Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 tv kablo
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selcuk_kok
Üye
Konu Sahibi
5800 tv kablo
arkadaşlar 5800 tv kablosu yapmaya çalışıyorum kulaklık jakın dan olurmu acaba
.Behzat Ç.
Üye
Bence olmaz
badmus
Üye
kendi kulaklik jak'ından oluyor ben yaptim. 3 disli degil 4 disli lazim. zaten kendi kulakliginin ucuna bakarsan 4 bolumden olustugunu gorursun 2 si ses 1'i goruntu 1'i de unuttum adini simdi. ama deneme yanilma yontemiyle yapacaksin. kablolarin renkleri ayni olsada uymayabiliyor.
selcuk_kok
Üye
Konu Sahibi
yaptım ama olmadı acaba tv den AV tuşuna basmak mı lazım
maxIm4
Üye
bende var orjinal.satıyorum ilglenen pm atsın. Son fiyat 50 tl
Aybin.Kilic
Üye
Kabloyu tv ye takınca uygun av kanalını açman lazım. Av 1 av 2 gibi.
Birde kablon sağlamsa görüntüyü alırsın.
izmitli1983
Üye
tv kablosu yapma yaz google amcaya bulursun forumda da olması lazımdi
esokmen
Üye
Forumda ayrintili gormustum kardesim av ye alman sart
selcuk_kok
Üye
Konu Sahibi
olmadı gıttım tv kablosu aldım yıne olmadı anasını satm yha telefonda baglantı vargozukuo ama tv de bısı yok av 1 av 2 ye alıorum yıne bısı yok . acaba kulaklık gırısıyle mı oynamk lazım?
Kardeş onu eleştiriyorsun ama senin ki pek farklı gözükmüyor birini eleştireceksen önce kendine bak kardeşim .Bunları seni kırmak için yazmıyorum. Umarım dediklerimi anlamışsındır.
selcuk_kok
Üye
Konu Sahibi
parmak alışkanlığı olmuş sende güzel "KONUŞUYON"
Lumia920
Üye
iyi kapak yaptınız helal
selcuk_kok
Üye
Konu Sahibi
eyw
Black-killing
Üye
selcuk_kok
Üye
Konu Sahibi
av de sorun varmış televizyoncuya gittim o bağladı çalıştı