modem ayarlarından girip güvenlik ayarını düşürmeyi dene..Nadir hocam konumuz dısında ama sormadan edemıcem sızce ben telefona bı hard format atsam wıreless olayı duzelır mı sorun neyden kaynaklanıyor cozemedım daha once bır kez okulumun yakınlarında sıfresız wıreless bulup youtube a gırmeye calıstım fakat telekomunıkasyon uyarısı werdı bır kezde google a gırdım dahada gıremedım zaten otobuse bındım oradan uzaklastım bu ıkıncı denemem we ewde kablolu modem kullanıyorm fakat arkadasdan usb adapter aldım wıreless ıcın goruyor telefon modemı baglanıyorum hıc bır sorun yok tek sorun nete baglanırken ag gecıdı cevap vermıyor dıyor
üff yaa senin iş zor tam yeni güncellemeye odaklanmışken..valla canım şu an ona hiç yoğunlaşamıyorum bu bölümde bu konu ile ilgili bir konu açılmıştı..oraya baksan..fırewall ı mı kastedıyorsunuz cunku aırtıes modem kullanıyorm ve kendı programında o tıp seyler yok anca ıp e baglanıp ordan bısıler yapabılıyorm![]()
arkadaslar 0559083 kodu yazın sadece wrıte a basın kapatın nemesıs ı sonra nsu a gırın ben oyle yaptım hıc ugrastırmadan hemen halloldu gercı 4 den berı ugrasıyorm pc basında ama olsun degecek ıns herkese yardımları ıcın tskrler sımdı sırada wıreless sorunu war![]()

saol saol saolaman canım sakın dokunma...slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza, son 25 mb var güncellemeye hiç de sıkıntı çekmedim ama başlangıçta bu arada ben güncellemeler sırasında hafıza kartını çıkarıyorum sıkıntı yaşarmıyım acaba
Güncellememide Yaptım Cidden Güzel Görünüyor...
Map Olayı Gayet Cezbedici 
birkaç gün beklersin..Nadir bu guncelleme ne zaman normala doner yanı hıc bı ıslem yapmadan ne zamanguncellıyebılırız ?
bende Navi kodunu bu yüzden tercih edin diyorum beni çok cezbettiği için..Mrb Nadir GeldimGüncellememide Yaptım Cidden Güzel Görünüyor...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbenim tel. içinde Güncel dedi sen boşuna uğraşıyorsun dedi Tabi ben o ara kızdım sesimi yükselttim
Seni az dinleseler çözecekler "NSS" ile çözdüm bende...
Ama bi süre böyle kullanıp Navi ye dönmek gerek diye düşünüyorumMap Olayı Gayet Cezbedici
![]()

Nadir hocam konumuz dısında ama sormadan edemıcem sızce ben telefona bı hard format atsam wıreless olayı duzelır mı sorun neyden kaynaklanıyor cozemedım daha once bır kez okulumun yakınlarında sıfresız wıreless bulup youtube a gırmeye calıstım fakat telekomunıkasyon uyarısı werdı bır kezde google a gırdım dahada gıremedım zaten otobuse bındım oradan uzaklastım bu ıkıncı denemem we ewde kablolu modem kullanıyorm fakat arkadasdan usb adapter aldım wıreless ıcın goruyor telefon modemı baglanıyorum hıc bır sorun yok tek sorun nete baglanırken ag gecıdı cevap vermıyor dıyor