uniwalker
Üye
soruma cewap yokmuuşöle sorayım ozaman şimdi 5800 ların kulaklıkları kumandalı kulaklık ve ben dinledim harbiden az yani sesi eminimki sizde fark etmişiinizdir şimdide ölemi yoksa biraz gelişme warmı

soruma cewap yokmuuşöle sorayım ozaman şimdi 5800 ların kulaklıkları kumandalı kulaklık ve ben dinledim harbiden az yani sesi eminimki sizde fark etmişiinizdir şimdide ölemi yoksa biraz gelişme warmı

sorma arkadaş lanet hatayı koca nette bu sorrunu çözen birini bulamadım ne iş anlamadım 1 hafta önce bi güncelledim programı manyadı aynı senin ki gibi.
merhabalar ben siteda daha yeniyim bukonu başlığındaki 206 sayfayıda okudum yanlız birşey sormak istiyorum v40 ta 5800 ın kısık olan ses problemide kalktığını bana media markt te adam sölmişti sizcede bi değişme warmı çünkü çoğu kişi ses problemi olduğunu sölüyor.
şöle sorayım ozaman şimdi 5800 ların kulaklıkları kumandalı kulaklık ve ben dinledim harbiden az yani sesi eminimki sizde fark etmişiinizdir şimdide ölemi yoksa biraz gelişme warmı
Herşey iyi güzelde v4o tan sonna bi yeni wersiyon daha ne zaman cıkar onu bekleyipte alalım barii bi bilgisi olan warmı![]()

Yeni versiyon illaki Çıkacaktır Arkadaşlar Bunu Şöyle anlatayım Örnek Windows 7 işletim sistemi çıkmadan 8 ay evel Beta sürümler çıktı piyasaya sızdırıldı bilerek neden..? insanlar kullansın sistem hataları loglansın ona göre sistemi düzeltelim diye mesela Windows xpler çıkalı seneler oldu Resmi olarak Servis Pack 2 Servis Pack 3 en son 3 çıktı ve sistem baya hızlandırıldı gereksiz işlevler kaldırıldı ek özellikler eklendi kullananlar fark eder zaten şimdilerdede Windows 7 Servis Pack 1 yolda yani sistem kullanıldıkca eksik yerler hatalar düzeltilir ve Kararlılık sürümü devam eder yani bu Telefonlar içinde aynen geçerlidir V40 çıkalı kaç gün oldu daha çok yeni illaki hatalar olacak bu hatalar loglandıkca sorunlar çözüldükce Nokia V41 çıkaracak yada V40.00.05 yerine V40.00.10 ile yeni güncelleme sunacak hataları gidermeye çalışacak hata bitecekmi asla bitmeyecek hem hatalar onarılacak hemde telefona yeni özellikler eklenerek devam edecekmrblar bende merakla beklıyorum yenı cıkıcak updateyi ama cıkmıyacak gibi görunuyo cunku nokianın 5800 lınkınde en son guncelleme dıye tercume ettim nadirr şuan yenı acdıgınn bı konu varmı var ise rıca edıyorum lınk atarsan sevınırım cunku geride kaldım acılan konuları merak edıyorum en son bu konuda kaldım sonra konu acıldımı acılmadımı merak edıyorum.??
)