5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

gollum53

gollum53

Üye
abi telefonda ne varsa sildim hiçbişe kalmadı ama gene 134 mb dan başlıyo dolmaya :( işim zor

--------------- Ekleme ---------------

heh abi sağol anladım dediğini c program files common filesde buldum service layeri komple sildim şimdi programı yeniden yüklüyom inş olur saat 9 da da Töder Türkiye geneli sınavı var uğraştığım şeye bak:D

yok böyle bişe ya service layeri de sildim yeniden yükledim programı ama gene 137 mb dan başladı :D yeni bilgisayarda deniyecem mecbur

oh Allah ım sonunda oldu ya leptotan yaptım oldu oley çok teşekkürler:D

mucahid2004

Üye
arkadaşlar 5800 v 40 dan sonra gelen radyoda donma ve rsd sorunu hakkında yardımcı olacak biri varmı acaba radyoda iken donuyor ve kanal bilgilerini vermiyor çözüm nedir acaba

asepsi

asepsi

Üye
bu sade anlatımın için teşekkrüler ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

zuzu49

Üye
abi telefonda ne varsa sildim hiçbişe kalmadı ama gene 134 mb dan başlıyo dolmaya :( işim zor

heh abi sağol anladım dediğini c program files common filesde buldum service layeri komple sildim şimdi programı yeniden yüklüyom inş olur saat 9 da da Töder Türkiye geneli sınavı var uğraştığım şeye bak:D

yok böyle bişe ya service layeri de sildim yeniden yükledim programı ama gene 137 mb dan başladı :D yeni bilgisayarda deniyecem mecbur

oh Allah ım sonunda oldu ya leptotan yaptım oldu oley çok teşekkürler:D

ben bu şekilde hallettim. aynı sorun bende de vardı. phoenix ile güncelledim.

Öncelikle Nokiaya ait tüm yazılımları pcden kaldırın ve resetinizi atın pcye..

Sonra

/dl/20624041/05f2681/Phoenix_2009.34.7.exe.htm(Aradaki boşluğu tireyi kaldırın)

.com/files/335654531/RM-356_EMEA_NAVI_40.0.005_V12.0_5800.exe (Aradaki boşluğu tireyi kaldırın)

indirin..Önce phoneixi kurun..Sonra Nokia PC suiteyi kurun sonra bu 4,00 güncellemesini kurun..
Sağlıklı olması için tekrar reset atın..Telefonu pcye bağlayın...

NOT1:Ama bu Black versiyondur...Sonra forumdaki Kırmızı veyahut Blue temalarınızı kurabilirsiniz hiç bir sorun teşkil etmez..

NOT2:Yazılım bende 5 dkka bile sürmedi Bu değişebilir panik yapmayın bekleyin

NOT3:Bend ehiçbir sorun çıkmadı kvkdaki abi ile konuştum msnde bu yöntemi o anlattı uyguladım sizinle paylaştım

NOT4:Yazılımdan Sonra Sakın product kodu değiştirmeyin telefon açılmaz şimdi gidip procut attırcam kvkda yazılımı attın attığı productla kalsın sakın değiştrmeyin.

Ewet product atılmış telefon çalışıyor V4,0dı zaten..Eski productu tekrar kurudğum için oldu bunlar bu şekilde yazılımı atın productu değiştirmeyin çünkü prodüctle ygarantinin bi hiç alakası yok..Tekrar tekrar sordum çünkü...
ALINTIDIR.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800 v 40 dan sonra gelen radyoda donma ve rsd sorunu hakkında yardımcı olacak biri varmı acaba radyoda iken donuyor ve kanal bilgilerini vermiyor çözüm nedir acaba

telefona hard format atacaksın..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
benim telefonun kalem yeri gevşedi onu ne şekilde sert yapabiliriz

darkboy947

Üye
ben bunu yaptım ama en son v31.0.101 i yükledi v40 ı yüklemedi nası yapıcam :S

rmzn027

rmzn027

Üye
Arkadaşlar olmuyo Güncelleme Başarısız dio

majestictr22

Üye
bana kimse yardımcı olmıyacak mı??? olmadı bi türlü ya v31den günceli yok diyor sizin dediginiz kodla girdim

LasTTango

LasTTango

Üye
bu yükledikleri her ne ise kesinlikle nokia firmware yeni versiyon degil. Nokia kendi sitesinde bile oyle bir güncelleme yok

Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0579270
Version: 31.0.101

5800 icin son güncel sürüm suan bu yenisi henüz cıkmadı.

majestictr22

Üye
ben kvkya götürcem müşterimiz orada çalışan arkadaş dedi firmware yüklüyoruz dedler v40 srüm heraldi firmware olmasa yükleemz kvk:S

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bu yükledikleri her ne ise kesinlikle nokia firmware yeni versiyon degil. Nokia kendi sitesinde bile oyle bir güncelleme yok

yanlış bilgi verme kardeşim en güncel sürüm v40.0.005 nokia nın orjinal sürümü istersen nokiaya sor bi
nokia sitesinde yok evet bazı kodlara güncelleme gelmedi ondan öle

Lacrymosa

Üye
Software Updater'i açıyorum "Nokia Software Updater'in yeni sürümü var" diyor. Yüklüyorum yükleme işleminin sonunda internet bağlantınız yok diyor bir hata verip kapanıyor. "İnternet bağlantım yoksa az önce nasıl yeni sürümü indirdin be!" diyorum ama sorunu anlamadım. Başına böyle bir şey gelen var mı?

bodegas

bodegas

Üye
Yüklüyorum . İnş. Bekledigim gbi güzel olur :)

teşekkürler arkadaşlar grçekten telefon muhteşem oldu :):):)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

hadi ya emin misin?

mito1172

mito1172

Üye

nokia ya bi telefon et bakalım ne diyecekler alemsin vallahi araştırmadan yazıp yanlış bilgiler veriyorsun:evet: v40 sahte falan değil sadece bazı sorunları var bence umarım düzeltirler

mucahid2004

Üye

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

telefona hard format atacaksın..

Üst Alt