5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Bosnalı86

Üye
Tuş Kilidi varken alarm çalarsa çağrılarda olduğu gibi “slide to unlock” benzeri iki buton halinde “stop” ve “snooze” çakıyor. Bu butonlara dokunmak yeterli değil. Kaydırmak gerekli.
- Dokunmatik Ekran tepkileri iyileştirilmiş... :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bak bu da güzel olmuş..

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
ben güncelledim ben ce çok güzel olmuş sanki yeni bir telefon gibi

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
sanki nsu de gerekmiyor :DD:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın çok merak ediyorum gerçekten..

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
evt 10 numara olmuş telefon kinetic scrolling hele süper olmuş yaa :D

Emre520

Üye
Nadir arkadasım verdıgın lınke gırdım kahrolasıca rapisharenın bozulacagı tuttu bu aksam . Phoenix programını bulamadım :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim phoenix e gerek yok nemesis ile Navi kodunu kaydet Nokia Software Updater ile güncelle..

Emre520

Üye
Nadır bılıyorum cok kızdırdım ama telefonum yenı sayılır yanı nemesis de yok elımde baktım oda rapid pff :S:S

helllboyyy

Üye
ah bide program bakımından falan zengin olsa daha güzel olucak :) gerçektende katılıyorum yeni telefon gibi..elimden bırakasım gelmiyor :)

wairhumer

wairhumer

Üye
ustad pekı nemesisdekı olay nasıl olacak ayrıntılı anlatımı mevcut mu bır halledelım sunu

Bosnalı86

Üye
dur arkadasım ben bi upload ediim iki dkka

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emreciğim ilk sayfada nemesisi verdim..rapid değil kendi sitesinden...

_ARDA_

_ARDA_

Üye
Birebir denendi arkadaşlar. Telefonumuz hızlanmış, Kinetic Scrolling çok şık olmuş. Özellikle rehberde tam bir rönesans yaratmış. Ev ekranı temasından rehber seçilirse alt tarafa kısayollarımız da çıkıyor. Ekstradan rehberimiz kinetic ve 4 taneden çok daha fazla kişi eklenebiliyor ve ararlarında rahat bir seçim yapılabiliyor. Daha detaylı incelediğim zaman ekstra olanları yazarım. Ama sanırm ana menüde kinetic yok. Bilmem, bir güncellemeden çok mu fazla şey bekledik sizce ??

Bosnalı86

Üye

nss indiremeyenler,megaupload'a yükledim,isteyenler indirebilir :oke:

serkankay

Üye
Merak ettirdiniz bende güncelleyeyim şunu:)

exhell

Üye
arkadaşlar v40 yükledikten sonra rehberdeki kartvizitler kayboldu telefon otomatik simden kopyalamıştı daha önce, şimdi kopyalamıyor

.kısacası simden telefona kopyalamak için ne yapmamız lazım

Bosnalı86

Üye
rehber-ayarlar-kullanılan hafıza sim seç

sonra numaraları işaretle hepsini-kopyala de,tel hafızası de :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rehbere gir ayarlardan kullanılan hafızayı hem sim hem telefon hafızasını seç sonra rehbere dön gelen numaraları kopyala yap telefon hafızasına kopyala..

Bosnalı86

Üye
senden önce dawranmışım nadir abi :)

Üst Alt