Üye
hah işte bende bunu diyorum daha ben yapmadım akşam yapacam güncelleme işinide arkadaş sorunca bende kod tam aklıma gelmeyince öyle dedim saol ;)

Geçler Yaguşuklular Arkadaşlar :)
ilk denememde "NSS" ile maviye çevirdim sonra Ömürboyu navigasyon cazip geldi :D
Dedim madem yaptık şunu bide navi yapalım Bismillah dedim başladım baktım " " download çok kısa sürdü yani eski mavi olanın dosyalarınını okuyor indirme gereği duymuyor kurdu bitirdi bekledim mecburen navi oldu ama çakma :D ve hafıza kartımdaki haritaları okudu lisans kontrolü yaptı dedi Sen 3 kağıt yapıyorsun senin lisans falanca gün bitmiş dedim nasıl olur az evel değiştirdim...

Şimdi tel hard format attım hafıza kartını biçimlendirdim ve çıkardım....
" " ın indirdiği dosyaları bulup temizledim... HEDEF : "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\www.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-356"

Şimdi 0 dan kurulum yapıyorum az şarj olsun tel :) Canını okuduk forum olarak telefonların hadi hayırlısı kurulum bitsin yeni map leri indireceğim sonucu paylaşıcağım bakalım...

kardeş senden cevap bekliyorum bende bu olayı çözünce buraya yansıtırsan güzel olur bende öyle yapmayı düşünüyorum akşam uğraşacam işte :)

amiriliyaz

Üye
ben format yaptim *#7370# yeni ozellikler geldi, ama bana pek degisik gelmedi

Bosnalı86

Üye
ana ekran kinetic scrolling,galeriye yeni klasör ekleyip resimleri istediğin gibi ayırabilme,alfasayısal,qwert klawye arası otomatik rotasyon,daha ne olsun :D

amiriliyaz

Üye
ekranda kisiler eklemek zaten vardi, ayni oyle kisa yollar da vardi, ama asagida degil yukarida

S@H!N

Üye
ekrandaki kişi eklemeneninde bi sınırı vardı artık o yok arkadaşım farklar var yani ok ;)

amiriliyaz

Üye
bari temayi, ve iconlari degistirmemisler, cok daha guzel olurdu

yani yeni iconlar koysaydilar daha guzel olurdu

Üst Alt