Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi hacklenir canım..hacklenemeyn sürüm yoktur..benim yapamadığım olmadı..
wairhumer Üye ben ovı yukledım nsu var suıte de var hepsıde son surum bende neden gormuyor acaba yenı surumu
fatih82 Üye arkadaşlar bende güncelleme hatası veriyor ovi suite ile güncellemeye çalıştım bunun çözümü nedir acele çare bulablirmisiniz
arkadaşlar bende güncelleme hatası veriyor ovi suite ile güncellemeye çalıştım bunun çözümü nedir acele çare bulablirmisiniz
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi bu üç değişiklik gelmiş arkadaşlar.. 1.kinetik scrolling.. 2.5530 ev ekranı 3.metin girişi ekranlarında otomatik rotasyon..
bu üç değişiklik gelmiş arkadaşlar.. 1.kinetik scrolling.. 2.5530 ev ekranı 3.metin girişi ekranlarında otomatik rotasyon..
fatih82 Üye o zaman senden yardım talep edicem ileride ben sertifika almama rağmen eski sürümü bir türlü hackleyemedim
o zaman senden yardım talep edicem ileride ben sertifika almama rağmen eski sürümü bir türlü hackleyemedim
wairhumer Üye hepsıyle denedım ovı nsu suıte fln ne war ne yoksa ama hepsınde guncel dıyor v31 yuklu halbukı
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi sen Fun Club'da ilk sayfada nemesis suite ile Navi kodunu girip güncelle..