5800 Uygulama yükleniyor sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scudrox

Scudrox

Üye
    Konu Sahibi
5800 Uygulama yükleniyor sorunu
Merhaba arkadaşlar 5800 XM kullanıyorum, dün hafıza kartımı biçimlendirip telefona hard format attım, ondan sonra telefonu ne zaman kapatıp açsam uygulama yükleniyor ekranı çıkıyor ama bişey yüklenmiyor lütfen uygulama yöneticisine gidip yükleyin diyor. Fakat uygulama yöneticisinde yüklenmeyi bekleyen uygulama yok :S ben bu sorunu nasıl çözücem (v40 kullanıyorum) :ah

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartını tam biçimlendirmemişsin..

intoman

intoman

Üye
Merhaba arkadaşlar 5800 XM kullanıyorum, dün hafıza kartımı biçimlendirip telefona hard format attım, ondan sonra telefonu ne zaman kapatıp açsam uygulama yükleniyor ekranı çıkıyor ama bişey yüklenmiyor lütfen uygulama yöneticisine gidip yükleyin diyor. Fakat uygulama yöneticisinde yüklenmeyi bekleyen uygulama yok :S ben bu sorunu nasıl çözücem (v40 kullanıyorum) :ah

uygulamaları (tema proğram vs.) hafıza kartına yüklemişsin ve gerekli olan telefon hafızasındaki dosyalar formattan sonra gitmiş ve uygulamayı çalıştıramadığı için böyle hatalar veriyor çözümü uygulama dosyalarını hafıza kartından da silebilirsin , müzik resim video larını kopyaladıktan sonra hafıza kartına format atabilirsin .

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
E:/Private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek için sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır.Bu klasörün içinde birçok sis uzantılı dosya bulunur ve telefon her yeniden açıldığında bu sis dosyaları yüklenmeye çalışır. Bu klasör telefonumuzun formattan önce programları sis olarak yedeklediği yerdir fakat bizim kullandığımız programların çoğu crackli olduğundan tekrar yükleme yapılamayacaktır. Dolayısıyla bu klasördeki sis dosyalarına ihtiyacımız yok. Silin gitsin sorun düzelecektir.

Scudrox

Scudrox

Üye
    Konu Sahibi
E:/Private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek için sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır.Bu klasörün içinde birçok sis uzantılı dosya bulunur ve telefon her yeniden açıldığında bu sis dosyaları yüklenmeye çalışır. Bu klasör telefonumuzun formattan önce programları sis olarak yedeklediği yerdir fakat bizim kullandığımız programların çoğu li olduğundan tekrar yükleme yapılamayacaktır. Dolayısıyla bu klasördeki sis dosyalarına ihtiyacımız yok. Silin gitsin sorun düzelecektir.

Çok sağol kardeşim işi biliyosun :bigstar:

jackjack

jackjack

Üye
arkadaşım aynı sorun bende de var. dediğin dosyaları sildim ama hala aynı. acaba başka dosyalar damı var silinmesi gereken?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar sorunumu çözdüm.HARD FORMATA GEREK YOK Telefonun kapatma tuşuna basın ve hafıza kartını çıkartı seçin ve hafıza kartını çıkartın, böylece açık olan uygulamalar kapanacak; daha sonra hafıza kartını geri takın. benim sorunumu çözdü. hard format falan gerek kalmadı. :D

7610ncu

7610ncu

Üye
karahasan cok tesekkür ederim abi bu benim basımı agrıtıyodu hallettim düzeldi saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt