ozanazy
Üye
5800 TTNet'e Wi-Fi İle İnternete Bağlanabilme
Arkadaşlar aradım ama bulamadım umarım daha önce verilmemiştir. X forumun birinde karşılaştım uzun zamandır arıyordum süper oldu. Alışveriş merkezlerinde cafelerde vs. TTNet ile internete giremiyordum. Giremeyenler denesin sorun çözülüyor denedim hatta Ovi'ye bağlanıp tema bile indirdim. 
Çözüm yönetmi;
Menü - Ayarlar - Telefon - Telefon Yönetimi - Güvenlik - Sertifika Yönetimi - Yetki sertifikaları
Bu üstteki adımları takip edin açılacak olan kısımda bir sürü sertifika göreceksiniz oradan
GlobalSign Root CA olan sertifikayı silmeyi önermişti arkadaş ben bunu silmeden "Seçeneklere" tıklayıp "Güven ayarlarına" girdim oradan internet kısmında "EVET" seçili onu "HAYIR" olarak değiştirin ve TTNet Wi-Fi çeken bir yerde deneyin kesinlikle çalışacaktır.
Umarım faydalı olmuştur ve verilmemiştir. Verildiyse affola...

Çözüm yönetmi;
Menü - Ayarlar - Telefon - Telefon Yönetimi - Güvenlik - Sertifika Yönetimi - Yetki sertifikaları
Bu üstteki adımları takip edin açılacak olan kısımda bir sürü sertifika göreceksiniz oradan
GlobalSign Root CA olan sertifikayı silmeyi önermişti arkadaş ben bunu silmeden "Seçeneklere" tıklayıp "Güven ayarlarına" girdim oradan internet kısmında "EVET" seçili onu "HAYIR" olarak değiştirin ve TTNet Wi-Fi çeken bir yerde deneyin kesinlikle çalışacaktır.
Umarım faydalı olmuştur ve verilmemiştir. Verildiyse affola...