5800 TTNet'e Wi-Fi İle İnternete Bağlanabilme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozanazy

ozanazy

Üye
    Konu Sahibi
5800 TTNet'e Wi-Fi İle İnternete Bağlanabilme
Arkadaşlar aradım ama bulamadım umarım daha önce verilmemiştir. X forumun birinde karşılaştım uzun zamandır arıyordum süper oldu. Alışveriş merkezlerinde cafelerde vs. TTNet ile internete giremiyordum. Giremeyenler denesin sorun çözülüyor denedim hatta Ovi'ye bağlanıp tema bile indirdim. :)

Çözüm yönetmi;

Menü - Ayarlar - Telefon - Telefon Yönetimi - Güvenlik - Sertifika Yönetimi - Yetki sertifikaları

Bu üstteki adımları takip edin açılacak olan kısımda bir sürü sertifika göreceksiniz oradan

GlobalSign Root CA olan sertifikayı silmeyi önermişti arkadaş ben bunu silmeden "Seçeneklere" tıklayıp "Güven ayarlarına" girdim oradan internet kısmında "EVET" seçili onu "HAYIR" olarak değiştirin ve TTNet Wi-Fi çeken bir yerde deneyin kesinlikle çalışacaktır.

Umarım faydalı olmuştur ve verilmemiştir. Verildiyse affola...

• Beğen
Tepkiler: weyselow, daniel_gnd, volkan1497 ve 1 kişi daha

KUTUPENSE

Üye
Arkadaşlar aradım ama bulamadım umarım daha önce verilmemiştir. X forumun birinde karşılaştım uzun zamandır arıyordum süper oldu. Alışveriş merkezlerinde cafelerde vs. TTNet ile internete giremiyordum. Giremeyenler denesin sorun çözülüyor denedim hatta Ovi'ye bağlanıp tema bile indirdim. :)

Çözüm yönetmi;

Menü - Ayarlar - Telefon - Telefon Yönetimi - Güvenlik - Sertifika Yönetimi - Yetki sertifikaları

Bu üstteki adımları takip edin açılacak olan kısımda bir sürü sertifika göreceksiniz oradan

GlobalSign Root CA olan sertifikayı silmeyi önermişti arkadaş ben bunu silmeden "Seçeneklere" tıklayıp "Güven ayarlarına" girdim oradan internet kısmında "EVET" seçili onu "HAYIR" olarak değiştirin ve TTNet Wi-Fi çeken bir yerde deneyin kesinlikle çalışacaktır.

Umarım faydalı olmuştur ve verilmemiştir. Verildiyse affola...
yaptım denicem paylaşım için teşekkkür : )

anilvasif

Üye
ayarları yaptım denıcem bende ama solesı bırseyvar tnet abonesı olunca wi-fi için bi sifren oluyor onunla ana ekrana yonlendırıyor gırıyorsun
bu yontemle o ana ekrana yonlenmıyecekmı hıc?

ozanazy

ozanazy

Üye
    Konu Sahibi
Bu yöntem TTNet'ten nete nasıl girebileceğini anlatıyo. TTNet üyeliğin yoksa zaten bunu yatıktan sonra kullanıcı adı şifre soracak. Bu anlatılanı yapmazsan browser ttnet wi-fi'ye bağlanamıyo sertifika kontrolü yüzünden. Anlattıklarımı yapmadan bağlanmaya çalış anlayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt