5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
:vur
V.40 yazılım güncellemesi resmi olarak çıktı.Ben kendi Nokia 5800 üme NSU kullanarak yükledim.Ama pek fazla değişiklik görmedim.Bu arada kinetik scrolling nedir ? Bu özellik eklenmiş deniyor.

nasıl çıktı yaw benim RM-356 nasıl görmüyo ki:vurama yeni yazılımı hala görmüyo.nasıl resmi olarak çıktı

--------------- Ekleme ---------------

NADİR sen ne diyosun bu işe.V 40 resmi olarak çıktıysa hala niye görmüyor bu teller.:nono:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim Nokia bazı ülkelere bir iki dil koduyla güncelleme gönderiyor..mecburen nemesisle kod değiştireceksin..

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
HADİ GÖZÜMAYDIN. bugün bana nokia dan bi mesaj geldi aynen yazıyorum. Nokia 5800 xpressmusic cihazın icin yeni bir yazılım var.güncellemeyi yapıp yeni özellikleri kullanmak için PC den nokia.com.tr/yazilimgüncellemeleri hepsi bu kadar.kendi telefonumun kodunu nokia comdan baktım çıkmış.ama kaplo yok yanımda bu akşam evden alıp internette hallederim artık.

artık pazartesi günü yeni versiyonla karşınızda olucam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bana da geldi o mesaj..

uyuss_Sehzade

Üye
slmmm arkadaşlar banada msj geldii nokiadan yenı sürümünüz var diye ama nokianın kendi sitesine girimm ordan yazılımlardan telefonu secıp göre bılıyodum kacıncı versıyon cıkmış dıye ama şuan gıremıyorumm yabancı ıng yazılar resımler cıkıyoo bılen varmı kacıncı versıyon cıktıgını yada nasıl nerden baka bilirim..??

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
v50 yaptım üstüne bide hard format attım telefon harika oldu teşekkürler nokia!

uyuss_Sehzade

Üye
şuan yenı özelıkler gelmiş mi nasıl calışıyo dokunamtigi falan filan varmı deişiklikk

slm slm slm araştırdıklarım bilgilerde şunlar gözume carptı söylenen yenılıkler 1Müzik Çalar uygulaması N97 gibi yapıldı.
- 2Rihanna uygulaması geldi, Rihanna wap sitesine kısayol.
- 3Telefondaki bir çok hata düzeltildi.
-4Şarkıların yanına albümlerin küçük resimleri geldi
-5Kamerada geliştirmeler yapıldı
bnm duyduklarım okuduklarım bunlar tşk ederim..

allyil

Üye
beyler telefonu pc suite ile pc e bağladım nokia software updater ı açtığımda uygun cihaz aranıyor diyor bir süre bekledikten sonra uygun cihaz bulunamadı diyor telefonu kapattım açtım pc i resetledim yine aynısını dedi bir bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen

karamancoo156

Üye
kanka ben 5800 reb kapaklı olanı kullanıyom bana product kodunu verirmisin v40 için

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkey Red 0559083..v40 için olmaz en son sürüm hangisiyse o yüklenir..

uyuss_Sehzade

Üye
slmm nadir kardeş v50 ile konu acmamışsınn yada acmışsında bnm haberım yok eger bı konu var ıse lınk fılan atarmısın rica etsem??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
açmadım çünkü daha önce açıldı..hem fun club var..

gunonu

Üye
hocam nss yi indir..direk..kurarken virtual olan ilk seçeneği seç..kurduktan sonra telefonu usb den çıkar..
nssyi çalıştır.telefonu usb ye bağla pc suite modunda..
sağ üstte bir büyüteç var ona tıkla..
oradan device info kısmı var üzerinde telefon resmi ona tıkla..
scan tuşuna bas..
telefon bilgileri gelir..bilgileriin hemen sağında boş kutucuklar var...oradan

product codenin hizasındaki kkutucuğu işaretle..
bu kodu biyerde sakla orijinal kodun budur.eğer daha önceden değiştirmediysen..

read tuşuna bas bi kod geldi

0559083 red euro2 turkish
0587676 Euro2 Turkey Navi

kırmızı ise üstekini sınırsız navigasyon için alttakinin kodunu boşluk bırakmadan ..

senin kodunun olduğu yere yaz .sonra write de write yanıp sönecek ..

üstte telefon simgesinin yanıda flash var oraya gir..gene altta scan var ona tıkla product code bilgisi çıkacak soldaki boş yerde kontorol et doğruysa çık..

sonra nokia software uptdateden güncellemeyi yap..bu kadar..

Ben kod seçmeden update ettim. Bunun geri dönüşü yokmudur. Navi kodu updateden sonra eklemenin bir anlamı yok anladığım akdarıyla.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nemesisle navi kodunu kaydedersen tekrar güncelle diye seçenek çıkar..

uyuss_Sehzade

Üye
acıldımı ben neden göremıyorum hemm umarım bılıyosunuzdur v50 yine eksik yönleri var yada bana öyle geliyo cunku dokunmatik titreşimde ayarsızlık var kamerada iyleştirme demişler alaksı bile yok fark görmedım .fun club var.. demişsinn anlamam öyle seyden neyın nesi ne işe yarar bana link ata bılırmısın v50 ile sorunlar devam eden bi konu ıstıyorum..tşklr

omer222

Üye
Dostum bende 2 ay önce yükledim V40 ı gerçekten güzel.
Nasıl yapacagınızı anlatan bir yazı paylaşıyorum ben bu yolu izleyip yapabildim. Tavsiye ederim 5800 EM kullanıcılarına.

___ ALINTI ___

0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED
nss ile produce codu değiştirin nokia software updateyi kullanıp gunceleyin hayırlı ugurlu kutlu olsun:)

KODUN DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN İŞLEM SIRASI
1- bilgisayarınızınmasa üstünde sağ alt taraftaki (saatin olduğu yerden bahsediyorum)ikonların olduğu yerden Nokia Pc Suite simgesini bulun, üzerinde sağtıklayıp, çıkış’ ı seçin. Nokia Pc Suite’ in kapatılması ile ilgili bironay sorusu çıkarsa onay işaretine tıklayın.
Telefonu USB kablosu ile PC Suite modunda bilgisayara bağlayın.
Nemesis Service Suite programını çalıştırın. Karşınıza aşağıdaki ekrangelecek. Bu pencerede sağ üstteki mercek ikonuna tıklayın.

2-Aşağıdaki pencere açılacak. Phone Info’ ya tıklayın.

3-Karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Scan’ a tıklayın.

4-Aşağıdaki ekran açılacak. Flash’ a tıklayın.

5-Açılan pencereden Scan’ a tıklayın.

6-Aşağıdaki pencere açılacak. Pencerenin sol tarafında telefonunuzun halihazırdaki kodunu görebilirsiniz. Buraya kadar yapılan işlemlerle telefonun kodunu öğrenmiş olduk. Şimdi telefonun kodunu değiştireceğiz. Phone Info’ ya tıklayın.

7-Aşağıdaki ekran karşınıza gelecek. Sağ tarafta PRODUCT CODE yazanyere yeni kodunuzu yazın (rastgele bir kod yazamazsınız. Telefonmodelinize uygun olan kodu diğer kullanıcılardan veya internettenöğrenip yazın). Yanındaki enable kutucuğunu işaretleyin. Write butonunabasın. Bu kadar.

Kodun değişip değişmediğini yukarıdaki işlemleri 7. maddeye kadar tekrarlayarak görebilirsiniz.

Üretim kodunu değiştirip telefonun yazılımını güncelledikten sonraorjinal üretim kodunu geri yüklerseniz iyi olur (orjinal üretim kodu pilyuvasında yazar code:xxxxxx). Geri yüklemeseniz de problem çıkmaz amaorjinal haliyle dursun. Servise işiniz düşerse veya telefonu satmakistediğinizde ''bunun kodu değiştirilmiş'' gibilerden falan problemolmasın.
Orjinal üretim kodunuzu yine Nemesis programı ile yükleyeceksiniz.

irtibat : [email protected]

Ranthar

Üye
arkadaşlar v40 yükledim fakat telefonda mesajlardaki tam ekran q klavye özelliğim kayboldu, sadece el yazısı, küçük q klavye ve numerik tuşlar var, bu normal mi güncellemeyle birlikte kaldırdılarmı yoksa bende mi bi sorun var, nasıl düzeltebilirim, ona o kadar alıştım ki mesaj yazamıyorum :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mesaj yazarken telefonu yan çevirirsen tam ekran olur..

Ranthar

Üye
heh, valla saolasın, eskiden böyle deildi.teşekkür ederim :)

Üst Alt