5800 v40 çıkmıştır..

Nadircim işlemci ve ram'de donanımsal bir olay ama iyileştirme yapılabiliyor. Yazılımda kararlılık ve doğru kodlama ile herşey yapılabilir. Lens kısmına lafım yok.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet haklısınız ayarlara yapılabilir..

kullanıcı tanımlı ayarı kaydedilebiliyor artık kullanıcı tanımlı ayarlarını yaptım kaydetti teli yeniden başlattım kameraya girdim ayarlar duruyo ama her seferinde kullanıcı tanımlı modu seçmek gerekiyor yaw bi düzeltme yapacaksanız tam yapın da bişeye benzesin hayret bişey ya kintic scrolling dışında bişey yok hard format atıp tekrar yüklesek bir şey değişir mi acaba ?

aryscat

Üye
Ümitlerin tükendiği yerde yine yaptı kıyağını... I love you nokia...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
değişmez Mümin sen de biliyorsun..demekki sadece kinetik var..

Oyunlara yönelseniz ve 3d performansını da bi kontrol etseniz?
Ferrari GT var oyun bölümünde onu daha önce indiren varsa bi açsın hala aynı donmalar söz konusu mu bi söylese? Yada başka bir 3d performası bir oyun. Daha hafif bir oyun olabilir.

arkadaşlar 5530 un ew ekranı gelmiş,yani rehberden sadece 4 kişi deil,bir sürü kişi ekleyip ana ekrandan sağa sola doğru kaydırarak kişilere bakabiliyoruz,kısa yollar aşağıya indirilmiş,tam ekran q-wert klawye gitmiş bi yerden yapıo bi yerden bozuyo bu nokia ya incelemeye dewam ediyorum,farklılıkları belirtirim birasdan

Arkadaşım telefonu yan çevirsene q-wert klavye tam ekran öyle oluyor galiba.

zfr_1

Üye
tam qwerty gitmemiş telefonu döndürünce otomatik geliyo bende ilk başta öyle sanmıştım...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki flash video meselesi nasıl?

footğraf geçişlerinde ilk seferden sonra bekleme yapmıyor,yani tek tek fotoğraf bakarken fotoğraf arası geçişlerde fotoğraflar tek bir şeritmiş gibi ilerliyor,bu iyi olmuş...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en büyük sorun flash videoydu o nasıl?

haa ewt klawye yerinde duruyo ama saklamışlar daha iyi olmuş kendiliğinden dönmesi,şimdi flash video olayına bakıyorum :d

zfr_1

Üye
flash denemeye çalıştım.. facebooktan video falan izlemeye çalıştım ama loading diyo bekliyo sadece...

hangi kısayollar aşağıya indirilmiş ya bende niye yok bir değişme üstte duruyor kısayollar 4tane

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yine aynı desene..yine uğraşacağız anlaşılan..

3D Performası hakkında değişme var mı ?
Nadire katılarak soruyorum Flash sorununa çözüm geldi mi?

klawyede sorun yok,alfasayısal tuş takımını kullanırken teli yan çewirince klawye oluo kısayollar yukardan aşağıya inmiş,ew ekranı modunu rehber çubuğu yapın görürsünüz zaten