aynen dediğin gibi olacak..navigasyonu sınırsız yapmak için 9.cu mesajda verdiğim navi kodunu ekleyip yeni güncelleştirmeyi öyle yükle...farketmez hafıza kartını ister çıkar ister dursun bir zararı yok ona birşey olmaz..programlarda dursun..nadir hocam bu işte acemiyim şöyle yazılanlara baktımda olay az bişey karıştırılmış gibi geldi bana anladığım şu:
telefonu pc suit diye pc bağlayacam NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr çalıştıracam tek bu pro. çalışır durumda olacak pcde sonra güncel yazılımı bulacak güncelle diyecem ve güncelleyecek öylemi. eğer güncel yazılımı bulmazsa fan clubde 9. mesajda anlattığınız Nemesis Service Suite olayını yapacam telefonum kızmızı 5800 oradaki kodda red olanını uygulayıp NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr ile tekrar güncelle dediğimde görecek görmeyenler böyle yapacak sanırım demi. bide kafama takılan bi noktada nokia mapi sınırsız nasıl kullanıcaz ? size zahmet bu soruları bi burada cevaplayın veya bu 1. msj yazarsanız diğer arkadaşlarada kolaylık olur diye düşünüyorum forumu kullanamayan arkadaşlar var ve 35 sayfa okuma derdi olmaz yoksa tek tek sayfaları okumuş olacaklar.
birde tel üzerindeki tüm pro. kaldırıpmı işleme başlayayım hafıza kartı telde takılı kalsın mı ??
Ya arkadaşlar product kodu nasıl değiştiricez bi türlü yapamadım bende yeniyim daha nsu dan bulmuyo güncelleştirmeyi şu ana kdar okuduğum şeyleri yaptım zaten phoenix nmesis pc suite filan hepsi yklü pc de ama kullanmaı bilmiyorum nemesis ile phoenix i birisi ayrıntılı anlatabilirmi? bnm telefon mavi bunun kodu nedir son sürüm için hangi programla nerden değiştirilince buluyo şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
evet bu gun cikmis ben dum denedim yoktu, simdi yine denedim 40 cikmis, ama sarjim az di, biraz sarz edeyim, yenisini kurucam, bide bu kinetik crolling mi, neydi, nedir bu ?