5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

wairhumer

wairhumer

Üye
walla ne yazıyorsa yaptım olmuyor gormuyor teelefonu :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi benim telefon henüz 2 günlük. yüklediğim bir uygulama yok daha, önereceğiniz program/oyun/tema veya herhangi birşey varmı acaba?
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Uygulamaları buraya bak..şimdi senin soruna yoğunlaşamayız..yarın daha rahat konuşuruz..

--------------- Ekleme ---------------

yapamayan arkadaşlar böyle durumlarda insanın siniri bozulur biliyorum şimdilik bırakın ve yarın sakin kafayla yapın..heyecandan yapılmaz..

Emre520

Üye
Nadir phone ınfoya basıyorum sonra scan dedıgımde scan for product ... Error yazıo sol altta sanırım sorun bu

helllboyyy

Üye
Nadir phone ınfoya basıyorum sonra scan dedıgımde scan for product ... Error yazıo sol altta sanırım sorun bu

Emrecim Bende v30 dan v31 e geçerken böle bi sorunla karşılasmıstım we biras irdeledigimde sonunda v31 i görmüştü pc suit.. fakat güncellerken pc ile telefon arasındaki baglantı gitti ve telefonumun bütün yazılımı çökmüstü servise göndermiştim aklında bulunsun :)

wairhumer

wairhumer

Üye
0559083 >>>>>>>>>>>>>> ßu kodu yazın arkadaslar oluyor bende baska bı yerden buldum sımdı ...

Emre520

Üye
Arkadasım saol uyarın ıcın ama ınat yaptım arkadaslar gunncellemıs ben neden guncellıyemıyorum dıe kafama takıldı su product codunu degıstırebılsem sorun kalmıcak ama :s

majestic_man

majestic_man

Üye
"0587676 Euro2 Turkey Navi" kodu ile an itibariyle v40.0.005 güncellemesi başladı arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emreciğim evet navi kodunu kaydet olacak..yukarda ne yapacağını anlattım..

helllboyyy

Üye
Arkadasım saol uyarın ıcın ama ınat yaptım arkadaslar gunncellemıs ben neden guncellıyemıyorum dıe kafama takıldı su product codunu degıstırebılsem sorun kalmıcak ama :s

suan benim bi arkadasımda o sorunu yasıor ugrasıoruz çözüm bulursam açıklarım burada. ama dedigim gibi fazla kurcalamak sakıncalı olabilior.

Emre520

Üye
Nadir ve dıger arkadaslar :) bu programı kurduktan sonra usb drıver ınstallatıon . adında bı ıslem daha mı yapmam gerekıyor program benım telı gormuyor :(

wairhumer

wairhumer

Üye
arkadaslar 0559083 kodu yazın sadece wrıte a basın kapatın nemesıs ı sonra nsu a gırın ben oyle yaptım hıc ugrastırmadan hemen halloldu gercı 4 den berı ugrasıyorm pc basında ama olsun degecek ıns herkese yardımları ıcın tskrler sımdı sırada wıreless sorunu war :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hımm Nokia Pc Suite i kurmadın mı?

majestic_man

majestic_man

Üye
Nadir ve dıger arkadaslar :) bu programı kurduktan sonra usb drıver ınstallatıon . adında bı ıslem daha mı yapmam gerekıyor program benım telı gormuyor :(

ben ovi ve nsu yu önceden kurmuştum ardından nemesis i kurdum yani driverlar nemesisten önce tamdı.nemesis i kurup tek seferde read write yapıp işimi hallettim.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
navi koda gerek yok arkadaşlar ya ben de güncelleyemiyordum şarjı az die kabul etmiyormuş şarja takılı olduğu halde 30 dk şarj ettim iyice doldu güncelleme oldu navi falan değiştirmedim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet Noki pc Suite bütün driverları yükleyerek telefonu pc ye tanıtır..işmiz daha kolylaşır..

ozell91

Üye

arkadaşlar resim ve videolar var...bakmanızı tavsiye ederim bende şu an hiç bir kod değiştirmeden güncelliyorum son 40 mb falan kaldı hadi hayırlısı..

wairhumer

wairhumer

Üye
walla ben sızın rehbere bakarak bısıler yaptım daha dogrusu orda soylenenlerının hepsını yaptım daha sonra bende kodda sorun cıktıgından dısarıdan kod bulmaya calıstım buldugum kod ılede hallettım sukurler olsun

Emre520

Üye
pc suite kurulu Bende. Nsu dedıgın:S =?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Software Updater...

Emre520

Üye
Yemın edıyorum sınırden vurucam telefonu yere arkadaslar pc suıte ve nokıa upload drıver ıkısıde kurulu.Nss ı acıyorum phone ınfo ya bsıyorum scan dedıgımde alltta error dıyor.. Telefonumu tanıtamıyorum Hata nerde :@

Üst Alt